15/2/10

15 / 2 / 2010


ΚΡΙΟΣ
Μέρα με διαφωνίες και αντιπαραθέσεις κυρίως με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ένα φιλικό σας πρόσωπο θα μεσολαβήσει για να αφήσετε στην άκρη τις διαφορές και να βρείτε οτιδήποτε σας ενώνει.

ΤΑΥΡΟΣ
Διαθέτετε την κατάλληλη ψυχική δύναμη για να υποστηρίξετε τις αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζεται να γίνουν. Χαλαρώστε και διασκεδάστε σήμερα με φίλους και αγαπημένους.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ιδιαίτερα επικοινωνιακή μέρα, με αυθορμητισμό και επιπολαιότητα στα λόγια και στις πράξεις. Μπορεί να παθιαστείτε και να εμπλακείτε σε αντιπαράθεση, προσπαθώντας να μεσολαβήσετε σε μια διαμάχες άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ρομαντική και πνευματική μέρα. Διασκεδάστε τους φόβους σας γύρω από την απώλεια αγαπημένων προσώπων. Η δυνατότητά σας να επικοινωνείτε με το Επέκεινα θα σας δώσει τις απαντήσεις.

ΛΕΩΝ
Η μέρα των ερωτευμένων σας βρίσκει έτοιμους να ανταποκριθείτε σε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Όσοι είστε αδέσμευτοι, η μέρα είναι κατάλληλη για να βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ανταποκριθείτε στις προτάσεις για αλλαγή περιβάλλοντος και διασκέδαση. «Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη», όπως έλεγαν και οι παλιοί.

ΖΥΓΟΣ
Τα διακαή συναισθήματα και έντονες επιθυμίες σας, παράλληλα με την υπερένταση του συντρόφου σας θα δώσουν έναν ιδιαίτερο τόνο στη σημερινή σας μέρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ιδιαίτερα ερωτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Θα βρεθείτε με τους κατάλληλους συντρόφους και θα περάσετε μια ανεπανάληπτη μέρα. Επειδή, όμως, η ένταση μπορεί να μετατραπεί σε βία χωρίς πρόθεση, πάρτε τα μέτρα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη ευκαιρία για διασκέδαση. Αρκετοί από εσάς, θα έχετε την ευκαιρία να δείξετε τη φιλόξενη διάθεσή σας και να ανοίξετε το σπίτι σας σε φίλους και γνωστούς. Όσοι ταξιδεύετε, προσοχή στην απρόσεκτη οδήγηση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ένταση που επικρατεί στην οικογένειά σας μπορεί να σας απομακρύνει και αρκετοί να περάσετε μοναχικά αυτή τη γιορτινή μέρα. Ακόμα και έτσι, μπορείτε να συναντήσετε τυχαία τους κατάλληλους συνοδούς και να περάσετε ονειρεμένες στιγμές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Οραματιστές, με θεατρικές ικανότητες και τη δυνατότητα να εμπνέετε το περιβάλλον σας, μπορείτε σήμερα να δημιουργήσετε την κατάλληλη ατμόσφαιρα και να γίνετε η ψυχή της παρέας.

ΙΧΘΥΕΣ
Με τη μεγάλη φαντασία που έχετε, δημιουργείστε σήμερα ένα ρομαντικό και αισθητικά ποιοτικό κλίμα. Όχι μόνο θα περάσουν καλά μαζί σας οι αγαπημένοι και οι φίλοι σας, αλλά θα εμπνευστούν από τη συμπεριφορά και τα λόγια σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου