17/3/11

Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ 19ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011


Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΤΗΣ 19ης ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας




H ΄΄Super΄΄  Πανσέληνος  της 19ης Μαρτίου του 2011, θα βρίσκεται σε περίγειο, δηλαδή στο πιο κοντινό σημείο ως προς τη Γή και θα αγγίξει το 100%   της πληρότητάς της, στις 08.11 μμ. Κάτι φυσιολογικό δηλαδή, όσον αφορά τον κύκλο της Σελήνης. 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι φήμες, που την έχουν χρωματίσει δύσκολη, έντονη, ανατρεπτική και επικίνδυνη. Η επιστημονική σκοπιά, διαβεβαιώνει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, παρότι πολλοί θα ήθελαν να την συγκρίνουν με τεράστιες καταστροφές. Λένε, ότι εάν συμβεί κάτι, θα είναι καθαρά θέμα σύμπτωσης και τίποτα πάρα πάνω. Βεβαίως και θα συμφωνήσω με αυτήν την εκδοχή. Όμως,  η Αστρολογία, είναι ένα πλήρες σύστημα, που η δυνατότητά της, της  επιτρέπει να διαβάζει τα λεγόμενα γεγονότα που θα αποκαλούσαμε σύμπτωση, ή όπως είπε και ο Καρλ Γιούνγκ  Συγχρονικότητα. (Παρότι η  αλήθεια είναι … ότι κανείς δεν ξέρει να απαντήσει με απόλυτη σιγουριά …). 

Το σίγουρο είναι ότι η Σελήνη θα βρίσκεται πολύ κοντά στη Γή, πράγμα που σημαίνει ότι η Σελήνη ασκεί μεγάλη έλξη στο υγρό στοιχείο της Γης. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες χρονιές, είχαν συνδεθεί με ακραία φυσικά φαινόμενα. Οι χρονιές είναι το 1955, 1974, 1992 και 2005. Είχαμε έντονες ηφαιστειακές εκρήξεις, τσουνάμι, και αυξημένη σεισμική δραστηριότητα. 

Ένα γεγονός που συνδέεται με την Πανσέληνο και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι ότι τα ξημερώματα  της Κυριακής στις 21 Μαρτίου στις 1:21 π.μ μπαίνει και η Άνοιξη! Αρχίζει ένας νέος  κύκλος! Οι ισημερίες και τα Ηλιοστάσια, είναι  θέσεις, που σηματοδοτούν εκτός από το δυναμικό τους ενεργειακό, το πέρασμα σε μια άλλη εποχή. Αυτό σημαίνει πολλές αλλαγές για εμάς, κυρίως ορμονικές, αλλά και τη μετάβαση σε μια άλλη κατάσταση. 
Για να ανακεφαλαιώσουμε θα πούμε, ότι έτσι κι αλλιώς ο ερχομός της Άνοιξης είναι κάτι σπουδαίο, αλλά επειδή τυχαίνει να συμπίπτει με αυτήν την ιδιαίτερη Πανσέληνο, διπλασιάζεται η επιρροή της. 
Σε γενικές γραμμές, λίγο πριν τις 19 / 3 και έως την 22 / 3, η επιρροή θα είναι εντονότερη. Γίνεται στο ζώδιο της Παρθένου στην 28,48 μοίρα. Τα μεταβλητά ζώδια του τρίτου δεκαημέρου, θα εισπράξουν πρώτα την επιρροή. Επίσης, όσοι έχουν Ωροσκόπο στο 3ο 10ήμερο των μεταβλητών και ακόμη, όσοι έχουν Πλανήτες σε αυτές τις περιοχές. 
Ασφαλώς μιλάμε, κυρίως για Παρθένους και Ιχθύες, όπως και για Διδύμους και Τοξότες, που είναι γεννημένοι γύρω στις 18 με 20 Μαρτίου, Ιουνίου, Σεπτεμβρίου και Δεκεμβρίου.
Ένα πολύ σημαντικό φαινόμενο που παρατηρείται κάθε 19 χρόνια περίπου, είναι ότι ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, συμμετέχει με όψη τετραγώνου με την Πανσέληνο. Ο Βόρειος και ο Νότιος Δεσμός της Σελήνης, σχετίζεται με αυτό που αποκαλούμε καρμικά γεγονότα. 
Κινητοποιούνται  δυνάμεις, που στο συλλογικό τους χαρακτήρα, ενεργοποιούν το σύνολο του Ψυχοπνευματικού μας πεδίου. Είναι σαν να συντονίζεται  το συλλογικό κατά κάποιον τρόπο.
Λαμβάνοντας υπόψη αυτήν τη σημαντική θέση, θα ήταν χρήσιμο, σκόπιμο και  αποδοτικό, όσοι από εμάς θέλουμε να εστιαστούμε στον εαυτό μας να το κάνουμε. Θα έχουμε έξοχα αποτελέσματα από τα ευρήματά μας και θα διαπιστώσουμε ότι οδηγός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός.

Σε συλλογικό επίπεδο, όσοι  ξέρουν και μπορούν, ή όσοι αγαπούν την προσευχή, μπορούν να ευχηθούν, αγάπη, υγεία, αρμονία και ότι άλλο θετικό εμπνευστούν ότι μπορεί να είναι χρήσιμο για το γενικότερο καλό. 
 
Ένα άλλο σημείο που αξίζει την προσοχή μας, είναι η Σελήνη κενής (19 Μαρτίου) πορείας στο δίωρο 20.10 – 22.03. Σε αυτό το διάστημα μην αρχίσετε κάτι σημαντικό, μην κλείσετε συμφωνίες, μην προσπαθήσετε να εξηγήσετε γιατί, μόνο άκρη δεν θα βγάλετε. 
Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι αμέσως μετά την Πανσέληνο, θα έχουμε την Είσοδο του Ήλιου στον Κριό. Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι θα έρθουν στο φως πολλά μέχρι στιγμής «καλά κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα». Η σύνοδος Ήλιου Ουρανού θα έρθει απευθείας σε επαφή τετραγώνου με τον Πλούτωνα, και τότε πραγματικά, μπορεί να δούμε αποκαλύψεις σε πολιτικό κοινωνικό και στρατιωτικό επίπεδο. Εξουσίες να συγκρούονται μεταξύ τους, για το ποιος έχει το πάνω χέρι, θα είναι στο προσκήνιο με κάθε τρόπο. Συγκρούσεις ισχυρές, έντονες, αποκαλυπτικές και μαχητικές.
Στη συνέχεια το πέρασμα του Άρη από τον Ουρανό, θα πυροδοτήσει στο μέγιστο αλλαγές όπως και  επαναστατικές τοποθετήσεις των λαών και όσων νιώθουν πιεσμένοι και αδικημένοι. Όλα αυτά με περισσότερη έμφαση, θα ενεργοποιηθούν όσον αφορά την ένταση, μέσα στο 1ο 15μερο του Απριλίου.
Η συνειδητή μας προσπάθεια για το καλό και η καθαρή μας ματιά, θα βοηθήσουν τον εαυτό μας να ανταπεξέλθει δυναμικά και μεταρρυθμιστικά.




  
O Ερχομός της Άνοιξης ! ! ! 


Σε σύνοδο με το Γαλαξιακό κέντρο και το Β. Δεσμό !!!



ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ !!!
Ουσιαστικής σημασίας ...
η Άνοιξη του 2011 ... για την Ανθρωπότητα...!





 Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
dina_vlahopoulou@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου