29/12/09

29/12/2009 Τρίτη





ΚΡΙΟΣ
Οι επαγγελματικές σχέσεις έχουν δυσκολέψει και ίσως ο μόνος δρόμος που έχετε να είναι η ειλικρινής διαπραγμάτευση και οι διαχρονικές δεσμεύσεις, που λαμβάνουν υπόψη τους τις διακυμάνσεις της αγοράς.


ΤΑΥΡΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς, αυτή την εποχή, αλλάζουν ριζικά οι πεποιθήσεις και τα ιδανικά σας, με δύσκολο και αργό τρόπο. Η ανάγκη σας για σταθερούς στόχους, σας οδηγεί σε άκαμπτες προϋποθέσεις, που δυσκολεύουν την υλοποίησή τους.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για να πειθαρχήσετε την διάσπαση του νου και την ιδιαίτερη σωματική κινητικότητά σας. Θα πρέπει να επιλέξετε λίγα και σαφή καθήκοντα και να τα ολοκληρώσετε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα χρειαστεί να διαχειριστείτε την ανησυχία σας γύρω από την οικογένειά σας, είτε πρόκειται για την υγεία των γεροντότερων, είτε για την πορεία του συντρόφου σας ή και κάποιων συγγενικών σας προσώπων.


ΛΕΩΝ
Η ζωντάνια και η θέρμη, με την οποία υποστηρίζετε τις απόψεις σας, αυτή την εποχή συναντά εμπόδια από τις προκαταλήψεις και τους φόβους του περιβάλλοντός σας. Μην προσπερνάτε τη στάση του, και λάβετε υπόψη σας τις επιφυλάξεις του.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια διάθεση αλλαγής γύρω από τους κοινωνικούς και επαγγελματικούς σας στόχους θα φέρει η σημερινή μέρα. Ευνοούνται οι κινήσεις συγκέντρωσης και τακτοποίησης των οικονομικών σας.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετοί από εσάς είστε εγκλωβισμένοι σε οικογενειακά «γρανάζια», που σας περιορίζουν και σας απελπίζουν για θετικές αλλαγές. Ορίστε με σαφήνεια τα καθήκοντά σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δύσκολες θα είναι οι επικοινωνίες σε θέματα ερωτικών και συντροφικών σχέσεων. Αρκετοί από εσάς ίσως βρεθείτε σε συνθήκες χειραγώγησης ή ακόμα και ηθικών εκβιασμών, προκειμένου να ικανοποιηθούν κάποιες ανάγκες και εξαρτήσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μέρα γεμάτη με επικοινωνίες και δημιουργικότητα αλλά και πολλές υποχρεώσεις. Αντί να τρέχετε συνέχεια «από δω και από κει», δώστε χρόνο στον εαυτό σας να μείνει για λίγο ήρεμος και να θέσει προτεραιότητες.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα για να συνεργαστείτε με σοβαρότητα και να συναποφασίσετε το μέλλον μιας σχέσης, είτε συντροφικής, είτε επαγγελματικής. Συγκεντρώστε και αξιοποιείστε όσα από τα συμπεράσματά σας είναι ξεκάθαρα και διαυγή.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε τους βαθύτερους φόβους σας με πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε τη γνώμη τους. Οι περισσότεροι από εσάς μάλλον είστε σφιχτά δεμένοι με άκαμπτες πεποιθήσεις.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για να επικοινωνήσετε με φίλους και να ανταλλάξετε ευχές. Μια ενδιαφέρουσα πρόταση για τις επερχόμενες γιορτινές μέρες θα προσελκύσει την προσοχή σας και θα ξεκινήσετε τις προετοιμασίες.

Από την Κατερίνα Σουτλόγλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου