24/12/09

24/12/2009 Πέμπτη, 25/12/2009 Παρασκευή





ΚΡΙΟΣ
Αρκετά προβληματισμένοι και με τον ενθουσιασμό σας να είναι σε αναστολή, θα περάσετε την παραμονή των Χριστουγέννων, με πολλά και δύσκολα καθήκοντα να εκτελέσετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Θα δυσκολευτείτε αρκετά να επιλέξετε με ποιους θα γιορτάσετε αυτές τις μέρες και, τελικά, ίσως να προτιμήσετε μια περιήγηση σε φίλους και γνωστούς, αφιερώνοντας λίγο χρόνο στον καθένα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Δύσκολες θα είναι σήμερα οι επιλογές σας σε διάφορα θέματα και, τελικά, ίσως σε αρκετά από αυτά να αποφασίσετε παρορμητικά, με τον αυθορμητισμό και την πρόκληση της τελευταίας στιγμής.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μικρές αποδράσεις και ταξίδια της τελευταίας στιγμής θα δώσουν μια απροσδόκητη κινητικότητα στη μέρα σας. Απαλλαχτείτε από τις ενοχές που τρέφετε απέναντι σε πρόσωπα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.


ΛΕΩΝ
Κατάλληλη μέρα για προσωπικούς απολογισμούς και αρχικούς προγραμματισμούς για την επόμενη χρονιά. Τα συμπεράσματά σας δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και αυτό ίσως ενισχύσει το πείσμα σας να βρείτε λύσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να βρεθείτε με αγαπημένους και να αφεθείτε σε ένα συναισθηματικό κλίμα διηγήσεων ιστοριών από την παράδοση της οικογένειας, αλλά και το άκουσμα μύθων και παραμυθιών που ταξιδεύουν την ψυχή και το πνεύμα.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετά διασπασμένοι συναισθηματικά θα είναι αρκετοί από εσάς σήμερα, στην προσπάθειά σας να επιλέξετε τον τρόπο που θα περάσετε την αυριανή μέρα. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα σε υποχρεώσεις και σε προσωπική ευχαρίστηση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι εργασιακές ανάγκες και υποχρεώσεις θα σας κρατήσουν σήμερα απασχολημένους και το τέλος της ημέρας θα σας βρει αρκετά κουρασμένους και απαισιόδοξους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ένα ευχάριστο, τρυφερό και ρομαντικό οικογενειακό κλίμα θα σας κρατήσει κοντά του, ανοίγοντας τομείς επικοινωνίας που σας ενδιαφέρουν και σας συναρπάζουν.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολη μέρα για αρκετούς από εσάς, γεμάτη με βαριές υποχρεώσεις και σκληρά καθήκοντα. Οι απολογισμοί εφ΄ όλης της ύλης είναι παρόντες και μπορεί να σας δεσμεύουν να χαρείτε το γιορτινό κλίμα. Κάντε μια ανατροπή και αφήστε για λίγο πίσω σας τα «πρέπει».


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα έξοδα «με το σταγονόμετρο» για τις γιορτινές μέρες μπορεί να σας εκνευρίσουν και να σπάσετε τους περιορισμούς που υπάρχουν και να βγείτε έξω από τον προϋπολογισμό σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Διαισθητικοί και με διαρκή κινητικότητα θα «ξεπετάξετε» τις εκκρεμότητες που κυκλοφορούν, προκειμένου να μπείτε στο κλίμα των γιορτών που σας διασκεδάζει και σας ξεκουράζει.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
25/12/2009 Παρασκευή

ΚΡΙΟΣ
Δραστήρια και γεμάτη με ενθουσιασμό θα είναι η γιορτινή μέρα για σας. Διασκεδάστε και εμψυχώστε την οικογένειά σας και αφήστε να σας επηρεάσουν τα θετικά συναισθήματα που θα προκύψουν.


ΤΑΥΡΟΣ
Με συχνές αλλαγές στη διάθεσή σας αλλά και με γεμάτο το συναισθηματικό σας κόσμο θα περάσετε την γιορτινή μέρα. Κάποιες επικοινωνίες με άτομα του παρελθόντος θα σας συγκινήσουν ιδιαίτερα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για να βγείτε από την κλεισούρα που βρίσκεστε και να «σπάσετε» τον κλοιό των δύστροπων σκέψεων που κάνετε. Έστω και για λίγο, συναντήστε κάποια πρόσωπα που θεωρείτε αξιόλογα.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γεμάτη μέρα με κινητικότητα και πλούσια σε κοινωνική ζωή. Η ανάγκη σας για κοντινές επαφές και σχέσεις οικειότητας δεν θα ικανοποιηθεί σήμερα, όμως θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο κόσμο.


ΛΕΩΝ
Κατάλληλη μέρα για απολογισμούς και προγραμματισμούς της επόμενης χρονιάς. Τα συμπεράσματά σας δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα και αυτό ίσως ενισχύσει το πείσμα σας να βρείτε λύσεις. Ένα ταξίδι θα σας κρατήσει ενεργούς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και κυρίως με παιδιά και νεαρά άτομα. Γίνετε πόλος έλξης σε διηγήσεις για την οικογενειακή παράδοση αλλά και σε διηγήσεις μύθων και ιστοριών που ταξιδεύουν την ψυχή και το πνεύμα.


ΖΥΓΟΣ
Οι οικογενειακές απαιτήσεις σας έχουν κουράσει. Η μέρα είναι κατάλληλη να κάνετε «του κεφαλιού σας» και να περάσετε καλά, όχι όμως ήρεμα. Κινητικότητα και γιορτινές αλλαγές περιβάλλοντος σας περιμένουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι περισσότεροι από εσάς έχετε ανάγκη για ξεκούραση και οι γιορτές προσφέρονται, θεωρητικά. Όμως το περιβάλλον σας δεν θα σας αφήσει να ησυχάσετε και θα βρει τρόπο να σας κινητοποιήσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι οικονομικές δυσκολίες που αρκετοί από εσάς αντιμετωπίζετε θα σας κρατήσουν μέσα στα οικογενειακά πλαίσια, παρά το ότι θα θέλατε πολύ να ταξιδέψετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χριστούγεννα με οικογενειακή κινητικότητα, με κόσμο να μπαίνει και να βγαίνει από το σπίτι σας και να σας κρατά συνεχώς σε υπερδιέγερση, παρά το ότι θα χρειαζόσαστε ιδιαίτερα να ξεκουραστείτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα έξοδα «με το σταγονόμετρο» για τις γιορτινές μέρες μπορεί να σας εκνευρίσουν και να σπάσετε τους περιορισμούς που υπάρχουν και να βγείτε έξω από τον προϋπολογισμό σας. Ευχάριστη μέρα για βόλτες και καλή παρέα.


ΙΧΘΥΕΣ
Δραστήρια μέρα για όσους από εσάς θα είστε οικοδεσπότες σήμερα και θα περιποιηθείτε φίλους, συγγενείς και ταξιδιώτες. Με την ζεστασιά που σας διακρίνει, περιποιηθείτε τους φιλοξενούμενούς σας και . . χαρείτε το!

Από την Κατερίνα Σουτλόγλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου