18/7/11

Ο Λόγος των Άστρων. Από 18/07 έως 24/07/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας





Από 18/07 έως 24/07/2011

Κριός

Μάλλον θα πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε ότι ήρθε η ώρα να απολαύσετε λίγη χαλάρωση. Παρότι κυνηγοί από τη φύση σας, δεν σας είναι και τόσο εύκολο να μείνετε σε ακινησία. Αυτή τη φορά όμως ευνοεί και ο καιρός και καλό θα ήταν να αφεθείτε στην αγκαλιά της φύσης και της θάλασσας. Σίγουρα θα σας κάνει καλό και θα σας ανταμείψει με ισορροπημένη ενέργεια.
Συμβουλή: Ξεκουραστείτε!





Ταύρος

Η διάθεση να διαμορφώσετε το χώρο σας δεν αργεί, μιας και ο Ήλιος στο Λέοντα επισκέπτεται τον τομέα του σπιτιού. Θα θελήσετε να έχετε σαφέστερη αντίληψη για το χώρο που ζείτε και εργάζεστε. Θα ενεργοποιήσετε τη μαγική σας αφή και θα αρχίσετε να επεξεργάζεστε τα πάντα. Η πρακτική σας ικανότητα μπορεί τώρα να βρει σωστές λύσεις και να γειώσει την κατάλληλη ενέργεια προς όφελός σας.
Συμβουλή: Να είστε πρακτικοί!




Δίδυμοι

Η εβδομάδα αυτή και κυρίως προς στο τέλος της σας επιφυλάσσει πολλές και όμορφες στιγμές. Κοντινοί και αγαπημένοι σας φίλοι θα βρίσκονται δίπλα σας. Είναι σαφές ότι μπορεί ακόμη και εκπλήξεις από το εξωτερικό να σας συνεπάρουν και να σας κάνουν να νιώσετε διασκεδαστικά, φιλικά και γιατί όχι εξερευνητικά. Απολαύστε την καλή παρέα και ταξιδέψτε σε νοητικά και πραγματικά μέρη.
Συμβουλή: Αφεθείτε!



Καρκίνος


Μάλλον ήρθε η ώρα της απολαβής. Εάν έχετε δουλέψει και επενδύσει αρκετά, τότε μη φοβάστε τίποτα και όλα θα γίνουν με τρόπο ορθό. Εφόσον σας αξίζει, θα ανταμειφτείτε για τον κόπο και τις προσπάθειές σας άμεσα. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου, θα έχουν μεγαλύτερη εύνοια στον τομέα αυτό. Να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοικτά και δε θα χάσετε.
Συμβουλή: Διαιστανθείτε!



Λέων

Ο μήνας των γενεθλίων σας είναι γεγονός! Στα τέλη της εβδομάδας ο Ήλιος επισκέπτεται το ζώδιο που σας ανήκει. Σας χαρίζει ενέργεια, δύναμη και έμπνευση. Καλό θα ήταν να σχεδιάσετε τώρα τα θέματα που σας απασχολούν, διότι ο Αύγουστος σας επιφυλάσσει Ερμή ανάδρομο. Επιλέξτε τις σωστές δράσεις και κάντε τουλάχιστον την πρώτη κίνηση για να καταγραφεί. Καλή επιτυχία!
Συμβουλή: Σχεδιάστε σωστά!



Παρθένος

Το να κοιτάζετε οτιδήποτε άλλο εκτός από το παρόν δεν ωφελεί στην παρούσα κατάσταση. Είστε βέβαια αναλυτικοί από τη φύση σας και είναι κάτι που σας χαρακτηρίζει. Καλό θα ήταν να κοιτάξετε μακριά. Αντιληφθείτε το μέλλον με μεγαλύτερη διαύγεια. Μην ξεχνάτε, ότι το σήμερα κτίζει το αύριο. Εμπιστευτείτε τις ικανότητές σας και το μέλλον σας. Κοιτάξτε μπροστά!
Συμβουλή: Συνθέστε!




Ζυγός

Η νέα θέση του Ήλιου, σας ενεργοποιεί θετικά. Σας κάνει να διακρίνετε την αλήθεια. Εκμεταλλευτείτε το φως του και συνειδητοποιήστε ότι … πρέπει. Αναγνωρίστε τις επικοινωνιακές σας αξίες και ικανότητες. Έχετε την λάμψη με το μέρος σας και την έμπνευση σύμμαχό σας. Δαμάστε την αναποφασιστικότητά σας και πιστέψτε τώρα στα σχέδια σας. Επικεντρώστε στη δύναμή σας.
Συμβουλή: Αναρωτηθείτε τι θέλετε πραγματικά!




Σκορπιός

Τοποθετηθείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια στα θέματα που σας απασχολούν. Μη διστάσετε να κάνετε τις απαραίτητες αλλαγές που χρειάζεται. Μερικές φορές, η εναλλακτική λύση είναι διαφορετική. Ίσως να είστε ακίνητοι στις απόψεις σας. Δείτε την περίπτωση της συνειδητής αλλαγής. Οι μέρες μας και ο κόσμος αλλάζουν ταχύτατα. Δείτε σε ποια ταχύτητα μπορείτε να προσαρμοστείτε επί της ουσίας. Μετασχηματίστε ότι χρειάζεται με τρόπο δημιουργικό.
Συμβουλή: Δείτε!




Τοξότης

Μάλλον ψάχνετε έναν τρόπο να ξεφύγετε. Δεν έχε βρει ακόμα τον τρόπο αλλά εσείς μοιάζει να είστε διατεθειμένοι να τον ανακαλύψετε. Η ρουτίνα δεν σας ταιριάζει. Δεν έχετε καθόλου κέφι να συνεχίσετε κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις. Έχετε την ανάγκη κίνησης και μετακίνησης. Βρείτε τον σωστό τρόπο έτσι ώστε να ψυχαγωγηθείτε και να νιώσετε χαρά.
Συμβουλή: Εστιαστείτε! 



Αιγόκερως


Είναι μάλλον καιρός να κάνετε τις σωστές κινήσεις. Κάντε καταμέτρηση των αποτελεσμάτων σας, σκεφτείτε τα δυνατά τους σημεία και οργανώστε τα νέα σας θέλω. Η ακινησία δε βοηθάει καθόλου. Κοιτάξτε δίπλα σας, πλάι σας, απέναντί σας. Κοιτάξτε τι σας περιτριγυρίζει. Διαλέξτε ότι σας είναι ωφέλιμο και χρήσιμο. Κτίστε τα όνειρά σας και βοηθήστε και τους άλλους γύρω σας να κάνουν το ίδιο με εσάς.
Συμβουλή: Να κρίνετε σωστά!




Υδροχόος

Αναρωτιέστε; Δεν έχετε παρά να κάνετε τη σωστή ερώτηση. Αυτό είναι σίγουρα κάτι το μαγικό. Συμβαίνει μόνο στη δική σας διάσταση. Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνετε τι εννοώ. Κάθε φορά που κάνετε μια ερώτηση, έστω και εσωτερική, τότε ως δια μαγείας εμφανίζονται οι απαντήσεις σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό πραγματικά είναι ένα επίτευγμα μόνο δικό σας. Οπότε… ξέρετε…
Συμβουλή: Τυχαίο; δε νομίζω ….




Ιχθύες

Εργασιακοί λόγοι ή και λόγοι υγείας θα είναι τα κυρίαρχα θέματα που ενδεχομένως να σας απασχολήσουν τις ημέρες αυτές. Δεν έχετε να φοβάστε τίποτα. Απλώς, φροντίστε να είστε συγκεκριμένοι και όχι αφηρημένοι. Ζητήστε διευκρινήσεις για να μην διαμορφώσετε λάθος σενάρια και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Η θάλασσα σύμμαχός σας θα σας προσφέρει ανακούφιση.
Συμβουλή: Να είστε ξεκάθαροι!



Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 18/07 έως 24/07/2011
Δευτέρα: από χθες έως 08.13
Τρίτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Τετάρτη: από 14.15 έως 19.25
Πέμπτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Παρασκευή: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Σαββάτο: από 00.34 έως 07.58
Κυριακή: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π

**Κενής πορείας (Κ/Π)
εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να αποφεύγουμε: Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα.
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blo​gspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου