18/6/09

18/6/2009 Πέμπτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για να αρχίσετε τις διακοπές σας, ή για να ξεκινήσετε μια καινούργια ερωτική σχέση, ή ακόμα και για να συμμετέχετε σε σεμινάρια και μαθησιακές δραστηριότητες, που συνδυάζουν γνώση και βιωματική εμπειρία.


ΤΑΥΡΟΣ

Η ανατροπή μιας εργασιακής δραστηριότητας είναι δυνατόν να αναπληρωθεί από καινούργιες και ευνοϊκές προτάσεις και δυνατότητες. Για αρκετούς από εσάς υπάρχει άμεση επαγγελματική ανάπτυξη και βελτίωση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αρκετοί από εσάς μπορεί να έχετε μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση, η οποία ίσως να ανατρέπει τα μέχρι στιγμής δεδομένα σας. Μάλλον κλείνει για σας ένας κύκλος και ανοίγει ένας καινούργιος και ιδιαίτερα ενθαρρυντικός. Μια ερωτική πρόταση είναι αναμενόμενη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για τα επαγγελματικά σας θέματα, όπως εξεύρεση εργασίας, αύξηση απασχόλησης, επιδοτήσεις και βελτίωση εσόδων. Για τους περισσότερους από εσάς, η σημερινή μέρα είναι αισιόδοξη.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για διασκέδαση, φλερτ αλλά και για το ξεκίνημα μιας ερωτικής σχέσης. Αποφύγετε να δείτε «αφ΄ υψηλού» τις προτάσεις που θα σας γίνουν. Αξίζουν της προσοχής και του ενδιαφέροντός σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δώστε διέξοδο στην αυξημένη σας ανάγκη για συντροφικότητα, μέσα από τις εργασιακές σας σχέσεις. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την ανταπόκριση που χρειάζεστε σε θέματα συνεργασιών και επαγγελματικής ζωής.


ΖΥΓΟΣ

Ο σύντροφός σας μπορεί να γίνει συμμέτοχος και αρωγός στις προσπάθειες που κάνετε για να ολοκληρώσετε ένα δημιουργικό έργο. Αξιοποιήστε τις δυνατότητές του.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η απελευθέρωσή σας από την συναισθηματική εξάρτηση που έχετε με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας είναι δυνατόν να αποδεσμεύσει τις ζωτικές σας δυνάμεις. Όσο εσείς είστε δημιουργικοί, τόσο θα βελτιώνονται οι σχέσεις που έχετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και όχι αντίστροφα.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για το ξεκίνημα μιας ερωτικής ή φιλικής σχέσης, με καλές προοπτικές για το μέλλον. Μια συνάντηση μπορεί να αποβεί καθοριστική σε θέματα που αφορούν την οικογενειακή σας ζωή και την απόλαυση της συντροφικότητας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ευνοϊκή μέρα για ανάρρωση και θεραπευτική σε θέματα υγείας. Οι επαγγελματικές εξελίξεις είναι θετικές και θα βελτιώσουν την οικονομική και εργασιακή σας κατάσταση.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μια πρόταση για επαγγελματική συνεργασία είναι δυνατόν να ολοκληρωθεί σήμερα. Οι συναντήσεις της ημέρας θα είναι αισιόδοξες και αποτελεσματικές. Ευνοούνται όλα τα θέματα που άπτονται της επικοινωνίας, της δημιουργικής συναλλαγής και των ερωτικών σχέσεων.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκές παρουσιάζονται οι επαγγελματικές σας προοπτικές, ακόμα κι αν εσείς φοβάστε να κάνετε το «μεγάλο βήμα» για να αλλάξετε τον εργασιακό σας προσανατολισμό.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου