31/12/09

Σχέσεις – Ιανουάριος 2010

Σχέσεις  –  Ιανουάριος 2010

Γράφει η Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Κριός
Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς είναι περίεργο, μιας και οι εκλείψεις που γίνονται στον άξονα των παρορμητικών σας επηρεάζουν σε μέγιστο βαθμό. Οι τόνοι θα πέσουν, θα αναγκαστείτε να αναθεωρήσετε παλιές σας σχέσεις, αλλά και αν δεν το κάνετε, θα έρθουν εκείνες προς εσάς. Η πρώτη έκλειψη, θα γίνει λίγες ώρες πριν αλλάξει ο χρόνος και είναι Σεληνιακή. Αυτό σημαίνει ότι ο συναισθηματικός σας κόσμος κινητοποιείται και αναζητά έκφραση. Δεν είναι καθόλου σίγουρο, ότι θα έχετε την όρεξη να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Όμως, επειδή η φύση σας είναι παρορμητική, θα ήταν καλό να εκφράζεστε την ώρα που πρέπει.
Συμβουλή: Μην αφήνετε το συναίσθημα να λιμνάζει…

Ταύρος
ΟΙ Εκλείψεις που γίνονται δε σας επηρεάζουν άμεσα. Η μοναδική περίπτωση να συμβεί αυτό θα ήταν μόνο εάν έχετε πλανήτες σε παρορμητικά ζώδια. Ο ανάδρομος Ερμής, δυσκολεύει την επικοινωνία με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρει και δυσχεραίνει την εξέλιξη των σχέσεών σας. Στις 15 Ιανουαρίου το τοπίο αλλάζει και ο Ερμής επανέρχεται στην κανονική του θέση. Η επικοινωνία θα αποκατασταθεί και η θετικές όψεις από την Αφροδίτη και από τον Ήλιο θα σας δώσουν ώθηση για νέες περιπέτειες. Νέες γνωριμίες αναμένονται στο προσκήνιο και άτομα που κατέχουν ισχυρή θέση είτε από το χώρο της γνώσης είτε από το εξωτερικό, θα σας γοητεύσουν με τη δυναμική τους.
Συμβουλή: Αφεθείτε στη ροή…


Δίδυμοι
Αγαπητοί μου Δίδυμοι, καλό θα ήταν να κάνετε υπομονή μέχρι και τα μέσα Γενάρη.. Ο κυβερνήτης σας Ερμής, βρίσκεται σε ανάδρομη θέση και η Αφροδίτη από τον Αιγόκερω δε βοηθάει και τόσο την αισθηματική σας ζωή. Όσοι από εσάς είστε γεννημένοι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο, θα έχετε την τάση να σκέφτεστε πιο σοβαρά και ώριμα απ΄ότι συνήθως. Δεν σας καλύπτει η έννοια ερωτική περιπέτεια και αναζητάτε κάτι πιο σταθερό και σίγουρο που να αντέχει στο χρόνο. Από της 18 Ιανουαρίου τα πράγματα αλλάζουν! Η είσοδος της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Υδροχόου, ανοίγει τις σχέσεις σας
Συμβουλή: Κάντε υπομονή και ο Ουρανός θα γίνει πιο γαλανός…

Καρκίνος
Πολύ σημαντικός μήνας για την εξέλιξή σας. Αποφάσεις που πρέπει να πάρετε πιέζουν. Αναθεωρήσεις σε όλα τα θέματα της ζωής σας. Στην αρχή του μήνα καλείστε να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματα σας και να επαναπροσδιορίσετε τα όρια και τις θέσεις σας. Δεν είναι καθόλου εύκολη η κατάσταση. Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Είναι όμως η ευκαιρία να πάρετε θέση και να γίνεται αποδεκτοί. Μετά τα μέσα του Ιανουαρίου, θα βρείτε τον τρόπο να δείξετε σε όλους ποιοι είστε, που ανήκετε τι αξίζετε και σε ποιο Θεό πιστεύετε Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις που σας ταλαιπωρούν ή να δώσετε με έντιμο τρόπο την αξία στις σχέσεις που έχετε παραμελήσει.
Συμβουλή: Δείξτε πόση τρυφερότητα κρύβεται μέσα σας….

Λέων
Αγαπητοί μου Λέοντες. Ο ανάδρομος Άρης δεν αφήνει περιθώρια για την εξέλιξη των αισθηματικών σας. Αντιθέτως, η σκέψη σας γυρίζει σε παλαιότερες σχέσεις. Κι όμως ! Η βοήθεια δε θα αργήσει…Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιου του Υδροχόου, ενεργοποιεί και απελευθερώνει τον τομέα των σχέσεων. Θα δείτε ότι οι συνεργασίες μπαίνουν σε ορθή πορεία. Νέες επαγγελματικές προτάσεις αλλά και νέες προτάσεις που μπορεί να σχετίζονται με την έναρξη μιας προσωπικής σχέσης έρχονται σύντομα για εσάς τους τόσο δημιουργικούς εκπροσώπους του ζωδιακού. Αναμένοντας λοιπόν το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, προετοιμαστείτε κατάλληλα και διοχετεύστε την ενέργεια σας στο να εκπληρώσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υπέροχες δημιουργικές σας ιδέες!
Συμβουλή: Φτιάξτε πλάνο…

Παρθένος
Το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου είναι λίγο δύσκολο. Ο Κυβερνήτης σας Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη θέση. Θα ήταν προτιμότερο να δείξετε με έργα αυτά που έχετε κρυμμένα στη σκέψη σας, παρά να προσπαθήσετε να τα επικοινωνήσετε. Η διάθεσή σας να ερωτευτείτε μπορεί να ξυπνήσει με αυτήν την έκλειψη. Οι λόγοι που μπορεί να συμβεί αυτό είναι δύο. Ο ένας είναι ότι η έκλειψη γίνεται μέσα στον 5ο σας οίκο και ο δεύτερος είναι ότι ο Ουρανός παραμένει μέσα στον 7ο σας. Όλα λοιπόν είναι πιθανά να συμβούν. Και στις δύο περιπτώσεις οι Παρθένοι των πρώτων ημερών έχουν την πιο έντονη επίδραση.
Συμβουλή: Προσέξτε τα οικονομικά σας.


Ζυγός
Οι Ζυγοί των πρώτων ημερών έχουν αρκετά δύσκολες μέρες. Η καθημερινότητα πιέζει σε βασικούς τομείς της ζωής. Τα οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα μπορεί να επηρεάσουν και τον τομέα της σχέσης σας. Προσέξτε! Η καριέρα είναι κάτι το διαφορετικό. Δεν αφορά όλα τα μέλη της οικογένειας. Η σχέση με τους γονείς μπορεί να περάσει μέσα από έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις. Αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί. Η έννοια του χρόνου θα είναι κάτι που θα απασχολήσει τη σκέψη σας. Από τις 18 του μήνα τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο. Έρχεται η Αφροδίτη σύμμαχος, ανοίγει τη διάθεση και δίνει τις πολυπόθητες λύσεις.
Συμβουλή: . Δώστε προτεραιότητα στις δικές σας ανάγκες.


Σκορπιός
Παρότι η ανάγκη σας για επικοινωνία είναι έντονη, ο ανάδρομος Ερμής σας ταλαιπωρεί. Θα ανακαλύψετε ότι τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου κάτι περίεργο συμβαίνει σε αυτόν τον τομέα. Παρερμηνείες και παρεξηγήσεις είναι μέσα στα πιθανά σενάρια που μπορεί να συμβούν. Μετά από τα μέσα Γενάρη, η ερωτική σας επιθυμία ενεργοποιείται και η διάθεσή σας για ερωτικές περιπέτειες είναι γίνεται πολύ δυνατή. Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων, ανοίγει τη ΄΄όρεξή΄΄ για δημιουργικές εμπειρίες. Υπάρχουν βέβαια και οι δυσκολίες που προκύπτουν από τον Κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Πάντως, σε γενικές γραμμές, η προσοχή σας θα είναι προσανατολισμένη σε θέματα οικογένειας και καρριέρας.
Συμβουλή: Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας…

Τοξότης
Αναθεώρηση αξιών. Δείτε τα σχέδια σας από την αρχή. Διορθώστε όπου έχετε κάνει λάθη. Ξεκαθαρίστε το παρελθόν σας. Πετάξτε ότι δεν σας είναι χρήσιμο. Αποδεσμευτείτε από καταστάσεις και σχέσεις που είναι βραχνάς. Μπορεί να ακούγονται πολλά όλα αυτά, αλλά είστε μοναδικοί σε αποστολές αυτού του είδους . Μόνο έτσι μπορείτε να αποδώσετε. Όλα αυτά εξυπηρετούν στο να δώσετε χώρο στον εαυτό σας. Είναι σα να έχετε ένα δωμάτιο γεμάτο με πράγματα που τα περισσότερα από αυτά σας είναι άχρηστα. Πετάξτε τα άχρηστα και βάλτε τα χρήσιμα. Μετά τα μέσα Γενάρη, η ψυχολογία ανεβαίνει.
Συμβουλή: Ξεκαθαρίστε σε όλα τα επίπεδα

Αιγόκερως
Αυτόν τον μήνα βρίσκεστε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Μα πώς να μην είστε? Πλούτωνας, Ερμής, Βόρειος Δεσμός, Ήλιος και Αφροδίτη κατοικοεδρεύουν στο ζώδιό σας. Πολλά είναι τα θέματα που σας απασχολούν. Και πολλά είναι τα θέματα που αναζητούν λύση. Φέτος, η νέα χρονιά μπαίνει με τη Σεληνιακή έκλειψη και ακολουθεί στα μέσα του μήνα η Ηλιακή. Τι να σας πω? Μαθημένα τα βουνά απ΄τα χιόνια. Δείξτε προσοχή στις σχέσεις σας γιατί το κλίμα ασυνεννοησίας παραμονεύει. Αναμένονται αλλαγές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Η Είσοδος του Δία στους Ιχθύς, σας φέρνει χαρμόσυνα νέα.
Συμβουλή: Να είστε αισιόδοξοι


Υδροχόος
Η Ανάδρομη θέση του Άρη, έχει παγώσει τις διαπροσωπικές σας σχέσεις. Ενώ υπάρχει έντονη διάθεση να εμπλακείτε μέσα σε αυτές, κάτι συμβαίνει και τα πράγματα μπλοκάρουν. Αυτό είναι αρκετά αγχωτικό και έχει επηρεάσει τη διάθεσή σας. Συσσωρεύεται ενέργεια και αυτό μερικές φορές μπορεί να είναι πολύ δύσκολο για τη φύση σας. Φροντίστε να μην έχετε μεγάλες ανοχές, γιατί όσο μεγαλύτερη ενέργεια εγκλωβίσετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η έκρηξη. Προσοχή λοιπόν. Αφήστε μια τρυπούλα να βγαίνει αέρας. Και για να το πω πιο απλά, επικοινωνήστε τις ανάγκες σας. Μην κρατάτε τα συναισθήματα μέσα σας. Βάλτε σε εφαρμογή τις ιδέες που είχατε αφήσει πίσω για καιρό.
Συμβουλή: Βάλτε στόχους.


Ιχθύες
Μετά τα μέσα του Γενάρη και με την είσοδο του Διός στο ζώδιο των Ιχθύων, θα νιώσετε μεγαλύτερη προστασία και θα δείτε τη διάθεσή σας να ανεβαίνει σταδιακά. Επειδή την περασμένη χρονιά περάσατε δύσκολα, καλό θα ήταν να μάθατε κάτι από αυτό. Αυτό το λέω, επειδή γυρίζει κάποια στιγμή ο Κρόνος στον τομέα των σχεσεών σας. Ο Δίας μπορεί να σας δώσει μεγάλη χαρά, αλλά εάν πέσετε σε υπερβολές, τότε θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα από την άνοιξη και μετά. Βάλτε όριο, μέτρο, κρατηθείτε και δείτε τα πράγματα μέσα από τα μάτια της εμπειρίας σας.
Συμβουλή: Ολιστική θεώρηση …

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου