17/11/14

'ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ'' Ολιστική Αστρολογία, 5 Δεκεμβρίου, Είσοδος Ελεύθερη

''ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ 

ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ''






Η Αστρολογία μας ταξιδεύει με τρόπο ολιστικό. Χαρτογραφεί με μεγάλη επιτυχία την τρισδιάστατη υπόστασή του Ανθρώπου, και μας εξηγεί το πως θα αποκρυπτογραφήσουμε την Ατομικότητά μας. Η ποικιλόμορφη  φύση της, μιλά  στο τρίπτυχο σώμα – ψυχή - πνεύμα, αντλώντας δύναμη και γνώση από την πηγή του Εαυτού.

Λόγω της  Αρχετυπικής της δομής μας κεντρίζει το ενδιαφέρον, που κυρίως αφορά την αποκωδικοποίηση του υποσυνειδήτου.  Μας προτρέπει με πολυδιάστατο μα συνάμα απλό τρόπο, να συναντήσουμε το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον (σε χρόνο ενεστώτα) !
Η εναλλακτική της δύναμη συνδράμει με τρόπο βοηθητικό, ώστε να μας ‘’αποκαλύψει’’ με απόλυτη ευκρίνεια τις πλευρές αυτό – ίασης. Μας συντονίζει επαρκώς, υποδεικνύοντας σε ατομικό επίπεδο τα ΄΄μυστικά΄΄ του υποσυνειδήτου.

Η Ολιστική της θέαση είναι σύνθετη, και είναι αδύνατον να αποτυπωθεί μέσα από τα λόγια. Ο συνδυασμός της  βιωματικής προσέγγισης και γνώσης, θα συνεισφέρει ικανοποιητικά σε ασφαλή και χρήσιμα συμπεράσματα.

Με τα εργαλεία της Παραδοσιακής, της Ιατρικής, της Καρμικής αλλά και άλλων Αστρολογικών συστημάτων, σας καλούμε να παρακολουθήσετε την ελεύθερη παρουσίαση, με κεντρικό θέμα «Η Αστρολογία και η σχέση της με τις ενεργειακές θεραπείες».


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΚΕΝΤΡΟ ΦΑΕΘΩΝ  5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2014,


Τόπος Διεξαγωγής: ΦΑΕΘΩΝ, 2ος Όροφος

Οδός: Ήβης 25, Ψυρρή

Ώρα Παρουσίασης: 19:00 – 21:00

Ώρα προσέλευσης: 18:45


Πληροφορίες: 2130099902,  6949898709

Χάρτης








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου