2/2/10

2/2/2010 Τρίτη

http://ouranokatevatoi.blogspot.com/
2/2/2010 Τρίτη



ΚΡΙΟΣ
Είναι ορατή πλέον η οριστική διακοπή κάποιας σχέσης, επαγγελματικής ή προσωπικής. Η ανταπόκριση στις προκλήσεις, η διαρκής ένταση, οι συγκρούσεις καθώς και η διατήρηση των αποστάσεων θα δώσουν τη βασική κατεύθυνση των εξελίξεων.


ΤΑΥΡΟΣ
Η ανάγκη να προγραμματίσετε και να οργανώσετε την καθημερινότητα και τις εργασιακές σας δραστηριότητες δεν είναι πλέον αρκετή, προκειμένου να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Δυσθυμία και βαριά διάθεση θα έχετε αρκετοί από εσάς σήμερα. Μια σχέση δεν εξελίσσεται ευνοϊκά για σας και μια εργασιακή δραστηριότητα βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολη μέρα για τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Θα χρειαστεί να είστε έτοιμοι για απρόοπτες εξελίξεις, να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να κινηθείτε άμεσα και αποτελεσματικά.


ΛΕΩΝ
Μια δυσάρεστη πληροφορία μπορεί να σας βγάλει από το πρόγραμμά σας. Τα προβλήματα του κοντινού σας περίγυρου θα σας αναστατώσουν συναισθηματικά. Απαραίτητα εργαλεία σας θα είναι το κουράγιο και η μαχητικότητά σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η οικονομική ανασφάλεια σας δημιουργεί προβλήματα στη δημιουργικότητά σας και σας εμποδίζει να αναπτύξετε το σχέδιο που έχετε καταστρώσει, για έξοδο από την κρίση. Εξοπλιστείτε με υπομονή και επιμονή.


ΖΥΓΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να οριοθετήσετε τις οικογενειακές και προσωπικές σας σχέσεις. Θα πρέπει όμως να φροντίσετε να μην κλειστείτε πολύ στον εαυτό σας και τελικά να απομονωθείτε εντελώς από το περιβάλλον σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι επαγγελματικές εξελίξεις σας έχουν κλείσει στον εαυτό σας και συνεχώς απομακρύνεστε από τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ο απόλυτος τρόπος που επικοινωνείτε διώχνει τους άλλους από κοντά σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Υπάρχει ανάγκη για σοβαρές αποφάσεις γύρω από τα οικονομικά σας καθώς και σχετικά με μια φιλική σχέση ή έναν ερωτικό δεσμό. Αξιοποιείστε την αναβλητικότητά σας για να εξετάσετε τις αλλαγές που μπορείτε να κάνετε στη διαχείριση και στη συμπεριφορά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τα γεγονότα της σημερινής μέρας θα σας φέρουν μπροστά σε καταστάσεις που δεν αναστρέφονται. Το επαγγελματικό τοπίο και η συντροφική σας ζωή αλλάζουν οριστικά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε μπροστά σε έναν συναισθηματικό και ψυχολογικό «κόμπο» που σας βασανίζει από καιρό. Η διατήρηση του αυτοελέγχου και η ικανότητά σας να βλέπετε πίσω από τα φαινόμενα μπορεί να σας δώσει τις εξηγήσεις που ζητάτε και να ελευθερωθείτε.


ΙΧΘΥΕΣ
Το πρόβλημα ενός φίλου μπορεί να σας αναστατώσει και τελικά θα δυσκολευτείτε να βοηθήσετε ουσιαστικά, όσο και αν το θέλετε. Τα κυκλοθυμικά σας συναισθήματα μπορεί να ερεθίσουν κάποια ψυχοσωματικά συμπτώματα υγείας.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου