31/12/09

31/12/2009 Πέμπτη






ΚΡΙΟΣ
Τελευταία μέρα του χρόνου με δύσκολο απολογισμό. Τα καινούργια ξεκινήματα σας περιμένουν, μόνο που χρειάζονται σύνεση, καλό σχεδιασμό και αυτοσυγκράτηση.


ΤΑΥΡΟΣ
Κοπιαστική μέρα για αρκετούς από εσάς. Μην εξαντλείτε τις αντοχές σας γιατί η υπερκόπωση, σωματική ή ψυχική, σας τριγυρίζει. Εκτός αν χρειάζεστε μια δικαιολογία για να περάσετε το κατώφλι του νέου έτους μόνοι σας.
  

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μετρημένη μέρα, χωρίς πολλές εξάρσεις και ιδιαίτερη κινητικότητα, κατάλληλη για απολογισμούς και αυτοκριτική. Η κοινωνική σας ζωή ίσως να κινηθεί στα πλαίσια της τυπικότητας και των υποχρεώσεών σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας μπορεί να σας χαλάσει τη διάθεση. Στο βαθμό που είναι δυνατόν, επιλέξτε να αλλάξετε χρόνο μαζί με το σύντροφό σας και ίσως με πολύ στενές και οικείες σχέσεις.


ΛΕΩΝ
Κάπως βαριά θα είναι η διάθεσή σας και ίσως η όρεξή σας για ξεφάντωμα και διασκέδαση να είναι περιορισμένη. Επιλέξτε προσεκτικά τη συντροφιά σας για το βράδυ και αποφύγετε τα . . . παρατράγουδα!


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές θα είναι οι επιλογές σας για το βράδυ, όμως δεν θα λείψουν τα απρόοπτα και οι αναβολές. Κρατηθείτε λιτοί και επιλέξτε την παρέα με τα λιγότερα προβλήματα.


ΖΥΓΟΣ
Πάρτε την ευκαιρία, με την αλλαγή του χρόνου, να αφήσετε πίσω σας τη βαριά ατμόσφαιρα που σας συνοδεύει αρκετό καιρό. Πάρτε την απόφαση και υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι θα κάνετε ό,τι μπορείτε ώστε να αλλάξετε οπτική γωνία και κατευθύνσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Περιπετειώδης θα είναι η αλλαγή του χρόνου για αρκετούς από εσάς. Οι επικοινωνίες και οι μετακινήσεις θα αποδειχτούν αρκετά δύσκολες. Καλά θα κάνατε να είστε σε νηφαλιότητα, εφόσον οδηγήσετε.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μην αφήσετε τα προβλήματα των καλεσμένων, των φιλοξενούμενών σας ή ακόμα και των φίλων που σας έχουν προσκαλέσει, να σας χαλάσουν τη διάθεση. Ίσως να είστε οι πιο αισιόδοξοι από τους υπόλοιπους και η καλή διάθεση του περιβάλλοντος να στηρίζεται επάνω σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αλλαγή του χρόνου με περιβάλλον που δεν σας αρέσει ιδιαίτερα. Μάλλον υποχρέωση και καθήκον θα χαρακτηρίζουν τις σημερινές γιορτινές σας επιλογές.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέρα αναστάτωσης και αρκετών υποχρεώσεων θα είναι η σημερινή για σας. Εξάλλου, αρκετοί από εσάς δεν είστε εραστές αυτού του είδους των εορτασμών.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους και να ανταλλάξετε ευχές. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τις επερχόμενες γιορτινές μέρες θα προσελκύσει την προσοχή σας και θα ξεκινήσετε τις προετοιμασίες.



Aπο την Κατερίνα Σουτλόγλου 









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου