4/4/15

Έκλειψη προ των πυλών !

Έκλειψη προ των πυλών !
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου


Για το πότε έφτασε και πάλι Απρίλιος τι να πω … με το χρόνο που τρέχει τόσο γρήγορα τα τελευταία χρόνια… Όλοι έχουμε την αίσθηση ότι οι ταχύτητες έχουν αλλάξει σε βαθμό υπερθετικό… Με αυτά και με τα άλλα, φτάσαμε στις 4 Απριλίου. Σε ελάχιστη ώρα μας παρουσιάζεται  το φυσικό φαινόμενο της ολικής Σεληνιακής έκλειψης. (μη ορατή από την Ελλάδα). 

Ο Απρίλιος μήνας παρουσιάζει το φαινόμενο της Πλανητικής αλλαγής, που συνοπτικά έχει ως εξής: Σεληνιακή Ολική Έκλειψη Σελήνης στις 4 Απριλίου, την είσοδο της Αφροδίτης  στο ζώδιο των Διδύμων στις 11/4, τον Ερμή στον Ταύρο ξημερώνοντας η 15η Απριλίου και φυσικά τον Ήλιο στον Ταύρο, τις μεσημεριανές ώρες της 20ης Απριλίου.

Εξίσου μεγάλο και σημαντικό γεγονός του μήνα, είναι η ορθοδρόμηση του Δία, που τρέχοντας ολοταχώς θα μεταφερθεί προς τα τέλη του Ιουλίου στο ζώδιο της Παρθένου, για έναν ολόκληρο χρόνο. 



Ο χάρτης της έκλειψης, μας προσανατολίζει στο γνωστό παρορμητικό πλανητικό σκηνικό, που μοιάζει να ολοκληρώνεται μετά από πολλές πολλές  ΄΄κακουχίες΄΄, στο επίπεδο της αυτοεκδήλωσης  και της παρόρμησης. 

Ο ωροσκόπος της έκλειψης με τη συμπαράσταση του Δία από το Λέοντα, υπόσχεται προστασία για κάθε δράση που εκφράζεται  με τρόπο δημιουργικό. Το τρίγωνο Δία Ουρανού που θα ολοκληρωθεί σε λίγο καιρό, μας ενδυναμώνει και μας ΄΄δείχνει΄΄ νέους τρόπους δράσης, έκφρασης και εφαρμογής.

Με την ευχή οι νέοι αυτοί δρόμοι να είναι εποικοδομητικοί και χρήσιμοι, 
καλή και συνειδητή έκλειψη σε όλους, μιας και μας βοηθά να κοιτάξουμε βαθύτερα και πιο ουσιαστικά !

Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου