6/11/14

Πανσέληνος Νοεμβρίου !

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

''Ομάδες αλλά και δημιουργικές ενασχολήσεις, είναι το 

΄΄must΄΄ ... αυτής της Πανσελήνου''.




Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου – Σκορπιού ! (Το 100% της Πανσελήνου,  λίγο μετά τις 12:00 π.μ). Η έμφαση στα ζώδια της σταθερής ποιότητας είναι εμφανής !

Εντυπωσιακή δε είναι η δημιουργία του ταυ τετραγώνου, που με τη συμμετοχή του Δία και της συνόδου, εμπλέκονται στο  δυναμικό της.  Ο ωροσκόπος της Πανσελήνου, βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από το Δία … και  άρα συνεργεί στην πολλαπλή δημιουργική της έκφραση. Ομάδες αλλά και δημιουργικές ενασχολήσεις, είναι το ΄΄must΄΄ αυτής της Πανσελήνου.




Ένα βασικό κριτήριο (που είναι  καλό να δούμε), αφορά τις προδιαγραφές αυτής τη έκφρασης....  Είναι οι προδιαγραφές που θα ΄΄πρέπει΄΄ να εμπεριέχουν  ΄΄σωστή΄΄  βάση και ποιοτικά κριτήρια! Να αφορούν δηλαδή  δημιουργικές  ή καινοτόμες ιδέες…, και οπωσδήποτε να ΄΄εμφανίζουν΄΄  με ΄΄μοναδικό΄΄ τρόπο, … το ύφος και το χρώμα της ατομικής εκδήλωσης – έκφρασης ! Παράλληλα, τα κίνητρα να είναι ‘’συνθετικού’’ χαρακτήρα, και να υποδηλώνουν … την εξελικτική ιδιοσυγκρασία του κάθε ατόμου ξεχωριστά !




Να έχουν την ποιότητα της ανάγκης του προσωπικού τρόπου θέσης – συναισθήματος - ψυχοδομής. Θα ήταν καλό, να είναι αυτές που ορίζουν την αρμονία και την εξέλιξη, με υπόβαθρο εξευγενισμένων ηθικών … και δημιουργικών θέσεων.

Η Αφροδίτη που όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο πλανήτης που Κυβερνά τον Ταύρο. Αξιοσημείωτο είναι να προσανατολίσουμε το βλέμμα μας στον άξονα 4ου – 10ου . Αυτή η Πανσέληνος μας βοηθά να γειώσουμε τα δημιουργικά μας όνειρα, σε γερές και στέρεες βάσεις !

Να είστε όλοι εκεί !

Ευχές για άμεση δημιουργική, εξελικτική υλοποίηση !


Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου, 
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας,
Reiki Master Teacher




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου