18/12/09

18/12/2009 Παρασκευή





ΚΡΙΟΣ
Όταν σας . . . «βάζουν πάγο», είναι σαν να σας εξωθούν να συνεχίσετε με μεγαλύτερη ένταση και ενθουσιασμό. Αυτή σας η . . . ξεροκεφαλιά παίρνει διαστάσεις στις ερωτικές υποθέσεις και σε θέματα καρδιάς.


ΤΑΥΡΟΣ
Όταν ο έρωτας συνδυάζεται με την επικοινωνία, μερικές φορές γίνεται . . σπαστικός! Πείτε λίγες κουβέντες και επί της ουσίας και αφήστε τα υπόλοιπα στη χημεία και . . . ό,τι ήθελε προκύψει!


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέρα γεμάτη θετική ένταση και κινητικότητα. Όσο επιφυλακτικοί και αν είστε, η πραγματικότητα θα σας διαψεύσει. Εύκολα θα ενδώσετε σε προτάσεις έρωτα, αγάπης και ταξιδιωτικής περιπέτειας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια συζήτηση με τον σύντροφό σας ή πιθανόν με τον συνεργάτη σας θα πάρει σοβαρό περιεχόμενο, σε θέματα σχέσης, συμβολαίων, εποπτείας και οργάνωσης μιας ομάδας και τακτοποίησης εκκρεμοτήτων.


ΛΕΩΝ
Μέρα με καλή διάθεση, αισιοδοξία και ενεργητικότητα, αλλά και με πολλά καθήκοντα. Βρείτε χρόνο για φλερτ, ερωτική ζωή, διασκέδαση και ψυχαγωγία.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα έχετε την υποστήριξη που χρειάζεστε σε θέματα προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, ομιλιών και πνευματικών δραστηριοτήτων. Τα εργασιακά σας καθήκοντα αυξάνονται και χρειάζονται καλή και εποπτική οργάνωση.


ΖΥΓΟΣ
Με αυξημένη ερωτική δημιουργική διάθεση και παράλληλα με μια σειρά από οικογενειακές πιέσεις, μην ανακόψετε τις αυθόρμητες εκδηλώσεις, οι οποίες είναι δυνατόν να εκτονώσουν και να εξισορροπήσουν την κατάσταση.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι οικονομικοί περιορισμοί, η προσπάθεια για ορθολογική διαχείριση και οι ευθύνες που σηκώνετε στην πλάτη σας, δεν θα αναστείλουν την ερωτική σας διάθεση, αλλά μάλλον θα την ενισχύσουν. Μέρα για καλές οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς ονειρεύονται μεγάλα ταξίδια και μεγαλεπήβολα σχέδια. Θα χρειαστεί να αναπροσαρμόσετε τον οικονομικό σας προγραμματισμό και να έρθετε σε συνεννόηση με τον σύντροφο ή και τον συνεργάτη σας, προκειμένου να υλοποιήσετε ορισμένα από αυτά.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ευνοϊκή μέρα για σοβαρές συζητήσεις με συγγενικά πρόσωπα και το σύντροφό σας, καθώς και συζητήσεις γύρω από τα επαγγελματικά σας που, το τελευταίο καιρό, έχουν πάρει την . . . ανιούσα πορεία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεχτείτε την ανιδιοτελή αγάπη, την προσοχή και το ενδιαφέρον που θα σας δοθεί από το περιβάλλον σας, και ιδιαίτερα από το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι, ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Ξεπεράστε τους ενδοιασμούς και τις αναστολές σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για την αύξηση της κίνησης και των εργασιών στον επαγγελματικό σας τομέα. Σηκώστε ψηλά «το πήχη» στις εργασιακές σας αποδώσεις και άμεσα θα έχετε οικονομικά οφέλη.


Απο την Κατερίνα Σουτλόγλου





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου