23/2/10

23/2/2010 Τρίτη, 24/2/2010 Τετάρτη


23/2/2010 Τρίτη


ΚΡΙΟΣ
Συνοπτικοί, ουσιώδεις και δραστήριοι, κινηθείτε άμεσα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και κερδίστε χρόνο για σας και τους αγαπημένους σας. Έχετε αρκετά προσωπικά θέματα να τακτοποιήσετε.


ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείτε να μετατρέψετε τις ανασφάλειες και τους φόβους σας γύρω από την οικονομική και επαγγελματική σας ζωή, σε δημιουργικές προσδοκίες. Προωθήστε τις σε πρακτικό επίπεδο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μακροσκελείς συζητήσεις με συνεργάτες και συντρόφους μπορεί να σας βγάλουν σήμερα εκτός χρόνου και προγράμματος. Είστε ιδιαίτερα επιδέξιοι στη διαχείριση του λόγου. Θα χρειαστεί να οργανώσετε τις σκέψεις και τις προθέσεις σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι έντονοι εσωτερικοί διάλογοι, η υπερευαισθησία και η ευσυγκινησία των ημερών μπορεί να πάρει υπερβολικές διαστάσεις και, τουλάχιστον, δεν είναι ανάλογη με τα γεγονότα και τις καταστάσεις που συμβαίνουν,


ΛΕΩΝ
Η διαίσθηση και η σοβαρότητα είναι τα όπλα σας αυτές τις μέρες για να κάνετε δημιουργικές και αποτελεσματικές συζητήσεις και να βγάλετε ένα αξιόλογο επαγγελματικό έργο.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Διαθέτετε τον κατάλληλο τρόπο για να προσεγγίζετε τις λεπτές και δύσκολες υποθέσεις. Η ευστροφία και η λεκτική σας ικανότητα μπορεί να πείσει το περιβάλλον σας χωρίς ιδιαίτερες αντιρρήσεις. Διατηρήστε το χιούμορ σας.


ΖΥΓΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για όσους ασχολείστε με θέματα Τέχνης και Αισθητικής. Θαυμάσιες ιδέες μπορεί να διαμορφώσουν την κατάλληλη ατμόσφαιρα στις σχέσεις με τους αγαπημένους σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Έχετε ισχυρά διαπραγματευτικά ατού σας χέρια σας και ίσως να σας δοθεί σήμερα η ευκαιρία για μια επαγγελματική συνάντηση που θα ισχυροποιήσει τη θέση σας. Ετοιμότητα σε καταστάσεις στρες και έντασης.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετά μεγάλο θα είναι το επικοινωνιακό κλίμα της ημέρας. Πολλές θα είναι σήμερα οι επαφές, οι συναντήσεις, οι συνομιλίες, οι εξηγήσεις και οι παρουσιάσεις, όσον αφορά σε επαγγελματικά θέματα. Κρατείστε ανοιχτό το κανάλι επικοινωνίας με το σύντροφο ή τον αγαπημένο σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Χαλαρή και ευχάριστη θα είναι η μέρα για αρκετούς από εσάς, παρά τα σοβαρά προβλήματα που κυκλοφορούν γύρω σας. Οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στον εργασιακό σας περίγυρο είναι πολλές και με αντιφατικό περιεχόμενο. Διακρίνετε τις φήμες από την πραγματικότητα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μια σημαντική οικονομική και επαγγελματική συνεργασία μπορεί να σας παρουσιαστεί αυτές τις μέρες, αρκεί να «έχετε τα μάτια σας ανοιχτά» και να μην παρερμηνεύσετε την προοπτική που παρουσιάζει.


ΙΧΘΥΕΣ
Κατάλληλη μέρα για να γίνετε ο ρυθμιστής της ατμόσφαιρας στο άμεσο περιβάλλον σας. Η διαίσθηση και η ευαισθησία σας θα σας προσανατολίσει στις σωστές κινήσεις και συμπεριφορές.



24/2/2010 Τετάρτη


ΚΡΙΟΣ
Αρκετά θέματα που σας ενδιαφέρουν παρουσιάζουν καθυστερήσεις, στασιμότητα και ακινησία, στα επαγγελματικά και τις προσωπικές σας σχέσεις. Κατάλληλη μέρα για να τα βρείτε με τον εαυτό σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Η επαφή με φίλους και ομοϊδεάτες μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη ψυχολογική στήριξη και ενθάρρυνση που χρειάζεστε αυτή την εποχή. Ίσως, όμως, να δυσκολεύεστε να μιλήσετε για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζετε.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Μέρα γεμάτη με δύσκολα καθήκοντα. Όμως, έχετε ισχυρά κίνητρα για να επιμείνετε και τελικά να φτάσετε σε ένα καλό αποτέλεσμα. Εξ άλλου, αυτή την εποχή, η φήμη σας είναι ανερχόμενη.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Δύσκολη μέρα για σας και για την οικογένειά σας. Ίσως να έχετε απομακρυνθεί αρκετά από τον σύντροφό σας. Σας χρειάζεται συχνή αλλαγή παραστάσεων, προκειμένου να αντέξετε την ψυχολογική πίεση που υπάρχει.


ΛΕΩΝ
Ευνοϊκή μέρα για να οριοθετήσετε τους στόχους σας κάτω από το πρίσμα των νέων συνθηκών που έχουν διαμορφωθεί. Αξιοποιείστε τη διάθεση της απομόνωσης που μπορεί να έχετε, προς αυτή την κατεύθυνση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Παρά τις δυσκολίες, μια προσωπική σας σχέση εξελίσσεται με αρμονικό τρόπο. Κινηθείτε με ταχύτητα και ενθουσιασμό στην προώθηση του εργασιακού σχεδίου που έχετε κατά νου.


ΖΥΓΟΣ
Αρκετά απολαυστική μέρα για αρκετούς από εσάς. Είστε ιδιαίτερα αγαπητοί και αναζητούν την παρέα και τη συντροφιά σας. Ίσως να διαπιστώσετε σήμερα πως αλλάξουν οι επαγγελματικές σας κατευθύνσεις.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κάποιες αντικειμενικές δυσκολίες ίσως σήμερα να σας καθηλώσουν. Ασχοληθείτε με κάτι δημιουργικό ή με ό,τι σας ευχαριστεί. Κατάλληλη μέρα για να βρεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Κατάλληλη μέρα για να μείνετε στο σπίτι και να ασχοληθείτε με τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Υπάρχουν θέματα σε εκκρεμότητα που έχουν συσσωρευτεί και περιμένουν να τα τακτοποιήσετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολυσύνθετα είναι τα θέματα που αντιμετωπίζετε, με την αίσθηση του καθήκοντος που έχετε. Όμως, περισσότερο είναι το άγχος σας παρά το αποτέλεσμα που δημιουργείτε. Χαλαρώστε σήμερα και βρείτε την ψυχική σας ηρεμία.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μείνετε στις θετικές εξελίξεις της ημέρας και δείτε τις πραγματικές προοπτικές που υπάρχουν. Όμως, μην υποτιμάτε τη δύναμη της ελπίδας, του ενθουσιασμού και αξιοποιείστε την ορμή που γεννιέται από αυτά τα συναισθήματα.


ΙΧΘΥΕΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με τα δημιουργικά σας ενδιαφέροντα καθώς και με την ανάπτυξη της σχέσης σας με αγαπημένα πρόσωπα, τα παιδιά σας, τους συντρόφους ή και την ερωτική σας σχέση.



 Απο την  Κατερίνα Σουτλόγλου




Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου