25/7/11

Ο Λόγος των Άστρων. (από 25/07 έως 31/07/2011)


Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας





Από 25/07 έως 31/07/2011


Κριός
Προσέξτε τις επιλογές σας και κυρίως στα τέλη της εβδομάδας. Η νέα Σελήνη σας βάζει να επιλέξετε μέσα από ένα πλήθος προτάσεων, αλλά παράλληλα ενεργοποιεί και την παρορμητική σας διάθεση. Καλό θα ήταν να μην είστε και πολύ βιαστικοί στις αποφάσεις σας, γιατί ενδέχεται να είναι έξω από τα προσωπικά σας συμφέροντα. Να είστε όσο το δυνατόν εγκρατείς.
Συμβουλή: Αναλογιστείτε!




Ταύρος
Ο Ήλιος στο Λέοντα σας δημιουργεί την ανάγκη να εξελιχθείτε και να δείτε το μέλλον με μεγαλύτερη διαύγεια. Οραματιστείτε νέες ιδέες και συνεργασίες  που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν με πολυποίκιλους τρόπους. Ο Δίας σας φέρνει πολλές ευκαιρίες που θα πρέπει αυτή τη φορά να εκμεταλλευτείτε με τρόπο παράλληλο και σύνθετο. Αφήστε την φιλοσοφική σας πόρτα ανοικτή.
Συμβουλή: Κινηθείτε!




Δίδυμοι
Ο Άρης στο ήδη 3ο σας δεκαήμερο παραμένει να σας υπενθυμίζει, ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας αλλά και στις επιλογές σας. Αφήστε καλύτερα τα πράγματα να κυλήσουν αλλά συγχρόνως να είστε και παρατηρητικοί. Η ανταγωνιστική διάθεση από τους άλλους αλλά και από εσάς, μπορεί να προκαλέσει αποτελέσματα που ίσως να μην είχατε υπολογίσει. Οι αποκαλύψεις είναι ένα σενάριο πιθανό.
Συμβουλή: Προσέξτε!




Καρκίνος
Η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σας και σας δημιουργεί όμορφες στιγμές. Οι εκπρόσωποι του 3ου δεκαημέρου βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση και καλό θα ήταν να κοιτάξουν και θέματα οικονομικά. Οριοθετήστε τα κεκτημένα σας και αποφασίστε ποιες θα είναι οι μελλοντικές σας επιλογές. Ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας.
Συμβουλή: Επικεντρωθείτε!




Λέων
Δυναμική από κάθε άποψη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η εβδομάδα αυτή. Ήδη ο κυβερνήτης σας Ήλιος σας φορτίζει με ενέργεια και δημιουργικές ιδέες, αλλά και η νέα Σελήνη στα τέλη της εβδομάδας σας φουντώνει την όρεξη με εμπνεύσεις πολλές. Θα ήταν πολύ χρήσιμο να εστιάσετε την προσοχή σας σε ότι σας ευχαριστεί και σας ωθεί να είστε δημιουργικοί.
Συμβουλή: Οραματιστείτε το μέλλον σας!




Παρθένος
Μάλλον ήρθε ο καιρός που θα πρέπει να ρυθμίσετε τα πράγματα με τρόπο διαφορετικό. Συνηθίζετε να ελέγχετε με όλες τις λεπτομέρειες τα πάντα, αλλά ίσως και να έχετε μείνει στάσιμοι στις επιλογές σας. Φροντίστε να βρείτε τους ορίζοντες εκείνους, που θα σας δείξουν με συνθετικό τρόπο τις ικανότητες σας. Ανοίξτε τα χαρτιά σας και βρείτε νέους στόχους!
Συμβουλή: Εφαρμόστε νέες ιδέες!




Ζυγός
Ίσως οι φίλοι και οι ομάδες πρωταγωνιστήσουν στο μυαλό σας την εβδομάδα αυτή. Άλυτα θέματα από το παρελθόν θα εμφανιστούν στη σκέψη σας και θα σας βάλουν διλήμματα στο να επιλέξετε. Οι συνεργασίες σας θα είναι επίσης ένα θέμα που θα σας απασχολήσει αρκετά, μιας και προσπαθείτε να είστε όσο το δυνατόν ρεαλιστές. Δείτε με τρόπο πρακτικό και αποφασίστε ανάλογα.
Συμβουλή: Ελευθερώστε τις πραγματικές σας ανάγκες!




Σκορπιός
Θα ήταν καλό να ελέγξετε με τρόπο μεθοδικό τις επενδύσεις που είχατε κάνει εδώ και καιρό. Να δείτε εάν είναι αυτές που σας αντιπροσωπεύουν την περίοδο αυτή, και αν εξακολουθούν να είναι συμφέρουσες.  Θα πρέπει να αναλογιστείτε εάν η οικονομική σας στρατηγική είναι αυτή που σας ανταμείβει ή το αντίθετο. Βάλτε τα πράγματα σε σειρά και αρχίστε από την αρχή.
Συμβουλή: Επαναπροσδιοριστείτε!




Τοξότης
Μάλλον τη βοήθειά σας θα κληθεί να προσφέρετε την εβδομάδα αυτή. Μπορεί να αφορά τον κόσμο των ιδεών ή τη συναισθηματική σας συμπαράσταση. Τι σίγουρο είναι, ότι μπορείτε να εμψυχώσετε και να στηρίξετε πνευματικά τους οικείους σας. Δείξτε την αισιόδοξη πλευρά σας και τότε θα δείτε ότι και εσείς θα αισθανθείτε χρήσιμοι και αποδοτικοί.  
Συμβουλή: Διαμορφώστε!





Αιγόκερως
Ανοικτούς σε δύο επίπεδα σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή. Ανοικτούς συναισθηματικά αλλά και υλικά. Νιώθετε την ανάγκη να ξοδέψετε αρκετά, προκειμένου να δείξετε την αγάπη σας αλλά και την υποστήριξή σας. Καλό θα ήταν να υπολογίσετε εκ των προτέρων, εάν είναι μέσα στα πλαίσια του προγραμματισμού σας η διάθεση σας να είστε τόσο δοτικοί.
Συμβουλή: Να κρίνετε σωστά!




 Υδροχόος
Η εβδομάδα αυτή σας βρίσκει να χαμογελάτε, μιας και ο άξονας των διαπροσωπικών σας σχέσεων ενεργοποιείται με τρόπο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Είναι γεγονός, ότι θα βρείτε τον εαυτό σας να προσανατολίζεται σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Είστε απολύτως ανοικτοί σε θέματα ερωτικής φύσεως και δουλεύεται προς την κατεύθυνση αυτή. Είστε σε φόρμα.
Συμβουλή: Δείξτε τη δύναμή σας!




Ιχθύες
Σημαντικός σας σύμμαχος αποδεικνύεται η γοητεία που σας διακατέχει. Σας βοηθάει να εμπλακείτε σε επαγγελματικές και προσωπικές στιγμές, που καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Αποπνέεται μια αύρα έμπνευσης και σιγουριάς. Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας χαρίζει απλόχερα για μια ακόμη εβδομάδα τις δονήσεις της.
Συμβουλή: Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες!



Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 25/07 έως 31/07/2011

Δευτέρα: από 16.12 έως 19.34
Τρίτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Τετάρτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Πέμπτη: από 00.35 έως 04.11
Παρασκευή:  από 02.03 έως αύριο
Σαββάτο: από χθες έως 09.16 (Νέα Σελήνη)
Κυριακή: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα)

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου