12/2/10

12/2/2010 Παρασκευή


12/2/2010 Παρασκευή


ΚΡΙΟΣ
Μια εργασιακή συνεργασία χρειάζεται πολύ καλή οργάνωση από εσάς, προκειμένου να αποδώσει τα καλλίτερα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πάρτε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.


ΤΑΥΡΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για εργασιακές εξελίξεις. Επείγοντα επαγγελματικά περιστατικά θα χαλάσουν τη χαλαρή σας διάθεση, όμως είναι δυνατόν να δώσουν ώθηση στα οικονομικά και τα εργασιακά σας θέματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις, ταξίδια, για σεμινάρια, για μαθησιακές δραστηριότητες, με γραπτές και προφορικές εργασίες και μελέτες και οτιδήποτε χρειάζεται πνευματική εργασία και προσπάθεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Έχετε ανάγκη να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας και να προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τους φόβους σας. Ένα κοντινό σας πρόσωπο μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την άκρη.


ΛΕΩΝ
Μέρα γεμάτη με υπερδιέγερση και διαρκείς επικοινωνίες. Αρκετοί από εσάς θα χρειαστεί να κάνετε καλή οργάνωση των συναντήσεων και των επαφών σας, προκειμένου να έχετε την καλλίτερη αξιοποίηση του χρόνου σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δώστε σημασία στα αντανακλαστικά σας και αποφύγετε τους εκνευρισμούς όταν κινείστε ή οδηγείτε. Τα πολλά καθήκοντα και η βιασύνη και η ανυπομονησία σας να τα ολοκληρώσετε μπορεί να σας βάλει σε περιπέτειες.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετοί από σας θα χρειαστεί να βγάλετε λογικά συμπεράσματα, χωρίς συναισθηματισμούς, σχετικά με την προσωπική σας σχέση, ενώ κάποιοι άλλοι θα χρειαστεί να κάνετε το ίδιο με έναν συνεργάτη σας. Η σωστή εκτίμηση της κατάστασης θα σας σώσει από άχρηστες περιπέτειες. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να εργαστείτε διανοητικά γύρω από το συνολικό εργασιακό σας ζήτημα και να αποφασίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θα χρειαστεί να ξεπεράσετε το μπλοκάρισμα που σας έχουν δημιουργήσει οι εξωτερικές συνθήκες.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια σημαντική πρόταση σας περιμένει. Είτε πρόκειται για πρόταση γάμου ή διαχρονικής συντροφικής δέσμευσης, είτε πρόκειται για μια συνεργασία και συμμετοχή σε ομάδα, είστε έτοιμοι να ανταποκριθείτε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα χρειαστεί να θέσετε ένα ξεκάθαρο μέτρο προκειμένου να μην ξοδέψετε παραπάνω από αυτά που θα θέλατε, αυτές τις μέρες. Κατάλληλη μέρα για να αφιερωθείτε διανοητικά στην οργάνωση ενός έργου που έχετε αναλάβει.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά αυταρχικοί και καβγατζήδες μπορεί να είστε σήμερα. Δώστε προσοχή στις μετακινήσεις και στις σωματικές σας αντιδράσεις. Ξαφνιάσματα και απότομες κινήσεις μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Μέρα γεμάτη με κίνηση, φασαρία, ένταση και ίσως και καυγάδες. Ζητείστε από το σύντροφο ή ένα συνεργάτη σας να σας βοηθήσει σε πρακτικά ζητήματα, ώστε κάποιες εργασίες να γίνουν γρήγορα και αποτελεσματικά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου