17/12/09

17/12/2009 Πέμπτη





ΚΡΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να κάνετε . . .ερωτική εξομολόγηση ή να κάνετε πρόταση δέσμευσης στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εκφράστε με λουλούδια, χορό, διασκέδαση αλλά και ρομαντική ατμόσφαιρα τα έντονα συναισθήματά σας!


ΤΑΥΡΟΣ
Ιδιαίτερα ερωτικοί θα είστε σήμερα. Δημιουργείστε τις συνθήκες για να βρεθείτε με το αγαπημένο σας πρόσωπο. Μια επενδυτική πρόταση θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα ηρεμίσει την ανασφάλεια που αρκετές φορές αισθάνεστε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέρα γεμάτη θετική ένταση και κινητικότητα. Όσο επιφυλακτικοί και αν είστε, η πραγματικότητα θα σας διαψεύσει. Εύκολα θα ενδώσετε σε προτάσεις έρωτα, αγάπης και ταξιδιωτικής περιπέτειας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φροντίστε να μην επηρεαστείτε από την δυσθυμία και τη βαριά διάθεση του συντρόφου σας ή του εργασιακού σας περιβάλλοντος. Η δική σας καλή διάθεση μπορεί να αλλάξει το κλίμα.


ΛΕΩΝ
Μέρα με καλή διάθεση, αισιοδοξία και ενεργητικότητα, παράλληλα όμως με την ανάγκη να εκτελέσετε συγκεκριμένα και καθήκοντα που όχι μόνο δεν λένε να τελειώσουν αλλά συνεχώς προστίθενται και άλλα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα σας δοθεί μια ευκαιρία ενδιαφέροντος και αγάπης και εσείς θα την μετατρέψετε σε καθήκον! Καλά θα κάνατε αν ξεχωρίζατε την εργασιακή ευθύνη από την προσωπική ζωή, που δικαιούστε να έχετε.


ΖΥΓΟΣ
Κατάλληλη μέρα για ερωτικές ή φιλικές συναντήσεις. Διαλέξτε φωτεινούς χώρους, με ζωηρά χρώματα και μουσική γεμάτη από μνήμες και νοσταλγία. Εκφράστε τις αισθητικές σας ικανότητες, ζωγραφίζοντάς το περιβάλλον με το συναίσθημα και την πρόθεσή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια παραγωγική επαγγελματική πρόταση θα κινητοποιήσει τη δημιουργικότητά σας και θα σας . . . «βάλει στην πρίζα»! Και όταν οι δουλειές σας πηγαίνουν καλά, ανεβαίνει η . . . ερωτική σας διάθεση. Απολαύστε το!


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς ονειρεύονται μεγάλα ταξίδια και μεγαλεπήβολα σχέδια. Θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τον οικονομικό σας προγραμματισμό για να υλοποιήσετε άμεσα ορισμένα από αυτά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όσοι από εσάς έχετε «κολλήσει» συναισθηματικά σε μια σχέση που δεν βελτιώνεται, προσπαθήστε να δείτε το συνολικό τοπίο της ζωής σας και τις βελτιώσεις που έχουν συμβεί πρόσφατα. Προσανατολιστείτε στις θετικές πλευρές και αναθεωρείστε τη στάση και τις προσδοκίες σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αναρωτηθείτε τι σας συμβαίνει τελικά, μιας και τα εξωτερικά γεγονότα σας φέρνουν θετικά μηνύματα, αλλά εσείς επιμένετε σε ένα βαρύ εσωτερικό κλίμα και μια καταθλιπτική διάθεση. Κάντε μια δραστική ανατροπή!


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για την αύξηση της κίνησης και των εργασιών στον επαγγελματικό σας τομέα. Σηκώστε ψηλά «το πήχη» στις εργασιακές σας αποδώσεις και άμεσα θα έχετε οικονομικά οφέλη.



Απο την Κατερίνα Σουτλόγλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου