30/6/09

30/6/2009 Τρίτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνία, μετακινήσεις και κάθε δραστηριότητα που αφορά συνεργασίες, ομαδική εργασία, διάλογο, αλληλογραφία, διαπραγματεύσεις και επαφή με κόσμο.


ΤΑΥΡΟΣ

Θα βρεθείτε με καλούς συνεργάτες και συζητητές και οι διαπραγματεύσεις σχετικά με εργασιακά και οικονομικά ζητήματα μπορούν σήμερα να εξελιχτούν με θετικό τρόπο. Αποφύγετε την πολυλογία και τις μακρόσυρτες εξηγήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ευνοϊκή μέρα για ερωτική ζωή και συναντήσεις με φίλους και γνωστούς. Επίσης, ευνοϊκά μπορεί να εξελιχθεί κάθε θέμα που αφορά επικοινωνία, διαπραγματεύσεις και αγορές κινητού εξοπλισμού.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να μοιραστείτε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας, που αφορούν σε θέματα που απασχολούν την οικογένεια και τον κοντινό σας περίγυρο.


ΛΕΩΝ

Ανοιχτή μέρα για επικοινωνίες και διάλογο γύρω από θέματα που χρειάζονται τη σύμφωνη γνώμη των ανθρώπων του άμεσου περιβάλλοντός σας. Φροντίστε να καλύψετε τα ζητήματα πληρέστερης ενημέρωσης, είτε της δικής σας, είτε των συνομιλητών σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες επαγγελματικές και οικονομικές πλευρές βρίσκονται σε άμεση διαπραγμάτευση και είναι δυνατόν σήμερα να έχετε ευνοϊκές εξελίξεις σε ό,τι αφορά συνεργασίες και ομαδική εργασία.


ΖΥΓΟΣ

Η αυξημένη κοινωνικότητά σας και οι φιλικές παρέες μπορούν σήμερα να σας δώσουν μια όμορφη μέρα, με άνοιγμα στις δημόσιες σχέσεις και με ένα περιβάλλον έτοιμο να σας αποδεχτεί και να σας υποστηρίξει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πολύωρες και ιδιαίτερα αναλυτικές συζητήσεις μπορεί να σας κουράσουν σήμερα, παρά το ότι είναι απαραίτητες, προκειμένου να διευκολυνθεί η ερωτική και συντροφική σας ζωή.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για κοινωνική ζωή και συμμετοχή στα κοινά. Η φιλική ατμόσφαιρα και οι ομαδικές δραστηριότητες θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας και θα τονώσουν τη διάθεσή σας για παιγνίδι και ψυχαγωγία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για εργασιακές συναντήσεις, συσκέψεις, και συζητήσεις διαπραγματεύσεων και διακανονισμών. Μπορείτε να επιτύχετε θετικές συμφωνίες με αμοιβαίο και κοινό όφελος.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για αλλαγή παραστάσεων, μικρές ή μεγάλες μετακινήσεις και ταξίδια. Ένας όγκος από νέες πληροφορίες μπορεί να φρεσκάρει και να ανανεώσει τη μνήμη και την φαντασία σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για ανακαινίσεις και ανανεώσεις των χώρων που κατοικείτε ή εργάζεστε. Η διακόσμηση και η αισθητική μπορούν να γίνουν πολύ καλά εργαλεία στα χέρια σας, προκειμένου να βελτιώσετε τη διάθεση όλων όσων ζουν ή εργάζονται μαζί σας.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου