1/2/10

1 / 2 / 2010



ΚΡΙΟΣ
Δραστήρια και παραγωγική μέρα για αρκετούς από εσάς. Η εργασιοθεραπεία μπορεί να είναι η σημερινή διέξοδος για τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε στις ερωτικές σας σχέσεις.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για γραφικές εργασίες, μαθησιακές δραστηριότητες και θέματα τακτοποίησης και καθαρισμού. Ο προβληματισμός σας σχετικά με έναν ερωτικό δεσμό παίρνει όλο και περισσότερες λογικές και πρακτικές διαστάσεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Αρκετοί από εσάς μπορεί να έρθετε σε επαφή με την ιστορία και τις μνήμες της οικογένειάς σας και να πάρετε συναισθηματική στήριξη καθώς και ιδέες για τις καταστάσεις που αντιμετωπίζετε αυτή την εποχή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Όμορφες συζητήσεις με το ταίρι σας σήμερα θα σας ανακουφίσουν και θα σας δώσουν ιδέες και λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ευνοϊκή μέρα για να λύσετε πρακτικά προβλήματα.


ΛΕΩΝ
Το άγχος των προηγούμενων ημερών αρχίζει να απομακρύνεται σιγά – σιγά και είναι καιρός να ασχοληθείτε με τις πρακτικές σας υποθέσεις. Η δημιουργική υπερένταση παραμένει και μπορεί να γίνει ιδιαίτερα παραγωγική.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να διδάξετε και να διδαχτείτε. Η περιέργειά σας είναι αυξημένη και θα σας οδηγήσει σε συγκέντρωση πληροφοριών γύρω από θέματα που σας ενδιαφέρουν.


ΖΥΓΟΣ
Μέρα γεμάτη με εσωτερικούς διαλόγους και συνειδητοποιήσεις. Οι συνθήκες έχουν ωριμάσει για να διακόψετε μια προσωπική σχέση ή τουλάχιστον για να κάνετε μεγάλες αλλαγές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η επαγγελματική ένταση σας αρχίζει να μαλακώνει, χωρίς όμως να σταματήσετε τις δραστηριότητές σας. Η συζήτηση με ένα φιλικό πρόσωπο μπορεί να σας δώσει λύσεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπερένταση, κινητικότητα και ανυπομονησία μπορεί να προκαλέσουν λεκτικές και σωματικές συγκρούσεις και τα ατυχήματα. Μια εργασιακή συνεργασία παρουσιάζει θετικές εξελίξεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολλές θα είναι οι επαφές και οι συζητήσεις γύρω από πρακτικά θέματα και τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων. Η ανυπομονησία και οι φόβοι σας δεν είναι καλοί σύμβουλοι και ίσως να σας οδηγήσουν σε οριστικές κινήσεις που δύσκολα αναστρέφονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο απότομος και κοφτός τρόπος που επικοινωνείτε μπορεί να φέρει ένταση και αποπροσανατολισμό στους συνομιλητές σας. Φροντίστε να εκτονώσετε την διάθεσή σας με γέλιο και παραγωγικές δραστηριότητες


ΙΧΘΥΕΣ
Μια θετική αλλαγή στο κλίμα της προσωπικής σας σχέσης θα σας ανακουφίσει και θα σας δώσει το χρόνο και τη διάθεση να ασχοληθείτε με τα εργασιακά θέματα και με την υγεία σας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου