15/12/09

15/12/2009 Τρίτη









ΚΡΙΟΣ
Η ανάγκη να κάνετε κάτι προς όφελος της παγκόσμιας κοινότητας, με αισιοδοξία, χιούμορ και εφευρετικότητα είναι παρούσα και εκφράζεται με άνεση μέσα σε κάθε πρόθεση, επικοινωνία και δράση.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι εσωτερικοί σας προβληματισμοί αφορούν σε θέματα των ανθρώπινων δικαιωμάτων, της ελευθερίας στη δράση και στην ελεύθερη διακίνηση ιδεών, ανθρώπων και αγαθών. Είναι πιθανόν να έρθει στην επιφάνεια ένα ζήτημα, στο οποίο επειγόντως πρέπει να κάνετε αλλαγές.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Κατάλληλη μέρα για επαγγελματικές επαφές και συνομιλίες. Η πιθανότητα μιας οικονομικής συνεργασίας που είναι σε εξέλιξη θα χρειαστεί την προσοχή και την μεθοδική σας εξέταση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι φιλοσοφικές σας αναζητήσεις σιγά – σιγά κορυφώνονται και αρκετοί από εσάς διαπραγματεύεστε μέσα σας το μεγάλο υπαρξιακό θέμα της ζωής και του θανάτου.


ΛΕΩΝ
Το απρόοπτο και το ξαφνικό μπορεί, σε ορισμένες περιπτώσεις, να πάρουν μια δραματική διάσταση κυρίως σε θέματα μετακινήσεων, εγχειρήσεων και χρήσης εργαλείων και ηλεκτρισμού.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα οικογενειακό ξαφνικό πρόβλημα είναι πιθανόν να σας αναστατώσει σημαντικά και θα χρειαστεί να δώσετε την προσοχή και την φροντίδα σας. Σε ορισμένους από εσάς, η συντροφική σας σχέση βρίσκεται σε κατάσταση διάλυσης, όσο κι αν εσείς προσπαθείτε να την συγκρατήσετε.


ΖΥΓΟΣ
Θα χρειαστεί να στρέψετε την προσοχή σας σε περιστατικά βίας, σωματικής και πνευματικής βλάβης, απώλειας του προσωπικού ελέγχου καθώς και σε θέματα καταχρήσεων κυρίως σε οινοπνευματώδη.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αρκετά δραστήριοι, απρόοπτοι και δημιουργικοί θα είναι οι περισσότεροι από εσάς σήμερα. Μια επαγγελματική συνεργασία έχει όλες τις προϋποθέσεις να αποβεί ιδιαίτερα ευνοϊκή για σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με καλή πρόθεση, φιλικές διαθέσεις και ανάγκη για διασκέδασης και καλή παρέα, φροντίστε σήμερα να συναντήσετε φίλους και γνωστούς, καλούς συζητητές ή και ανθρώπους με τους οποίους θα προγραμματίσετε ένα ευχάριστο ταξίδι.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετοί από εσάς θα αισθανθείτε άμεσα μια διάθεση αισιοδοξίας, χωρίς απαραίτητα αυτή να στηρίζεται σε δεδομένα και εξωτερικά γεγονότα. Χαρείτε την και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να γελάσει με όσα συμβαίνουν τριγύρω.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Κατάλληλη μέρα για βελτίωση της συντροφικής και ερωτικής σας σχέσης, με αύξηση των βαθμών της φιλίας και της κατανόησης μεταξύ σας. Σε αρκετούς από εσάς ίσως να διαλυθούν, με απρόοπτο και ανατρεπτικό τρόπο, τα σύννεφα της ανασφάλειας που σας διακατέχουν.


ΙΧΘΥΕΣ
Φροντίστε σήμερα την υγεία σας και αποφύγετε τις κουραστικές μετακινήσεις, την απότομη αλλαγή περιβάλλοντος, καθώς και την υπερπροσπάθεια να κάνετε τα πάντα τέλεια.



Aπο την  Κατερίνα Σουτλόγλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου