19/12/09

19/12/2009 Σάββατο




ΚΡΙΟΣ
Όταν σας . . . «βάζουν πάγο», είναι σαν να σας εξωθούν να συνεχίσετε με μεγαλύτερη ένταση και ενθουσιασμό. Αυτή σας η . . . ξεροκεφαλιά παίρνει διαστάσεις στις ερωτικές υποθέσεις και σε θέματα καρδιάς.


ΤΑΥΡΟΣ
Μέρα γεμάτη με ερωτικές ανατροπές! Παράδοξες εξελίξεις σε θέματα προσωπικών σχέσεων, και μάλιστα από κατευθύνσεις που δεν θα το περιμένατε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
ΟΙ επιφυλάξεις, οι φόβοι και οι αναστολές σας μπορεί να διαλυθούν, μόλις διαπιστώσετε πως οι συνομιλητές σας είναι διατεθειμένοι να κάνουν πράξη αυτά που λένε. Θα πρέπει όμως να κάνετε κι εσείς το ίδιο!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Συνδυάστε την αίσθηση του καθήκοντος με τις πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες ιδέες που θα έχετε σήμερα. Οργανώστε, τακτοποιείστε και αξιοποιείστε τις ιδέες σας, προς όφελος και δικό σας και του περιβάλλοντός σας.


ΛΕΩΝ
Με αμείωτη την ενεργητικότητά σας, περάστε σήμερα σε δομικές αλλαγές γύρω από την οργάνωση και την εποπτεία της εργασίας σας. Συνδυάστε τις αξίες και τα συμπεράσματα της εμπειρίας σας, με τις καινούργιες ιδέες και δοκιμές που θέλετε να κάνετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια ξαφνική συνάντηση θα σας βγάλει για λίγο από το πρόγραμμά σας και θα δώσει στη δημιουργικότητά σας μια γεύση από πειραματισμό και δοκιμή. Εμπιστευτείτε τις παρατηρήσεις σας.


ΖΥΓΟΣ
Η δημιουργική σας διάθεση είναι αυξημένη και, σε ένα βαθμό, ανακόπτεται από την κατάσταση που υπάρχει στον οικογενειακό σας περίγυρο. Απομακρυνθείτε για λίγο από τα τετριμμένα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια συζήτηση θα αλλάξει μια απόλυτη άποψη που έχετε γύρω από το έλεγχο του εαυτού σας και του περιβάλλοντός σας. Αν θέλετε να διαμορφώνετε την κοινή γνώμη, τότε θα πρέπει να τη λαμβάνετε σοβαρά υπόψη σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη μέρα για αλλαγή προγράμματος και προσανατολισμού. Η πρόταση ενός φίλου μπορεί να σας ενθουσιάσει τόσο, ώστε να «σπάσετε» τους περιορισμούς που έχετε και να αυτοσχεδιάσετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Κατάλληλη μέρα για συζητήσεις που ανατρέπουν τα δεδομένα σας. Κάποιες απροσδόκητες υποδείξεις που θα δεχτείτε μπορεί να σας δώσουν μια νέα ματιά στο τρόπο που διαχειρίζεστε τα θέματά σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεχτείτε την ανιδιοτελή αγάπη, την προσοχή και το ενδιαφέρον που θα σας δοθεί από το περιβάλλον σας, και ιδιαίτερα από το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι, ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία.


ΙΧΘΥΕΣ
Φροντίστε την υγεία σας, μιας και είστε ιδιαίτερα ευάλωτοι σε ιώσεις, πυρετούς και απροσδόκητα ατυχήματα. Μια επαγγελματική πρόταση που σας αφορά υποβόσκει και ακόμα δεν έχει γίνει φανερή.


Απο την Κατερίνα Σουτλόγλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου