3/11/13

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι στην Alterscop στη Θεσσαλονίκη

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Ρέικι στην Alterscop στη Θεσσαλονίκη




Ο Πανελλήνιος σύλλογος Ρέικι, θα λάβει μέρος στην Alterscope, την έκθεση για έναν εναλλακτικό και  πνευματικό τρόπο διαβίωσης, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο 8 της ΔΕΘ, στις 30 Νοεμβρίου και 1 Δεκεμβρίου 2013

Απο τις 10 το πρωί μεχρι τις 10 το βράδυ θα είμαστε στο δικό μας σταντ για να μοιραστούμε μαζί σας το όραμα του Πανελληνίου Συλλόγου που σήμερα αριθμεί 400 μέλη απ’ όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, και να σας ενημερώσουμε σχετικά με όσα σας ενδιαφέρουν  καθώς επίσης για τους σκοπούς, τις δράσεις και τους τρόπους με τους οποίους σήμερα στηρίζει τα μέλη του.

Ειδικότερα καλούμε όλη την μεγάλη οικογένεια του ρέικι που ζει και εργάζεται στη Βόρεια Ελλάδα να έρθει στην έκθεση, να μοιραστούμε, να απλώσουμε και να ενδυναμώσουμε ακόμη περισσότερο το δέντρο και τα δώρα του ρέικι.
Ελάτε να συζητήσουμε δράσεις, ιδέες, τρόπους υπηρεσίας και συμμετοχής στη συλλογικότητα. Φέρτε μας τις σκέψεις σας να τις υλοποιήσουμε όλοι μαζί. Ενημερωθείτε για τους νέους τρόπους που σας δίνει τώρα την δυνατότητα ο σύλλογος να προβάλετε το έργο σας.
Ανανεώστε την εγγραφή σας, προμηθευτείτε πτυχία και σφραγίδες.

Ακόμη την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί στις 3 μμ, μια βιωματική παρουσίαση του ρέικι, με διαλογισμό, σύνδεση με το μάντραμ των αρχών του ρέικι και άνοιγμα της καρδιάς.
Θα μιλήσουμε για τα δώρα του ρέικι σε όλα τα επίπεδα της ύπαρξής μας που βιώνουμε καθημερινά όσοι ασκούμαστε σ’ αυτό.
Ακόμη θα αναλύσουμε τι είναι ρέικι και τι δεν είναι
Γιατί είναι ένα θαυμαστό εργαλείο για τον σύγχρονο άνθρωπο
Το ρέικι στα νοσοκομεία
Το ρέικι ως βάση των θεραπευτών στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο
Σχολές, δάσκαλοι, βαθμοί
Το ρέικι και τα ενεργειακά περιβλήματα του ανθρώπου
Το κάντζι, η βαθύτερη ανάλυσή του και η ιερή τέχνη της καλλιγραφίας
Η τέχνη της θεραπείας μέσω της επιθέσεως των χεριών και μέσω της συμπαντικής ζωτικής ενέργειας σε αρχαίους πολιτισμούς (Αίγυπτος, αρχαία Ελλάδα, εγγύς Ανατολή, Ινδία, Κίνα και Ιαπωνία, Καχούνας)
Ρέικι, ο φωτεινός δρόμος για το πέρασμα στη Νέα Γη και ο συντονισμός με τις νέες ενέργειες.

Την ομιλία θα πραγματοποιήσουν: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, reiki master teacher, ταμίας του Συλλόγου, συντάκτης και σύμβουλος ολιστικής αστρολογίας. Φιλίτσα Κόρμπα, reiki master teacher, αντιπρόεδρος του Συλλόγου, συγγραφέας και πολιτικός επιστήμων.


περισσότερες πληροφορίες: http://www.alterscope.gr/










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου