''Ουρανοκατέβατοι''

Γιατί ουρανοκατέβατοι; Ουρανοκατέβατοι γιατί ο κόσμος και οι άνθρωποι μερικές φορές μας φαίνονται παράξενοι κι η ζωή μας προσγειώνει σε μια καθημερινότητα, που καθόλου δεν μας αντιπροσωπεύει. Ουρανοκατέβατοι καθώς θαυμάζοντας το σύμπαν, ευχόμαστε να γίνουμε μέρος της μαγείας του, νιώθουμε την ανάγκη να ζήσουμε τα όνειρα, τις επιθυμίες μας και το μυστήριο του κόσμου. Μαζί θέλουμε να προβληματιστούμε και να συζητήσουμε σχετικά με την αστρολογία και τον κόσμο, την ποιότητα ζωής μας (κοινωνία, περιβάλλον, υγεία, κ.ά.) και να ανταλλάξουμε σκέψεις ελεύθερα, υπεύθυνα, δημιουργικά. Οι ιδέες μας μπροστά στο μυστήριο του κόσμου. Εξάλλου ... “A single idea / the sudden flash of a thought / may be worth a million dollars....and a wonderful life”. (Ερμής/Ποσειδώνας);

11/6/11

«Ήρεμη» οργή για 18η μέρα στο Σύνταγμα

«Ήρεμη» οργή για 18η μέρα στο Σύνταγμα

Χτυπώντας κατσαρολικά, σφυρίζοντας και γιουχάροντας οι «αγανακτισμένοι» του Συντάγματος δίνουν και σήμερα το απίστευτα δυναμικό παρόν τους για 18η μέρα. Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα, το κλίμα είναι ιδιαίτερα φορτισμένο και όλοι υπόσχονται πως η αυριανή πανευρωπαϊκή συγκέντρωση θα είναι πιο δυναμική από ποτέ. 



"Αγανακτισμένος" κόσμος συνεχίζει να συρέει στην πλατεία Συντάγματος εκδηλώνοντας με όποιον τρόπο μπορεί την αντίθεσή του στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης. Οι σκηνές στην πλατεία έχουν αυξηθεί, δείχνοντας πως όλο και περισσότεροι δεν είναι διατεθειμένοι να αφήσουν τον αγώνα τους στη μέση.

Οι συνελεύσεις που έκαναν λίγο νωρίτερα οι "αγανακτισμένοι" αποφάσισαν νέα κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους για την Τετάρτη 15 Ιουνίου, ημέρα πανεργατικής απεργίας.  
Δυναμικό παρόν σχεδιάζουν να δώσουν οι "αγανακτισμένοι" και την ημέρα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος.

Αύριο, Κυριακή 12 Ιουνίου, οι "αγανακτισμένοι" έχουν καλέσει για τρίτη συνεχόμενη φορά όλη την Ελλάδα να κατέβει στο Σύνταγμα, γιατί "το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα δεν πρέπει να περάσει!"
Οι συγκεντρώσεις των "αγανακτισμένων" συνεχίστηκαν και στη Θεσσαλονίκη, όπου νωρίτερα γύρω από τον Λευκό Πυργο πραγματοποιήθηκε και θεατρική παράσταση διαμαρτυρίας. Την Κυριακή 12 Ιουνίου, όλοι οι Θεσσαλονικείς έχουν δώσει για άλλη μια φορά ραντεβού διαμαρτυρίας στην παραλία. 


http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=283906

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου