5/2/10

5/2/2010 Παρασκευή


5/2/2010 Παρασκευή

ΚΡΙΟΣ
Κατάλληλη μέρα για να δείξετε το θυμό, το πείσμα και την αποφασιστικότητά σας σε κάθε υπόθεση. Βέβαια, οι οικονομικές και επαγγελματικές δραστηριότητες έχουν προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ρευστότητα που θα επικρατήσει σήμερα στις προσωπικές σας σχέσεις, είτε στις φιλικές, είτε στις επαγγελματικές, θα ανεβάσει τη φήμη σας ως άτομο με καλή πρόθεση και δυνατότητες να συμβουλεύει αποτελεσματικά στα πρακτικά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρά την ικανότητά σας να δείχνετε φιλικοί, ανεξάρτητοι και με μεγάλη ελευθερία κινήσεων, στην ουσία αυτές τις μέρες είστε αρκετά επιφυλακτικοί, ευθυνόφοβοι και ανασφαλείς. Θα πρέπει να «ανοίξετε τα χαρτιά σας» σε κάποιο άτομο της εμπιστοσύνη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με αισιόδοξη ματιά είναι δυνατόν σήμερα να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα, που φαίνεται να παίρνει θετική κατεύθυνση. Καλά θα κάνετε όμως να προετοιμαστείτε για κάποια απρόοπτα έξοδα. Οι εξελίξεις είναι θετικές σε νομικά θέματα.

ΛΕΩΝ
Μέρα με εκνευρισμό για αρκετούς από εσάς. Παράλληλα, όμως έχει αρχίσει να φαίνεται ένα κλίμα οικονομικής εύνοιας και τύχης, που φυσικά χρειάζεται την εργατικότητα, την προσοχή και την ενίσχυσή σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μέρα γεμάτη με γόνιμες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές. Παρά την επιφυλακτικότητα και την αυτοσυγκράτησή σας, το περιβάλλον σας δείχνει ότι είστε ιδιαίτερα γοητευτικοί. Για τους αδέσμευτους, το κλίμα είναι ευνοϊκό για αναζήτηση συντρόφου.

ΖΥΓΟΣ
Μια οικονομική διευθέτηση θα μειώσει την ανασφάλεια και το άγχος σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να αναζητήσετε με αισιοδοξία την βελτίωση των εργασιακών σας συνθηκών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα γεγονότα της ημέρας θα σας προκαλέσουν συναισθηματικές αναταράξεις και επαγγελματικές εντάσεις. Όμως, είστε σε θέση να χειραγωγήσετε το περιβάλλον σας και να διαισθανθείτε τις μελλοντικές αλλαγές, ώστε να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Τα σκαμπανεβάσματα ανάμεσα στην αισιοδοξία και την απαισιοδοξία που παρουσιάζετε αρκετό καιρό τώρα, αρχίζουν να γέρνουν προς την πλευρά της αισιοδοξίας. Ενισχύστε την προσωπική σας δύναμη, αναζητώντας την βαθιά μέσα σας. Έχετε μεγάλα αποθέματα.

AIΓΟΚΕΡΩΣ
Μια φιλική συνάντηση και συζήτηση είναι δυνατόν να σας ανατρέψει την εικόνα που έχετε για τον εαυτό σας και να σας δώσει μια καινούργια και αισιόδοξη οπτική γωνία για τις εξελίξεις στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια θετική επαγγελματική εξέλιξη θα ανεβάσει τους τόνους της αισιοδοξίας σας και θα αναστρέψει το βαρύ συναισθηματικό κλίμα που σας ακολουθεί από κοντά εδώ και καιρό.

ΙΧΘΥΕΣ
Υπάρχουν άτομα στο περιβάλλον σας που σας αγαπούν και σας νοιάζονται και ίσως σήμερα να τους δοθεί η ευκαιρία και κάνουν κάτι καλό για σας. Δεχτείτε την προστασία που θα σας προσφέρουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου