2/6/09

2/6/2009 Τρίτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Αρκετοί από εσάς είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια όμορφη και έντονη ερωτική περιπέτεια, που θα σας συνεπάρει και θα σας ενισχύσει την αυτοπεποίθηση. Η ερωτική σας διάθεση συνδυάζεται αρμονικά με τον ρομαντισμό και τα αισθήματα αγάπης.


ΤΑΥΡΟΣ

Τυχερή μέρα είναι για σας η σημερινή, γεμάτη με ευτυχείς συγκυρίες. Ευνοείται η ανάπτυξη φιλικών και ερωτικών σχέσεων καθώς και οι οικονομικές βελτιώσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Όσοι από εσάς δεν πιστεύετε στα θαύματα, παρά μόνο σε ό,τι πέφτει στην αντίληψη, στις αισθήσεις και στις λογικές σας ικανότητες, ίσως να βρεθείτε μπροστά σε εκπλήξεις!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με ευαισθησία και αγάπη θα περάσουν αυτές οι μέρες για σας. Η προσφορά σε αγαπημένα πρόσωπα καθώς και η επαφή σας με έναν ευρύ κοινωνικό χώρο θα σας δώσει ικανοποίηση, μέσα από τη δυνατότητά σας να δίνετε χαρά στους άλλους.


ΛΕΩΝ

Ένας έρωτας, μια συνεργασία και ένα ταξίδι θα επιδράσουν με θετικό τρόπο αυτές τις μέρες τη ζωή σας. Η επικοινωνιακή σας εμβέλεια είναι αυξημένη και ασκείτε μια όμορφη και ευνοϊκή επίδραση στο περιβάλλον σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέρα εύνοιας και ανάσας θα είναι η σημερινή για αρκετούς από εσάς. Μια εργασιακή σας προσπάθεια θα αποφέρει πολύ περισσότερα οφέλη από αυτά που επιδιώκατε.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ερωτική και συναισθηματική ζωή. Η καλή πρόθεση, ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα σας γεμίσουν ψυχικά και θα σας δώσουν αρκετή δύναμη και αισιοδοξία. Μια συμφέρουσα συμφωνία μπορεί να ολοκληρωθεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευνοϊκές οικονομικές εξελίξεις είναι άμεσες και θα σας δώσουν την ανάσα και τις λύσεις που χρειάζεστε. Η συναισθηματική σας ζωή βελτιώνεται και οι οικογενειακές σας σχέσεις παρουσιάζουν σημεία ανάκαμψης.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα νέο περιβάλλον θα σας δώσει την ευκαιρία να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, να φλερτάρετε, να δημιουργήσετε φίλους και να αποκτήσετε νέες και θετικές εμπειρίες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για επαγγελματικές και οικονομικές εξελίξεις. Μια εργασιακή συνάντηση θα έχει αίσιο τέλος και το θετικό της κλίμα θα επιδράσει στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια συνάντηση μπορεί να αποδώσει θετικούς καρπούς και να σας δώσει καινούργιες και αισιόδοξες πληροφορίες. Έτσι κι αλλιώς, κάποια νέα στοιχεία θα στρίψουν προς ευνοϊκές εξελίξεις τα προσωπικά και επαγγελματικά σας θέματα.


ΙΧΘΥΕΣ

Η ανάγκη σας να καλυφθείτε συναισθηματικά μπορεί αυτές τις μέρες να λάβει σημαντική ικανοποίηση. Αυτή τη φορά, ή εύνοια έρχεται από τον επαγγελματικό σας χώρο και περιέχει ιδιαίτερα προσωπικά οφέλη.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου