9/2/10

8/2/2010 & 9/2/2010





8/2/2010  & 9/2/2010



ΚΡΙΟΣ
Αρκετά χαρούμενη μέρα για αρκετούς από εσάς. Είναι δυνατόν να σας ενθουσιάσει και να σας συνεπάρει μια γνωριμία ή η εξιδανίκευση ενός αγαπημένου προσώπου, το οποίο σας δείχνει τον καλλίτερο εαυτό του.

ΤΑΥΡΟΣ
Ένα προσωπικό όνειρο μπορεί σήμερα να σας συναρπάσει και να αισθανθείτε ότι είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί. Η εσωτερική και εξωτερική ενότητα των καταστάσεων και των ανθρώπων αποκτά για σας μεγάλη σημασία. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια όμορφη εμπειρία σας περιμένει είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε με το διάβασμα ενός βιβλίου ή με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου. Η ιδέα της ενότητας των πάντων θα σας συναρπάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε ηλικιωμένα ή αδύναμα και αδικημένα άτομα, για τα οποία μπορεί να γίνετε μεσολαβητές μιας καλλίτερης αντιμετώπισής τους.

ΛΕΩΝ
Αισιόδοξη και δυνατή συναισθηματικά μέρα για αρκετούς από εσάς. Η διαπίστωση ότι ένα κοινωνικό ή επαγγελματικό σας όνειρο έχει ωριμάσει αρκετά και μπορεί να γίνει πραγματικότητα θα σας συγκινήσει και θα σας εμψυχώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να μείνετε χαλαροί και σε κατάσταση διαλογισμού. Η διαίσθησή σας γύρω από τα εργασιακά σας θέματα είναι αυξημένη. Αφιερώστε χρόνο για να την αφουγκραστείτε.

ΖΥΓΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να ασχοληθείτε με ότι σας ευχαριστεί και σας συναρπάζει και μάλιστα με ότι αφορά θέματα αισθητικής, τέχνης, ποίησης και μουσικής. Ένα προσωπικό όνειρο ή μια ιδανική σχέση θα πάρει μεγάλες διαστάσεις μέσα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε όλα τα δείγματα ότι ο σύντροφός σας ή μια υποψήφια σχέση σας είναι ότι καλλίτερο θα μπορούσατε να επιθυμήσετε. Ο συνδυασμός της ασφάλειας, της συναισθηματικής κινητοποίησης και της ανιδιοτελούς αγάπης και προσφοράς είναι πραγματικά συναρπαστικός.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συναισθηματικές συγκινήσεις σας περιμένουν μέσα σε συναντήσεις με ανθρώπους που έχουν μια ιδιαίτερη διορατικότητα και διαίσθηση. Παράλληλα στο φιλικό σας περιβάλλον γεννιέται μια σημαντική ιδέα που θα σας ξεσηκώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προσοχή σήμερα στα οικονομικά ξεγελάσματα και παραπλανήσεις. Μια εξέλιξη στον επαγγελματικό σας τομέα ίσως να αφορά σε ένα ιδανικό σας, το οποίο είναι πολύ κοντά στην πραγματοποίησή του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτές τις μέρες, δίνετε μεγάλη αξία στα όνειρα και στις ιδεατές καταστάσεις και όλο και περισσότερο αισθάνεστε ότι είναι πολύ κοντά η πραγματοποίησή τους. Δώστε σημασία στην ενότητα μεταξύ των ανθρώπων και σε οτιδήποτε λύνει τις αντιπαραθέσεις μεταξύ τους.

ΙΧΘΥΕΣ
Ο μυστικισμός, η ποίηση, η μυθολογία και η μουσική θα έρθουν με κάποιο τρόπο κοντά σας σήμερα. Η διαίσθησή σας είναι αυξημένη και θα ξαφνιάσει και εσάς και το περιβάλλον σας.




9/2/2010 Τρίτη


ΚΡΙΟΣ
Μια φιλία αναπτύσσεται αυτές τις μέρες και σας έχει φορτίσει με χαρά και ενθουσιασμό. Τα εργασιακά σας άγχη σας ακολουθούν κατά πόδας, όμως γίνεστε όλο και περισσότερο δημιουργικοί και αισιόδοξοι.


ΤΑΥΡΟΣ
Η εσωτερική και εξωτερική ενότητα των καταστάσεων και των ανθρώπων αποκτά για σας μεγάλη σημασία. Όμως, αυτή η γενίκευση δεν σας λύνει τα πρακτικά σας προβλήματα. Θα χρειαστεί να γίνετε συγκεκριμένοι και να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια όμορφη εμπειρία σας περιμένει είτε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, είτε με το διάβασμα ενός βιβλίου ή με την παρακολούθηση ενός σεμιναρίου. Η ιδέα της ενότητας των πάντων θα σας συναρπάσει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με ποικιλία συναισθημάτων και συγκινήσεων θα σας γεμίσουν αυτές οι μέρες. Η προσοχή σας είναι στραμμένη σε ηλικιωμένα ή αδύναμα και αδικημένα άτομα, για τα οποία μπορεί να γίνετε μεσολαβητές μιας καλλίτερης αντιμετώπισής τους.


ΛΕΩΝ
Μπορεί οι μέρες να χρειάζονται σκληρή και συστηματική εργασία, όμως τα μηνύματα που δέχεστε είναι ευνοϊκά και σας εμψυχώνουν. Έτσι κι αλλιώς, η δημιουργικότητα είναι σπουδαία υπόθεση για σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ελευθερία μπορεί να αποκτηθεί μέσω της πειθαρχίας. Αυτή η αρχή σας αντιπροσωπεύει σημαντικά αυτή την εποχή. Ονειρευτείτε τους στόχους σας και αφιερωθείτε στην υλοποίησή τους.


ΖΥΓΟΣ
Δημιουργική μέρα, με πολλές απροσδόκητες συνειδητοποιήσεις, ιδέες και εμπνεύσεις. Μην χάνετε καιρό και αφοσιωθείτε στην οργάνωση και την εφαρμογή τους στη ζωή σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεχτείτε τις διαρκείς αλλαγές της διάθεσή σας και την κυκλοθυμία σας, ως δείγμα μιας σημαντικής εσωτερικής διαδρομής σας που έχει σκοπό να αλλάξει προς το καλλίτερο την προσωπικότητα και το χαρακτήρα σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικές επαφές με αρκετή ευαισθησία και νέο περιεχόμενο συζητήσεων θα γεμίσουν αυτές τις μέρες το χρόνο σας. Παράλληλα στο φιλικό σας περιβάλλον γεννιέται μια σημαντική ιδέα που θα σας ξεσηκώσει.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο φόβος σας μήπως πληγωθείτε ή μήπως σας προσβάλλουν την αξιοπρέπειά σας μπορεί να σας κάνει αρκετά απόμακρους και αδιαπέραστους στο περιβάλλον σας. Επιλέξτε σε ποιόν θα αφήσετε ένα ανοιχτό παράθυρο πρόσβασης.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτές τις μέρες, δίνετε μεγάλη αξία στα όνειρα και στις ιδεατές καταστάσεις και όλο και περισσότερο αισθάνεστε ότι είναι πολύ κοντά η πραγματοποίησή τους.


ΙΧΘΥΕΣ
Μια «ανώμαλη προσγείωση» είναι δυνατόν να συμβεί σήμερα και να βρεθείτε απότομα, από τον ιδανικό κόσμο των ονείρων και της Τέχνης,
σε μια σκληρή και απαιτητική πραγματικότητα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου