26/12/09

27/12/2009 Κυριακή






Όπως είναι αναμενόμενο, η εβδομάδα θα κυλήσει με τις Πρωτοχρονιάτικες προετοιμασίες. Η ρευστότητα του χρήματος στην αγορά θα είναι «με το σταγονόμετρο» και οι περισσότεροι θα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί να ξοδέψουν παραπάνω από τα απολύτως απαραίτητα. Η είσοδος του Νέου Έτους θα συνοδευτεί από μια αρκετά δύσκολη έκλειψη Σελήνης, γι΄ αυτό . . . προσοχή σε καταχρήσεις και απροσεξίες!


ΚΡΙΟΣ
Οικογενειακά, συναισθηματικά και . . . με καλά σπιτικά Χριστουγεννιάτικα επιδόρπια μπορείτε να περάσετε τη σημερινή μέρα. Ηρεμία και ανασυγκρότηση για την Πρωτοχρονιά!


ΤΑΥΡΟΣ
Αφήστε σήμερα το χρόνο να κυλήσει αργά και απολαύστε την οικογενειακή θαλπωρή, το καλό φαγητό και το φυσικό περιβάλλον, με λίγες επικοινωνίες και ακόμα λιγότερες μετακινήσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Εσωστρέφεια και περισυλλογή περιλαμβάνει η σημερινή μέρα για σας. Χωρίς ιδιαίτερη όρεξη για επικοινωνίες και διασκέδαση, ασχοληθείτε με τα του εαυτού σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικοδέσποινες και οικοδεσπότες φιλόξενοι και περιποιητικοί θα είστε σήμερα, δημιουργώντας και συντηρώντας την κατάλληλη μετα – Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα.


ΛΕΩΝ
Εφαρμόστε τις οργανωτικές και τις καλλιτεχνικές σας ικανότητες, δημιουργώντας την κατάλληλη γιορτινή ατμόσφαιρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, με φαγητό, μουσική και την ανάλογη διακόσμηση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να έρθετε σε επαφή με αγαπημένα πρόσωπα και κυρίως με παιδιά και νεαρά άτομα. Γίνετε πόλος έλξης σε διηγήσεις για την οικογενειακή παράδοση αλλά και σε διηγήσεις μύθων και ιστοριών που ταξιδεύουν την ψυχή και το πνεύμα.


ΖΥΓΟΣ
Απολαύστε τα αισθήματα και τα πάθη που προκύπτουν με τα μέλη της οικογένειάς σας και αφήστε τα συναισθήματά σας να αγκαλιάσουν το οικείο περιβάλλον σας. Ιδιαίτερα ψυχολογική θα είναι η ατμόσφαιρα γύρω σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι συνθήκες θα ευνοήσουν την συναισθηματική και ψυχική σας ανακούφιση, μέσα σε περιβάλλοντα που θα σας προσφέρουν ερωτικό συναίσθημα, καλό φαγητό και ηρεμία.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι οικονομικές δυσκολίες που αρκετοί από εσάς αντιμετωπίζετε θα σας κρατήσουν μέσα στα οικογενειακά πλαίσια, παρά το ότι θα θέλατε πολύ να ταξιδέψετε και να ζήσετε γιορτινές περιπέτειες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μέρα ξεκούρασης και γαλήνης για αρκετούς από εσάς. Θα βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας γύρω από τους τρόπους που θα υλοποιήσετε τις αποφάσεις σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη μέρα για εσωτερική ανασκόπηση και ήρεμη οικογενειακή ζωή. Χωρίς ιδιαίτερο κόπο, είναι δυνατόν να ξεκαθαρίσουν μέσα σας οι επαγγελματικές κινήσεις που θα κάνετε στο άμεσο μέλλον.


ΙΧΘΥΕΣ
Με φιλικό κλίμα με ενδιαφέροντες διαλόγους και την αίσθηση της ηρεμίας θα κυλήσει η μέρα για σας. Ελάτε σε επαφή και απολαύστε τη φύση και την γαλήνη που προσφέρει, μακριά από τους θορύβους και το άγχος της πόλης.


Από την Κατερίνα Σουτλόγλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου