2/6/11

ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011


ΕΚΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΙ ΖΩΔΙΑ
 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011


Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας





Οι  εκλείψεις που άρχισαν στις 7 Ιουλίου του 2009 (στον άξονα Καρκίνου Αιγόκερω), ολοκληρώνουν το διετή τους κύκλο την 1η Ιουλίου του 2011.

Η πίεση του Πλούτωνα από τον Αιγόκερω συγκρούεται με  την αναπόφευκτη και απρόβλεπτη δύναμη του Ουρανού. Ο Κρόνος από το Ζυγό δημιουργεί από την πλευρά του πιέσεις που δοκιμάζουν τους νόμους. Τα κοινωνικά θεμέλια  κάθε χώρας βρίσκονται σε κλιμακωτή περίοδο κρίσης. Παράλληλα, οι δύο πρώτες εκλείψεις του Ιουνίου στον άξονα Διδύμων – Τοξότη, (2η Ιουνίου 2011 Ηλιακή και 15η Ιουνίου Σεληνιακή), έβγαλαν (και θα συνεχίσουν) τον κόσμο στους δρόμους. (που άρχισαν την επιρροή τους από το Δεκέμβριο του 2010).
Ας μιλήσουμε όμως αυτή τη φορά, για το τι προκαλούν σε κάθε ζώδιο ξεχωριστά.






Ποδαρικό με έκλειψη μας έκανε το καλοκαίρι του 2011, μιας και λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυκτα της 2ας Ιουνίου η μερική Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο  των Διδύμων είναι γεγονός. Τα θέματα που κινητοποιεί αφορούν άμεσα τους εκπροσώπους στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαήμερου και σχετίζονται με τον τρόπο που επικοινωνούν. Προσέξτε και μην είστε βιαστικοί στις μετακινήσεις σας και κυρίως εάν είστε του 1ου δεκαημέρου.
Ακολουθεί η Σεληνιακή έκλειψη στις 15 Ιουνίου και αφορά κυρίως εσάς που είστε γεννημένοι στα μέσα του 3ου δεκαημέρου. Δώστε χρόνο στις σκέψεις σας και αναλογιστείτε τις συνέπειες των πράξεών σας. Τέλος, η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου, τονίζει τα θέματα των αγαπημένων σας ανθρώπων και της οικείας σας  . Προσέξτε τις επιλογές σας.






Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας προετοιμάζει να αντιληφθείτε τις πραγματικές σας ανάγκες. Οι εκπρόσωποι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου θα πρέπει να είστε αρκετά συγκεντρωμένοι και να περιμένετε σε επίπεδο ψυχολογικό. Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης  Ιουνίου σας εφιστά την προσοχή σε θέματα που σχετίζονται με οικονομικές δοσοληψίες κάθε είδους. Προσέξτε τις κινήσεις σας και δείτε όσο πιο μακριά μπορείτε.
Η έκλειψη της 1ης Ιουλίου σας δίνει την ευκαιρία να τοποθετηθείτε απέναντι στις απόψεις σας και να επικοινωνήσετε την αλήθεια σας. Μα κυρίως την αλήθεια που προέρχεται από τις φιλοσοφικές σας αξίες. Εάν είστε του 1ου δεκαημέρου μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με διαφορετικές απόψεις και να διεκδικήσετε το έδαφος που σας ανήκει. Είτε με πραγματικό είτε με συμβολικό τρόπο.






Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας προετοιμάζει να δείτε ξεκάθαρα και αποφασιστικά. Ενδεχομένως θα νιώσετε ανασφάλεια. Θα πρέπει να ελέγξετε τις επιλογές σας και να αποφασίσετε ότι τα λάθη από το παρελθόν δεν έχουν χώρο στη ζωή σας. Οι εκπρόσωποι στις αρχές του 1ου δεκαημέρου θα νιώσουν περισσότερο την έντασή της. Ακολουθεί η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης  Ιουνίου που επηρεάζει κυρίως τους εκπροσώπους του 3ου δεκαημέρου. Τα θέματα που σχετίζονται με τις σχέσεις και τους συνεργάτες πρωταγωνιστούν. Ακολουθεί η ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου και αφορά κυρίως τους εκπροσώπους του 1ου δεκαημέρου. Θέματα που σχετίζονται με τη διαχείριση των οικονομικών σας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. 





Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας αναγκάζει να πάρετε τελειωτικές αποφάσεις. Αφήστε ότι δεν σας είναι χρήσιμο στην άκρη, ακόμη και αν δεν είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε παλιές συνήθειες. Τώρα ήρθε η ώρα της αλλαγής. Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης  Ιουνίου τονίζει τα εργασιακά σας θέματα και εφιστά την προσοχή σας στην διεκδίκηση της καθημερινότητά σας. Η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου γίνεται στην 9η μοίρα του ζωδίου σας και σας επηρεάζει άμεσα. Οι εκπρόσωποι του 1ου και του 2ου  δεκαημέρου θα βιώσουν ενδεχομένως συναισθηματικές διακυμάνσεις. Καλό είναι να μη δώσετε σημασία σε παράλογες απαιτήσεις και να φροντίστε να ελέγξετε τις εντάσεις που αναμένετε να προκληθούν από παράδοξες απαιτήσεις. Δώστε χώρο στον εαυτό σας και όλα θα πάνε καλά.





Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας αναγκάζει να αξιολογήσετε τον κοινωνικό σας περίγυρο. Όσοι από εσάς είστε γεννημένοι στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, θα έχετε εντονότερη την ανάγκη αυτή. Οι φίλοι δοκιμάζονται και οι ηθικές σας αξίες αλλάζουν. Νιώθετε ότι θέλετε να ρισκάρετε. (Και έτσι είναι). Όλα όμως θα γίνουν με τρόπο διαφορετικό. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί την 15η  Ιουνίου, ενδεχομένως να σας φέρει αντιμέτωπους με καταστάσεις που σας πιέζουν και δεν σας αφήνουν να είστε εσείς. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου ίσως και να εμπλακούν σε καυγάδες και δύσκολες καταστάσεις. Η Ηλιιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου, ενδέχεται να σας αποκαλύψει παρασκηνιακά παιχνίδια και να σας φέρει σε δύσκολη θέση. Καλό θα ήταν να μην έχετε τους άλλους πολύ ψηλά στο βάθρο, γιατί τότε η απογοήτευση μπορεί να γίνει αισθητή. Να είστε προετοιμασμένοι για αποκαλύψεις!








Αγαπητοί Παρθένοι και κυρίως εάν είστε γεννημένοι προς τα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου . Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας επηρεάζει κυρίως σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας κατεύθυνση. Φροντίστε να είστε ψυχολογικά εφοπλισμένοι για παν ενδεχόμενο. Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης  Ιουνίου θα σας απασχολήσει κυρίως εάν είστε γεννημένοι στο 3ο δεκαήμερο. Οι επαφές με κοντινούς συγγενείς και γείτονες ίσως να μην είναι οι αναμενόμενες. Δείξτε την απαραίτητη προσοχή και αφήστε τις μέρες αυτές να κυλήσουν με ήρεμο τρόπο. Η Ηλιακή έκλειψη της  1ης Ιουλίου επηρεάζει κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου. Ίσως να ανακαλύψετε ότι οι επιλογές σας δεν ήταν οι καλύτερες που θα μπορούσατε να έχετε. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας και επιλέξτε διαφορετικούς στόχους. Μόνο ότι είναι αληθινό θα βγει νικητής από τη δοκιμασία αυτή.








Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας πιέζει κυρίως με τρόπο ψυχολογικό. Καλό θα ήταν να μεταφέρετε τα συναισθήματά σας και να εκφραστείτε άφοβα. Εσείς κρατάτε τη Ζυγαριά… Βάλτε τα ανάλογα ζύγια και επιλέξτε τις κουβέντες σας. Το σίγουρο είναι ότι θα πρέπει να πάρετε τον ψυχολογικό χώρο που δικαιωματικά σας ανήκει. Δράστε ανάλογα μετά την έκλειψη.  Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης  Ιουνίου σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου θα έρθουν αντιμέτωποι με παράλογες διαφωνίες που δεν είχαν υπολογίσει. Φερθείτε διπλωματικά. Η Ηλιακή έκλειψη της  1ης Ιουλίου σας δημιουργεί εμπόδια που καλό θα ήταν να προνοήσετε. Επιλέξτε εναλλακτικές λύσεις και διαμορφώστε τις κινήσεις σας με τρόπο ανατρεπτικό. Το να σας τραβούν το χαλί κάτω από τα πόδια, σίγουρα είναι κάτι που σας νευριάζει αφόρητα. Να έχετε το νου σας.




Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας φέρνει σε διαπραγματεύσεις που σχετίζονται με την οικονομική σας πορεία και θέση. Προσπαθείτε να βρείτε τις απαραίτητες λύσεις και να ρυθμίσετε τις κατάλληλες εκκρεμότητες. Οι εκπρόσωποι στις αρχές του 2ου δεκαημέρου, έχουν περισσότερο έντονη την ανάγκη αυτή. Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης  Ιουνίου σας κάνει κατά κάποιον τρόπο ετοιμοπόλεμους και διεκδικητικούς. Καλό είναι να ρίξετε λίγο τους τόνους και να είστε περισσότερο ευγενικοί. Αφήστε την έκλειψη να περάσει και δείτε τα πράγματα από την αρχή. Η Ηλιακή έκλειψη της  1ης Ιουλίου μπορεί να φέρει στα σχέδιά σας αλλαγές. Βάλτε κάτω τη στρατηγική σας ικανότητα και προσπαθήστε να δείτε βαθιά μέσα σας. Η αλήθεια κρύβεται μέσα εκεί. Αυτό τουλάχιστον το γνωρίζετε καλά. Αφεθείτε στην αλήθεια του εαυτού σας. Θα σας μιλήσει με τρόπο ουσιαστικό και ξεκάθαρο.  









Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου θα ενεργοποιήσει τον άξονα Διδύμων – Τοξότη. Θα πυροδοτήσει τα θέματα που σχετίζονται με τις συντροφικές σας σχέσεις και παράλληλα θα ΄΄ συμπαρασύρει΄΄ τα ζητήματα που αφορούν τις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης Ιουνίου σας δοκιμάζει και καλό θα ήταν να ενεργοποιήσετε την ευέλικτη φύση που σας διακρίνει. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου θα είναι πιο ΄΄ευάλωτοι΄΄ στην επιρροή της. Να είστε συνειδητοί. Η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου σας τονίζει την ανάγκη να ελέγξετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Μην κάνετε άσκοπα ανοίγματα και κρατήστε την παρόρμησή σας για άλλους στόχους. Στόχους που ενδεχομένους έχουν να κάνουν με ενδοσκόπηση και συγκέντρωση. Κρατήστε αποστάσεις από εκεί που πρέπει και δε θα χάσετε.






Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας φέρνει αντιμέτωπους με ανθρώπους που σας κεντρίζουν την ανταγωνιστική σας διάθεση. Προσέξτε γιατί τα πράγματα μπορεί να είναι και σοβαρά. Πάρτε τα απαραίτητα εναλλακτικά εργαλεία που διαθέτετε και εφαρμόστε τις κατάλληλες τεχνικές προκειμένου να διασφαλίσετε τα πεπραγμένα σας. Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης Ιουνίου σας τονίζει ότι δεν είστε παντοδύναμοι. Να είστε παρατηρητές των γεγονότων και σίγουρα δε θα χάσετε. Μη λέτε πολλά. Η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου φωτίζει τις αδυναμίες σας αλλά και των άλλων επίσης. Καλό θα ήταν να τις αποδεχτείτε. Είστε σίγουρα ικανοί αλλά δεν μπορείτε πάντοτε να βασίζεστε στα λόγια των τρίτων. Οι πρακτικές κινήσεις μετά από τις εκλείψεις θα δώσουν το σωστό έδαφος που χρειάζεστε.







Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας φέρνει αντιμέτωπους με λάθη από το παρελθόν. Καλό είναι να είστε τουλάχιστον αληθινοί και να εκφράσετε αυτά που νιώθετε με σαφή και διαυγή τρόπο. Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης Ιουνίου δοκιμάζει τις σχέσεις σας με τους φίλους. Προσέξτε, γιατί σας είναι πολύτιμοι. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα. Δώστε χρόνο και χώρο.  Η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου σας δοκιμάζει σε ψυχολογικό επίπεδο. Νιώθετε ίσως περίεργα και θέλετε να αλλάξετε πολλά. Αφεθείτε στην προσωπική σας ανάγκη και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ένα σύγχρονο μέλλον. Μην αφήσετε παλιές καταστάσεις να σας κρατήσουν δέσμιους και χρησιμοποιήστε τη διορατική σας ματιά προκειμένου να είστε μπροστά και σίγουροι για την επιτυχία σας.








Η Ηλιακή έκλειψη της 2ας Ιουνίου σας ωθεί να δείτε τα θέματα που σχετίζονται με την κατοικία σας. Σας μπαίνουν ιδέες να αλλάξετε τόπο διαμονής και ίσως το κάνετε. Η Σεληνιακή έκλειψη της 15ης Ιουνίου σας προσανατολίζει να  εστιαστείτε σε θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία. Είναι καλό να επιλέξετε τους νέους σας στόχους και να γίνεται συμμέτοχοι των επιθυμιών σας. Η Ηλιακή έκλειψη της 1ης Ιουλίου σας φέρνει αντιμέτωπους με την αισθηματική σας ζωή. Πάρτε αποφάσεις για τη θέση που επιλέγετε και πηγαίνετε μέχρι το σημείο που αντέχετε.  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου