19/2/10

19/2/2010 Παρασκευή


19/2/2010 Παρασκευή


Ήλιος
Στους Ιχθείς
Μεγάλη υπομονή και ικανότητα να κουβαλάτε μεγάλο φορτίο στους ώμους σας σχετικά με τις πεποιθήσεις και τα πιστεύω σας. Διαίσθηση, ψυχικές και ψυχολογικές δυνάμεις, μυστικοπάθεια. Ικανότητα να μεταφέρετε ιδέες και όνειρα στην πραγματικότητα και να δημιουργείτε πνευματικό κλίμα.

Σελήνη εξάγωνο Ήλιο
Έλκεστε ιδιαίτερα από ηλικιωμένα άτομα, ή μεγαλύτερα από εσάς, και αγαπάτε τα παιδιά, τα ζώα, τους αδύναμους και τους αδικημένους. Η εσωτερική σας θέαση που συνοδεύεται με την ικανότητα να βλέπετε τη «μεγάλη εικόνα», σας οδηγεί να γίνεστε μεσολαβητές μεταξύ τρίτων.

Σελήνη τετράγωνο Άρη
Άγριοι και αποφασιστικοί όταν διαπραγματεύεστε με τρίτους και ιδιαίτερα στα πλαίσια μιας ομάδας. Η κοινωνική δομή του περιβάλλοντός σας, σας παρακινεί να επιτεθείτε προκειμένου να γίνουν πράγματα. Αυτό σας αφαιρεί την υποστήριξη των τρίτων. Εφόσον αγνοείτε το κοινό αίσθημα και νου του περιβάλλοντος, συχνά μένετε μόνοι σας. Η δυσκολία συνεργασίας σας δημιουργεί δυσκολίες να συνεχίσετε.

Σελήνη εξάγωνο Ποσειδώνα
Γεννημένος διευθυντής και ενορχηστρωτής συναισθημάτων και επιθυμιών. Η αδρή αίσθηση του δράματος, των πνευματικών ιδεών και της τέχνης. Όνειρα. Ικανότητα κατανόησης του δημόσιου αισθήματος και διάθεσης και τι απαιτείται για να ικανοποιηθούν. Απατηλός.

Σελήνη τρίγωνο Πλούτωνα
Έμφυτες ψυχολογικές ικανότητες, ειδικά όταν εργάζεστε με το κοινό. Μπορείτε να χειρίζεστε συναισθηματικά και προσωπικά θέματα ευαίσθητες περιοχές, εκεί όπου οι άγγελοι φοβούνται να υπεισέλθουν. Αυτό το αισθάνεται το περιβάλλον και σας εμπιστεύεται σε τέτοια θέματα, εσωτερικές διαμάχες και υπαρξιακά κενά. Αίσθηση αποστολής και σκοπού.




ΚΡΙΟΣ
Αξιοποιείστε την οικονομική σας δυνατότητα προς όφελος της εργασίας σας. Κάποια έξοδα είναι δυνατόν να βοηθήσουν μακροπρόθεσμα την επαγγελματική σας δραστηριότητα.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς θα αναλάβετε μια έντονη δραστηριότητα, που είναι δυνατόν να στηρίζεται στην εμπιστοσύνη προς το ένστικτό σας, στις δυνατές πεποιθήσεις σας και στην αυξημένη διαίσθησή σας


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μαχητικοί και με διάθεση να έρθετε σε σύγκρουση με το περιβάλλον σας, εφόσον χρειαστεί, διεκδικήστε το δικαίωμά σας να ονειρεύεστε και να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Επαγγελματικές ευκαιρίες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σε αρκετούς από εσάς, η συντροφική σας σχέση έχει «κολλήσει», εδώ και αρκετό καιρό. Προβληματιστείτε για τις αιτίες και δημιουργείστε τις προϋποθέσεις, ώστε να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη μεταξύ σας.


ΛΕΩΝ
Ένα γενικό κλίμα αισιοδοξίας περιβάλλει τις σκέψεις και τις διαθέσεις σας. Αυτές τις μέρες, είστε σε θέση να «βλέπετε» τη συνολική κατάσταση και αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε τις κατάλληλες κινήσεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Το αίσθημα της συντροφικότητας διαπερνά όλο και περισσότερο τις επαφές και τις συνεργασίες σας. Αρκετοί από εσάς γίνεστε πόλος έλξης ανθρώπων και γεγονότων και συνεχώς ανοίγουν προοπτικές σε σας και στο περιβάλλον σας. Κατάλληλη μέρα για την ερωτική σας ζωή.



ΖΥΓΟΣ
Χαρείτε όσο μπορείτε την επιστροφή σε μια καθημερινότητα με ποιότητα, άνεση και νωχέλεια. Μια, έστω και μικρή, οικονομική βελτίωση σας δίνει τη δυνατότητα να εξετάσετε με ηρεμία τις νέες σας επιλογές.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Όσοι είστε προσανατολισμένοι στην συντροφική και συζυγική ζωή, η εποχή είναι κατάλληλη για να πάτε τη σχέση σας ένα σημαντικό βήμα πιο κάτω. Οι υπόλοιποι, επιδιώξτε την οικονομική και επαγγελματική σας βελτίωση.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι όμορφες οικογενειακές στιγμές αυτών των ημερών θα ενισχύσουν την αυτοπεποίθησή σας και θα σας δώσουν τον κατάλληλο ενθουσιασμό και την ορμή για τις επιδιώξεις σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αρκετοί από εσάς δεν έχετε τη στήριξη που χρειάζεστε από τον οικογενειακό σας περίγυρο, όμως θα την βρείτε στην επαγγελματική σας ζωή και σε άτομα που θεωρείτε δασκάλους και καθοδηγητές.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αξιοποιείστε την οικονομική εύνοια αυτής της εποχής και φροντίστε να αλλάξετε τις αρνητικές πεποιθήσεις που έχετε, προκειμένου να μην απομακρύνετε τις ευκαιρίες που υπάρχουν.


ΙΧΘΥΕΣ
Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σας, και την παράλληλη παρουσία της Αφροδίτης και του Δία, θα έχετε μια περίοδο με αρκετές ευκαιρίες για βελτίωση σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα. Αξιοποιείστε την.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου