16/12/09

16/12/2009 Τετάρτη





ΚΡΙΟΣ
Ερωτική μέρα για αρκετούς από εσάς. Η αισιοδοξία και το δυναμικό σας ταμπεραμέντο θα γίνουν «ανάρπαστα» στο περιβάλλον σας και θα «κάψετε πολλές καρδιές»!


ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για την οικονομική και επαγγελματική σας ζωή. Μια επενδυτική πρόταση θα σας ανεβάσει το ηθικό και θα ηρεμίσει την ανασφάλεια που αρκετές φορές αισθάνεστε. Οι ερωτευμένοι, απολαύστε την συντροφιά του αγαπημένου σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετοί από εσάς ετοιμάζεστε για ένα ευχάριστο ταξίδι με τον αγαπημένο σας ή ακόμα και με καλή παρέα. Επίσης, η μέρα είναι ευνοϊκή σε θέματα σπουδών, εξετάσεων νομικών υποθέσεων.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ευχάριστη και δημιουργική μέρα, για τους περισσότερους από εσάς. Η καθημερινότητά σας θα έχει ανοιχτούς ορίζοντες, ζεστή και γελαστή αγκαλιά για αγαπημένους, φίλους και οικογένεια.


ΛΕΩΝ
Ευνοϊκή μέρα για να δείξετε τη γενναιοδωρία σας αλλά και τις ικανότητές σας να εμψυχώνετε το περιβάλλον σας και να το οδηγείτε σε επιτυχείς αγώνες και αποτελέσματα. Ένας έρωτας είναι πολύ κοντά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με αυξημένη διάθεση φιλοξενίας, ανοιχτής αγκαλιάς και με συναισθήματα φιλίας θα περάσει η σημερινή μέρα. Ευνοείται η οικογενειακή και η συντροφική ζωή, το ρομαντικό πνεύμα και η προσπάθεια κατανόησης και συγχώρεσης.


ΖΥΓΟΣ
Κατάλληλη μέρα για βόλτα στα μαγαζιά, αγορές και συναντήσεις με φίλους και αγαπημένους. Μια γνωριμία είναι δυνατόν να μετατραπεί σε ρομαντικό έρωτα, με ιδιαίτερα φιλικές προεκτάσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο συνδυασμός της ερωτικής, της οικογενειακής και της οικονομικής σας ζωής, σήμερα θα δώσει καλά αποτελέσματα. Ευνοείστε για κάθε δραστηριότητα στην εστία και το σπίτι σας, καθώς και κάθε ενέργεια που αξιοποιεί θετικά τις δημιουργικές δυνάμεις που υπάρχουν γύρω σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Για αρκετούς από εσάς, η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα σημάνει ευχάριστα ξεκινήματα σε οικονομικά θέματα, σε σχεδιασμούς ταξιδιών, μετακινήσεων και μετακομίσεων, καθώς και σε θέματα σημαντικών γνωριμιών που μπορεί να εξελιχθούν σε ενθουσιώδεις έρωτες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετοί από εσάς θα αισθανθείτε άμεσα μια διάθεση αισιοδοξίας, χωρίς απαραίτητα αυτή να στηρίζεται σε δεδομένα και εξωτερικά γεγονότα. Χαρείτε την και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να γελάσει με όσα συμβαίνουν τριγύρω.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια ευνοϊκή επαγγελματική και οικονομική συμφωνία είναι πιθανή αυτές τις ημέρες. Μεγάλη θα είναι η κινητικότητα γύρω σας και οι βιαστικές και απρόσεκτες κινήσεις ίσως να καταλήξουν σε μικροατυχήματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για την αύξηση της κίνησης και των εργασιών στον επαγγελματικό σας τομέα. Σηκώστε ψηλά «το πήχη» στις εργασιακές σας αποδώσεις και άμεσα θα έχετε οικονομικά οφέλη.


Απο την Κατερίνα Σουτλόγλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου