1/4/15

Συναντήσεις ενημέρωσης κάθε Παρασκευή από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Συναντήσεις ενημέρωσης για Σεμινάρια,
Μαθήματα και Συνεδρίες Ολιστικής Αστρολογίας.Από την Παρασκευή 3 Απριλίου και κάθε Παρασκευή 11:00 με 13:00, (κατόπιν ραντεβού)*, είστε ευπρόσδεκτοι να μιλήσουμε για όλες τις αστρολογικές σας απορίες, που στόχο έχουν την επίλυσή τους μέσα από μελλοντικές ατομικές συνεδρίες, είτε μέσα από μαθήματα σε ατομικό & ομαδικό επίπεδο.

Ελάτε να συζητήσουμε τις δικές σας ανάγκες, να καλύψουμε κάποιες ήδη υπάρχουσες  γνώσεις που θα ήθελαν ένα είδος ανάπτυξης  και να διευκρινίσουμε τον τρόπο προέκτασης αλλά και επίλυσης τους.

Η Αστρολογία ως μοναδικό σύστημα αυτογνωσίας και αποκωδικοποίησης εαυτού, αντλεί τη γνώση της από τους αιώνες αλλά κυρίως από την αρχετυπική δομή της ανθρώπινης ύπαρξης.

Ολιστική από φύση της, μιλά σε Σώμα, Ψυχή και Πνεύμα και σε όλα τα επίπεδα. Φυσικό, Συναισθηματικό, Διανοητικό, Πνευματικό, Αρχετυπικό.  

Πληροφορίες για την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου θα βρείτε εδώ Διεύθυνση: Ήβης 25, Ψυρρή

Τόπος συναντήσεων: ΦΑΕΘΩΝ

Ώρες επικοινωνίας: Καθημερινά 11:00  – 20:00 

Επιμέλεια συναντήσεων: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Τηλέφωνα επικοινωνίας για ραντεβού: 2130099902, 6932 308182*Για εσάς που βρίσκεστε εκτός Αττικής, υπάρχει η δυνατότητα συνομιλίας μέσω SKYPE, στη διεύθυνση:konstantina.vlachopoulou