11/7/11

Ο Λόγος των Άστρων .Από 11/07 έως 17/07/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας







Από 11/07 έως 17/07/2011


Κριός
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Αιγόκερω σας τονίζει την κοινωνικότητα. Σας προσφέρει απλόχερα συνεργασίες γόνιμες και σας ανοίγει την όρεξη για νέες δράσεις. Είτε είστε του 1ου είτε του 2ου αλλά και του 3ου δεκαημέρου, η ενεργητική σας διάθεση θα είναι παρούσα. Είναι πολύ πιθανόν να επιτύχετε αξιοσημείωτα  αποτελέσματα.
Συμβουλή: Τολμήστε!




Ταύρος
Η Πανσέληνος της 15ης Ιουλίου, σας βρίσκει να επανεξετάζετε τις απόψεις σας. Ενδεχομένως να είχατε γίνει επικριτικοί είτε αμετακίνητοι. Είναι τώρα η ευκαιρία να ξαναδείτε τις θέσεις σας γιατί ως γνωστών είστε απόλυτοι. Θα ήταν καλό να μην αλλάξετε σελίδα πριν αποφασίσετε με μεγαλύτερη ωριμότητα. Το πείσμα και οι εγωισμοί δεν ωφελούν.
Συμβουλή: Σκεφτείτε διπλά!




Δίδυμοι
Ο Άρης στο ζώδιο σας, σας βγάζει στην κυριολεξία σους δρόμους. Κινητικοί από τη φύση σας μα τώρα ακόμη περισσότερο. Εκτός ότι είστε περίεργοι και θέλετε να τα μαθαίνετε όλα, δεν σας ξεφεύγει τίποτα. Το καλύτερό σας είναι διαδίδετε πληροφορίες και να βρίσκεστε έξω με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Μικρές αλλαγές θα ήταν χρήσιμο να γίνουν όσον αφορά την καθημερινότητά σας.
Συμβουλή: Επικοινωνήστε!



Καρκίνος
Η Πανσέληνος του Ιουλίου σας αφορά άμεσα. Εάν είστε και του 3ου δεκαημέρου, η επιρροή γίνεται εντονότερη. Επικεντρωθείτε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας και φροντίστε να πράξετε έργο δημιουργικό. Τα συναισθήματα σας έτσι κι αλλιώς θα είναι έντονα. Εκμεταλλευτείτε τη διαίσθηση σας. Οργανωθείτε και εστιαστείτε με μεγαλύτερη προσοχή.
Συμβουλή: Αφουγκραστείτε!



Λέων
Η αλήθεια είναι ότι έχετε πολλά να τακτοποιήσετε και καλό θα ήταν να το κάνετε όσο είναι καιρός. Κοιτάξτε με μεγαλύτερη προσοχή ότι έχετε καταφέρει μέχρι στιγμής και επωφεληθείτε προγραμματίζοντας τους νέους σας στόχους. Επεξεργαστείτε τα οφέλη που προέκυψαν από την προηγούμενη σεζόν και ανοίξτε πλώρη για νέες συνεργασίες. Τακτοποιήστε ότι μπορείτε – ολοκληρώστε.
Συμβουλή: Δείτε μπροστά!



Παρθένος
Δε νομίζετε ότι ήρθε ο καιρός να δείτε τα πράγματα με διαφορετικό μάτι και από διαφορετική σκοπιά; Δείτε λίγο πιο πολύ την περίπτωση να διασκεδάσετε και ενδεχομένως να φλερτάρετε. Πολύ σοβαρά τα έχετε πάρει όλα και καλό θα ήταν να κάνετε μια παύση. Δεν είναι ανάγκη να βρίσκεστε συνεχώς στην πρώτη γραμμή. Δείτε για λίγο τα περί εαυτού.
Συμβουλή: Διασκεδάστε!



Ζυγός
Μάλλον εσωστρέφεια θα ήταν η λέξη που σας αγγίζει ψυχολογικά αυτήν την περίοδο. Παρότι βρίσκεστε συνεχώς έξω, αυτό δε σημαίνει ότι είστε και εκεί που πρέπει. Θα ήταν καλύτερα να ακούσετε τις αληθινές σας ανάγκες και να μην εθελοτυφλείτε. Εστιαστείτε με όρεξη και φαντασία και μετατρέψτε τη ρουτίνα σε προσωπικό και δημιουργικό χρόνο.
Συμβουλή: Διακοσμήστε … το μέλλον σας!



Σκορπιός
Η Πανσέληνος του Ιουλίου σας ανοίγει τη διάθεση για επικοινωνία. Η εσωστρεφής σας φύση δεν σας αφήνει μεγάλα περιθώρια έκφρασης. Έτσι λοιπόν, καλό θα ήταν να πάρετε την ευκαιρία της Πανσελήνου. Σας ευνοεί σε επίπεδο επικοινωνιακό και σας δίνει την ευκαιρία να ανοιχτείτε επαγγελματικά. Βρείτε το χρόνο να εκφράσετε τις ιδέες σας και επενδύστε με προσοχή.
Συμβουλή: Φτιάξτε πλάνα δράσης!



Τοξότης
Είστε άνθρωποι της κίνησης και της περιπέτειας και σας αρέσει να μεταβάλλεστε συνεχώς. Αυτή τη φορά όμως εκτός από το μετακινήστε συνεχώς σε πολλά  και διαφορετικά μέρη, καλό θα ήταν να εστιάσετε λίγο την προσοχή σας σε θέματα οικονομικής φύσεως. Σκεφτείτε τρόπους που θα μπορούσατε να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες.
Συμβουλή: Εστιαστείτε!



Αιγόκερως
Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας. Επηρεάζει κυρίως εσάς του 3ου δεκαημέρου. Ενδιαφερθείτε τώρα λίγο περισσότερο να επικοινωνήσετε τα συναισθήματα σας σε αγαπημένους σας ανθρώπους, γιατί είναι κάτι που συνήθως ξεχνάτε. Οι υποχρεώσεις και οι δουλειές δεν σας επιτρέπουν να εκφραστείτε συναισθηματικά. Ίσως αυτή τη φορά να κάνετε μια εξαίρεση και να δείτε τα πράγματα από την άλλη πλευρά.
Συμβουλή: Ανοίξτε!



 Υδροχόος
Ενεργητικοί, κινητικοί, επικοινωνιακοί και δημιουργικοί μοιάζει να είστε την περίοδο αυτή. Παρόλα αυτά σε κάποιο σημείο έχετε τους ενδοιασμούς σας και δεν ξέρετε τι να επιλέξετε. Αυτό όμως είναι κάτι που δεν θα έπρεπε να σας ανησυχεί. Το σίγουρο είναι ότι θα σας έρθει η κατάλληλη πληροφορία. Ανοίξτε λοιπόν στη νέα γνώση και οραματιστείτε αυτό που σας αξίζει.
Συμβουλή: Συντονιστείτε με το ρεύμα της εποχής!



Ιχθύες
Η Πανσέληνος του Ιουλίου αρκετά φιλική για εσάς και κυρίως εάν είστε του 3ου δεκαημέρου. Σας χαρίζει λάμψη και σας τονίζει τη γοητεία. Έτσι λοιπόν, οι πόρτες ανοίγουν πιο εύκολα και γίνεστε περισσότερο αγαπητoί. Η ικανότητά σας να ταυτίζεστε και να εκφράζεστε σε όποιον ρόλο θέλετε είναι κάτι που ήδη γνωρίζετε. Παρόλα αυτά, καλό θα ήταν να είστε αληθινοί.
Συμβουλή: Οριοθετηθείτε!







Εβδομαδιαίο δελτίο Σελήνης Κ/Π (κενής πορείας)

Σελήνη Κ/Π: από 11/07 έως 17/07/2011
Δευτέρα: από χθες έως 12.47
Τρίτη: από 15.21 έως αύριο
Τετάρτη: από χθες έως 17.14
Πέμπτη: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Παρασκευή:  από 09.40 έως 23.30
Σαββάτο: δεν έχουμε Σελήνη Κ/Π
Κυριακή: από 15.23 έως αύριο

**Κενής πορείας (Κ/Π) εννοούμε όταν: πριν αλλάξει ζώδιο η Σελήνη, σταματά να κάνει όψεις με κάποιον από τους Πλανήτες.
Τότε, είναι χρήσιμο έως απαραίτητο να  αποφεύγουμε:  Υπογραφές, συμφωνίες, σημαντικά ραντεβού, εγκαίνια, αγορά σπιτιού, άνοιγμα επαγγελματικής στέγης, επισημοποίηση σχέσεων, αγορά αυτοκινήτου, κρίσιμες αποφάσεις και οτιδήποτε θέλουμε να έχει διαχρονικό αποτέλεσμα. 
(Η σύνθεση του χάρτη, θα μας δώσει τα τελικά αποτελέσματα) 



Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας http://ouranokatevatoi.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου