21/3/11

Ο Λόγος των Άστρων (από 21/03 έως 27/03/2011)

Ο Λόγος των Άστρων

Από 21/03 έως 27/03/2011

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας





Κριός

Αρχίζει ο μήνας των γενεθλίων σας μαζί με τον ερχομό της Άνοιξης! Θα πλημυρίσετε από ενέργεια, θάρρος δύναμη και αποφασιστικότητα. Όσοι από εσάς είστε γεννημένοι τις πρώτες 10 ημέρες, προσέξτε! Η βιασύνη και η ταχύτητα σας θα ξεπεράσουν κατά πολύ τα επιτρεπτά όρια. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν οδηγείτε δύο φορές και όχι μία. Το ίδιο ισχύει και αν κάνετε δουλειές άλλου τύπου. Οι ταχύτητα αυτήν την εβδομάδα είναι στο πρόγραμμα.  Θυμηθείτε! Δίπλα στο γκάζι, υπάρχει και το φρένο!
Συμβουλή: Μην είστε απότομοι με τους κοντινούς και αγαπημένους σας.

Ταύρος

Μιας και ολοκληρώνεται ένας ακόμη χρόνος, πάρτε την ευκαιρία προς όφελός σας. Ο ερχομός της Άνοιξης, σηματοδοτεί ότι  πλησιάζουν τα γενέθλιά σας. Κάντε τον απολογισμός σας, ταξινομήστε το έργο σας και αφουγκραστείτε τις ανεκδήλωτες επιθυμίες σας. Εστιαστείτε στο Είναι και δώστε προτεραιότητα το συναίσθημα και στην ψυχή. Χρησιμοποιήστε το Νου μόνο για αξιολόγηση, και αφήστε τη λογική να έχει τον τελευταίο λόγο. Αφεθείτε με εμπιστοσύνη στη φωνή της συνείδησης.
Συμβουλή: Μην κολλάτε στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Η Επικοινωνία παραμένει σε πρώτο πλάνο. Έχετε πολύ όρεξη να ψάξετε, να μάθετε, να ενημερωθείτε και να ερευνήσετε το τι γίνεται στον κόσμο. Η επαφή σας με το διαδίκτυο και το εξωτερικό σας συναρπάζει και σας έλκει αφόρητα. Συζητήστε με φίλους και βρείτε τις κατάλληλες ομάδες που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Αναπτύξτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο. Αλλάξτε ιδέες, δείτε το πρίσμα από διαφορετική γωνία. Τα χρώματα όλα λαμπερά που αντανακλούν την αλήθεια.
Συμβουλή: Επιλέξτε το καλύτερο.

Καρκίνος

Πανέτοιμοι για αλλαγές. Σκεφτείτε με ποιόν τρόπο θα διευθετήσετε τις ανάγκες σας, γιατί η εποχή έφτασε και σας θέλει στο προσκήνιο. Φροντίστε καλά την καθημερινότητάς σας και προετοιμαστείτε με τα κατάλληλα εργαλεία. Θα πρέπει να αναπτύξετε την στρατηγική σας και να οπλιστείτε από αυτοπειθαρχία και έμπνευση. Χρησιμοποιήστε το μεγάλο σας ατού. Αφήστε τη διαίσθηση να σας οδηγήσει, με τις καλύτερες προδιαγραφές.
Συμβουλή: Αυτό – παρατηρηθείτε

Λέων


Η εβδομάδα αυτή, σας βρίσκει με πολλά ενδιαφέροντα! Θέματα τρέχουν, υποχρεώσεις προκύπτουν και μάλιστα όχι μόνο αυτές που ξέρατε, αλλά θα εμφανιστούν και νέες. Προκλήσεις που δεν θα μπορέσετε να απαρνηθείτε και ο χρόνος σας θα τρέχει σαν νερό. Αυτό φυσικά μπορεί να σημαίνει, ότι ο προσωπικός χρόνος θα χρειαστεί τον προγραμματισμό σας. Νέοι στόχοι, επαφές, συζητήσεις με κόσμο που θα εμπλακεί δημιουργικά στην καθημερινότητά σας.
Συμβουλή: Αξιολογήστε σωστά

Παρθένος

Εσείς όπως πάντα, προγραμματίζεται τα πάντα στην εντέλεια. Καλό θα ήταν όμως, στον προγραμματισμό σας να προσθέσετε και το χώρο του απρόοπτου. Ίσως κάποια δεδομένα που σας είχαν διαφύγει, να εμφανιστούν και να σας καταπλήξουν είτε θετικά είτε αρνητικά. Προσέξτε τις επαφές με τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σας, γιατί δεν είναι όλοι αυτό που δείχνουν. Αυτοσυγκεντρωθείτε και οραματιστείτε τον εαυτό σας ανέπαφο από προβληματικές συμπεριφορές.
Συμβουλή: Να έχετε τα μάτια σας ανοικτά!

Ζυγός


Ενισχύεται η όρεξη σας σε υπερβολικό βαθμό. Ξαφνικά η διάθεση σας αλλάζει και έχετε την ανάγκη να είστε άκρως κοινωνικοί. Θέματα σχέσεων και συνεργασιών εμφανίζονται με ιδιαίτερους και ιδιόμορφους τρόπους. Επιλέξτε τι σας αρέσει, γιατί οι ταχύτητες του Ουρανού είναι γρήγορες. Πάρτε πληροφορίες και επωφεληθείτε από την αυξημένη σας κοινωνικότητα. Παίξτε το ρόλο του διπλωμάτη και του ισορροπιστή. Όλα θα πάνε καλά.
Συμβουλή: Να ντύνεστε με ρούχα που νιώθετε όμορφα!

Σκορπιός

Εστιαστείτε στην καθημερινότητά σας και βρείτε τρόπους να ελέγξετε τη ρουτίνα σας. Προσπαθήστε να προσθέσετε νέα δεδομένα και προετοιμαστείτε για αλλαγές που έρχονται σύντομα. Μεταρρυθμιστικές κινήσεις θα σας δώσουν το κατάλληλο έδαφος για το προσεχές μέλλον. Μη φοβάστε την αλλαγή. Η ψυχική σας δύναμη, θα σας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειάζεστε. Επωφεληθείτε από το φως της Άνοιξης και ανοίξτε τα ΄΄κέντρα σας΄΄.
Συμβουλή: Εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας

Τοξότης

Νιώθετε δημιουργικά ισχυροί, αλλά δεν έχετε αποφασίσει ακόμη που θα καταλήξετε. Έχετε την επιθυμία να κάνετε πάρα πολλά και ακόμα μεγαλύτερη να μετακινηθείτε. Ίσως η ιδέα ενός μικρού ταξιδιού, να μην ήταν καθόλου άσχημη ιδέα. Μιας και αυτή η εβδομάδα σας ευνοεί, εκμεταλλευτείτε την ενέργειά της και εστιάστε στους στόχους σας. Εάν έχετε προσωπικούς στόχους, πράγμα εξαιρετικά πιθανό, τώρα είναι η κατάλληλη εποχή. Δραστηριοποιηθείτε.
Συμβουλή: Διάκριση

Αιγόκερως

Εστιασμένοι σε θέματα που αφορούν οικογένεια και σπίτι θα σας βρει η εβδομάδα που έρχεται. Τώρα που ΄΄είναι Άνοιξη και τα λουλούδια ανθίζουν΄΄ βάλτε και σεις την Άνοιξη στο δικό σας το σπίτι. Ανοίξτε συναισθηματικά και πείτε έναν γλυκό λόγο στους ανθρώπους που έχετε δίπλα σας. Δείξτε τους ότι τους νοιάζεστε και ότι σας είναι απαραίτητοι. Βάλτε τάξη σε οτιδήποτε έχετε παραμελήσει λόγω έλλειψης χρόνου. Κρατήστε ότι χρειάζεστε.
Συμβουλή: Ζήστε το παρόν.

Υδροχόος


Ανατρεπτικοί και αντιδραστικοί από τη φύση σας, δεν νοιάζεστε και τόσο για τα κλασσικά. Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο σας και σας ζητάει να ρυθμίσετε τα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ξέρετε τη φήμη σας! Είστε οι αδέσμευτοι του Ζωδιακού. Όποιος πάει να σας πλησιάσει πολύ, δεν σας ξαναβλέπει για καιρό. Η ουσία όμως, κρύβετε στην αλλαγή. Η ρουτίνα δεν σας εκφράζει και θέλετε να ζείτε συναρπαστικά.
Συμβουλή: Αλλάξτε συνήθειες

Ιχθύες


Ολοκληρώθηκε ο μήνας των γενεθλίων σας και έτσι άρχισε για εσάς μια νέα χρονιά. Μέσα στη φετινή Άνοιξη, θα δούμε και τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα να εμφανίζεται στο ζώδιό σας για τα επόμενα χρόνια. Προετοιμαστείτε κατάλληλα μέχρι τότε και προσπαθήστε να συνθέσετε τις ικανότητές σας. Πρόκειται για μια πολύ ενδιαφέρουσα περίοδο απ όλες τις απόψεις. Συγκεντρωθείτε στον εαυτό σας και διερευνήστε τα ταλέντα σας με προσοχή. Δε θα χάσετε
Συμβουλή: Συνθέστε









 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου