7/3/11

Ηνωμένο Βασίλειο …Το Υπουργείο Άμυνας κυκλοφόρησε μυστικούς φακέλους για UFO


Το Υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου κυκλοφόρησε πρόσφατα χιλιάδες έγγραφα που μιλούν για Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα (ΑΤΙΑ). Τα στοιχεία που έχουν περισυλλεγεί είναι από τον Στρατό αλλά και από  μαρτυρίες και αποδείξεις απλών πολιτών και χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1950 .

Σε μια αναπάντεχη αποκάλυψη που έκανε έδειξε μήνες πριν από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου, 15 αεροσκάφη αγνώστων στοιχείων που εντοπίστηκαν από το  ραντάρ προσέγγισης του Ηνωμένου Βασιλείου και ένα μάλιστα εντοπίστηκε την ίδια ακριβός ημερομηνία.
‘Όπως αναφέρει το Sky News , μια ολόκληρη οικογένεια συνέλαβε με την camera της άσπρα και κόκκινα φώτα να αναβοσβήνουν στον Ουρανό κατά τη διάρκεια πρωινής ώρας το 2003.
Τα αρχεία περιέχουν σελίδες από εκθέσεις για UFO , έγχρωμες φωτογραφίες και σχέδια , έρευνες από UK Air Forces , ασυνήθιστες ανιχνεύσεις ραντάρ και φυσικά σύντομες ενημερώσεις στελεχών της εκάστοτε κυβερνήσεις και διαφόρων αρμοδίων επιτελαρχών του υπουργιών της Χώρας.

Το φαινόμενο υπάρξεις εξωγήινων έχει γοητεύσει πολλούς ανθρώπους εδώ και αιώνες και τα συγκεκριμένα αρχεία μιλούν λεπτομερώς για την ύπαρξη τους. Με αιτήματα και επίμονες επιστολές το ΥΕΘΑ άνοιξε επιτέλους τα αρχεία του για πρώτη φορά στην ιστορία .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου