1/6/09

1/6/2009 Δευτέρα

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Η ορμητική και εξερευνητική σας φύση μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με τους περιορισμούς και όρια που έχουν τοποθετηθεί από το περιβάλλον σας. Δώστε τη μάχη σας, στοχεύοντας στο αδύνατο σημείο.


ΤΑΥΡΟΣ

Ένας από τους λόγους των δυσκολιών που θα παρουσιαστούν σήμερα μπορεί να είναι η άρνησή σας να δεχτείτε ότι υπάρχουν πράγματα έξω από την κατανόησή σας. Διδαχτείτε από τις ανατροπές και τα εμπόδια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προσπάθεια να συμφιλιωθείτε εσωτερικά ή εξωτερικά με ορισμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας μπορεί να «πέσει στο κενό». Η επικοινωνία, ο διάλογος και οι λεκτικές ανταλλαγές δεν είναι πάντα ο ενδεδειγμένος τρόπος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το σημείο, στο οποίο στοχεύετε επαγγελματικά ίσως να μην είναι ακόμα ώριμο να κατακτηθεί. Είναι καλλίτερα να υποχωρήσετε προσωρινά, παρά να αναλωθείτε σε μια άκαρπη προσπάθεια.


ΛΕΩΝ

Εξετάστε μήπως έχετε μετατρέψει ένα ιδεολογικό ζήτημα σε ιδεοληψία. Μια τέτοια εκδοχή μπορεί να είναι η πηγή των προβλημάτων, που αντιμετωπίζετε και «να βάζει τρικλοποδιές» σε ότι επιχειρείτε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αρκετοί από εσάς έχετε απομακρυνθεί κάπως από την πηγή της ζωτικότητά σας. Η θεωρητική άρνηση της χαράς, που πηγάζει από τη ζωή και τα φαινόμενά της έχει «ημερομηνία λήξης»!


ΖΥΓΟΣ

Αρκετά πράγματα μπορούν να αλλάξουν προς το καλλίτερο, αν σταματήσετε να χρησιμοποιείτε ως άλλοθι τις αρνητικές επιδράσεις που έχετε δεχτεί από κάποια άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η χειραγώγηση μιας φιλίας μάλλον είναι πηγή προβλημάτων παρά θα φέρει θετικές εξελίξεις στη ζωή σας. Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας και στους φίλους σας να εκδηλώσουν τις πραγματικές τους προθέσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ίσως να έχετε δεσμεύσει τη δημιουργική σας διάθεση σε καταστάσεις που είναι αδιέξοδες. Δοκιμάστε είτε να αλλάξετε τους όρους, είτε να μετακινηθείτε σε άλλο περιβάλλον,


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν αρκεί να εφαρμόσετε το «γράμμα του νόμου», αλλά θα πρέπει να δείτε και την ανθρώπινη ηθική πλευρά. Η τυπολατρία δεν οδηγεί πουθενά, αν δεν συνοδεύεται με αλλαγές, όπου αυτές χρειάζονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάποια πολύ δικά σας θέματα μπορεί να έχουν γίνει «ταμπού» και να σας είναι απαγορευτικό να μιλήσετε γι΄ αυτά. Αν, όμως, πάρετε το ρίσκο της έκθεσής τους σε κατάλληλα αυτιά, ίσως να χάσουν τη δύναμη που εξασκούν επάνω σας.


ΙΧΘΥΕΣ

Η φυσική σας ροπή για μοναχικότητα ίσως να έχει μεταβληθεί σε αναγκαστική και ασφυκτική μοναξιά. Οι φιλίες δεν μπορούν να καλύψουν όλες τις συναισθηματικές και φυσικές σας ανάγκες.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου