27/6/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 27/06 έως 03/07/2011)


Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας







Από 27/06 έως 03/07/2011


Κριός
Με νέες σκέψεις και όρεξη σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Επιθυμείτε να είστε συνεχώς έξω, να εκδηλώσετε την κοινωνικότητα σας και να  δείξετε πόσο καλοί είστε στον τομέα αυτό. Ενδιαφέρον παρουσιάζει η επικοινωνιακή σας ικανότητα και δείχνει να έχετε να πείτε πολλά. Απολαύστε την κάθε στιγμή και βρείτε τους νέους σας στόχους.
Συμβουλή: Επικεντρωθείτε!



Ταύρος
Ο τρόπος που σχετίζεστε με τις καθημερινές σας συνήθειες αλλάζει και προσπαθείτε να ενταχθείτε σε νέα μοντέλα δράσης. Οι απαιτήσεις διαμορφώνονται με διαφορετικό τρόπο και μοιάζουν να συμβαδίζουν με τις βαθύτερές σας ανάγκες και στόχους. Η επιμονή σας θα σας δείξει με πρακτικό τρόπο ότι τελικά όποιος επιμένει νικά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.
Συμβουλή: Οργανωθείτε!



Δίδυμοι
Το να κρατάτε σκέψεις  για τον εαυτό σας δεν είναι και τόσο αποτελεσματικό. Βρείτε τους ανάλογους και τους κατάλληλους ανθρώπους, επικοινωνήστε, σχεδιάστε και καταλήξτε. Η επικοινωνιακή σας φύση δεν σας επιτρέπει να κλείνεστε για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ταξινομήστε τις ανάγκες σας και ζητήστε τη βοήθεια των κατάλληλων ανθρώπων. Η υλοποίηση είναι πάντοτε κάτι το διαφορετικό.
Συμβουλή: Επιλέξτε!


Καρκίνος
Ο Νους σας περιστρέφεται γύρω από θέματα οικονομικά. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου θα χρειαστεί να γίνουν περισσότερο προσεκτικοί στις επιλογές τους. Καλό θα ήταν να προσέξουν τις απαιτήσεις τους. Ενδεχομένως να έχουν χαρακτήρα ακραίο. Το κοντινό περιβάλλον μπορεί να μην δεχτεί τις ιδέες σας και αυτό ίσως να σας φανεί δύσκολο ψυχολογικά. (Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας)
Συμβουλή: Να σκέφτεστε με επιείκεια!



Λέων
Η εβδομάδα αυτή σηματοδοτεί αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε. Τώρα νιώθετε πιο σίγουροι για τις ιδέες σας και πιστεύετε ότι είναι κάτι που σας αξίζει. Μοιάζει το περιβάλλον σας να έχει την όρεξη να σας ακούσει και να σας δείξει ότι σας σέβεται. Παρόλα αυτά, εσείς θα πρέπει να είστε προσεκτικοί. Ο τρόπος που επικοινωνείτε δείχνει τις αξίες σας. Γίνεστε πόλος έλξης.
Συμβουλή: Να είστε ποιοτικοί!


Παρθένος
Παρότι νοιάζεστε για το κοινό όφελος, η εβδομάδα αυτή ίσως σας βρει εσωτερικά κλειστούς. Αναρωτιέστε για το μέλλον σας και προσπαθείτε να βρείτε λύσεις εφαρμογής. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου δεν θα πρέπει να αποφασίσουν τώρα για θέματα σημαντικά. Αφήστε και την 3η έκλειψη της 1ης Ιουλίου να προσπεράσει και ίσως τότε να είστε πιο σίγουροι.
Συμβουλή: Μην βιάζεστε!



Ζυγός
Το ότι δεν είστε γεννημένοι για να είστε μόνοι είναι κάτι που γνωρίζετε καλά. Μερικές φορές όμως δείχνει να το ξεχνάτε. Η έκλειψη της 1ης Ιουλίου σας επηρεάζει αρκετά. Φροντίστε να είστε διαλεκτικοί και διαυγείς. Μοιάζει να έχετε ιδέες ακλόνητες και αμετακίνητες. Καλό θα ήταν να φροντίσετε να είστε ευέλικτοι. Όπως και να χει, η έκλειψη θα περάσει. Θα γίνουν όλα και πάλι σωστά.
Συμβουλή: Να ελπίζετε ότι όλα θα γίνουν!



Σκορπιός
Η επικέντρωσή στους στόχους σας θα είναι το εισιτήριο στην επιτυχία σας. Είστε εκ φύσεως οργανωτικοί. Η ικανότητά σας να διαβάζετε τις συναισθηματικές ανάγκες των άλλων, σας εγκαθιδρύει σε θέσεις που προϋποθέτουν έλεγχο και εποπτεία. Μπορείτε να διαβάζετε τα φαινόμενα πριν ακόμη αυτά εμφανιστούν. Έτσι, μπορεί να μαντέψετε τις ανάγκες της αγοράς.
Συμβουλή: Να είστε ενορατικοί!


Τοξότης
Μήπως ήρθε η ώρα για αλλαγή; Η έκλειψη της 15ης Ιουνίου ολοκλήρωσε την πορεία της. Δεν σας γέμισε με γνώση και εσωτερική εμπειρία; Νομίζω πως ναι. Καιρός λοιπόν να γίνετε και πάλι ο εαυτός σας. Βρείτε στόχους για μικρές εξορμήσεις και απολαύστε την καλή παρέα. Η δύναμη της φύσης θα σας χαρίσει ισορροπία και ενέργεια και οι επαφές σας με άλλους ανθρώπους θα σας συντονίσει στο είναι.
Συμβουλή: Δείξτε διάκριση!



Αιγόκερως
Η έκλειψη που γίνεται στο απέναντι για εσάς ζώδιο του Καρκίνου, επηρεάζει τον τομέα των σχέσεων - συνεργασιών. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί εάν είστε γεννημένοι στο 1ο ή στις αρχές του 2ου δεκαημέρου. Το πόσο δίκαιοι θα είστε, θα εξαρτηθεί από τις αξίες σας. Καλό θα ήταν όμως να μη γίνετε άδικοι. Ακούστε τις ανάγκες των άλλων.
Συμβουλή: Να είστε ώριμοι!


Υδροχόος
Καιρός να έρθετε κοντά με τους φίλους σας. Η φιλία για εσάς  είναι πολύτιμη. Πάντα έχουν να σας πουν κάτι καλό. Βέβαια και εσείς κάνετε το ίδιο όταν αυτό χρειαστεί. Έχετε συνηθίσει να ανοίγετε δρόμους με τις ιδέες σας. Αυτή τη φορά όμως, ίσως να συμβεί και με έναν τρόπο διαφορετικό. Ίσως οι φίλοι σας ανακοινώσουν νέα - ιδέες που σας φανούν χρήσιμα.
Συμβουλή: Ακούστε!



Ιχθύες
Όπως πάντα έτσι και τώρα συνηθίζετε να αφήνετε τις λεπτομέρειες απ΄ έξω. Θα πρέπει με κάποιον τρόπο να μάθετε να διευκρινίζετε τα αδιευκρίνιστα. Συνήθως οι παγίδες που πέφτετε μέσα έχουν ένα κοινό γνώρισμα. Ότι δεν έχετε μιλήσει για τον τρόπο εφαρμογής τους. Με λίγα λόγια, η ιδέα – εικόνα, απέχει πολύ από την πρακτική εφαρμογή της. Επίσης, πόσο ανοικτή μπορεί να είναι;  
Συμβουλή: Αναρωτηθείτε!




Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 27/06 έως 03/07/2011
Δευτέρα: από 19.24 έως αύριο
Τρίτη: χθες – 10.56
Τετάρτη: δεν έχουμε Κ/Π
Πέμπτη: από 10.33 έως 19.13
Παρασκευή: από 14.37 έως μεθαύριο
Σαββάτο: όλη μέρα
Κυριακή: προχθές – 00.43  & 19.26 - μεθαύριο

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου