13/4/15

Η Χρησιμότητα της Ολιστικής Αστρολογίας, στις Διαπροσωπικές Σχέσεις. 3 Μαίου, Φεστιβάλ Ολιστικής Ζωής, PRIME HOTEL, Ισθμός Κορίνθου. Με την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου."Οι διαπροσωπικές σχέσεις αποτελούν ένα από τα πιο σύνθετα και ενδιαφέροντα θέματα των ανθρώπινων σχέσεων. Θα διερευνήσουμε τα στοιχεία εκείνα, που μας δίνουν τη δυνατότητα να αντλήσουμε πληροφόρηση σχετικά με το παραπάνω θέμα. Κυρίως, να αντιληφθούμε το είδος των σχέσεων που δημιουργούμε αλλά και τον ίδιο μας τον εαυτό.Η ολιστική ανάλυση του ατομικού ωροσκοπίου, μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε να αποδεχτούμε 
και να διαχειριστούμε τις διαφορετικές μας ποιότητες

Βοηθάει να δούμε τον Άνθρωπο ως σύνολο και μας υποδεικνύει με συμβουλευτικό τρόπο, την προσωπική μας εξέλιξη. 
Η πολυδιάστατη οπτική του, μας προσανατολίζει στα 4 βασικά επίπεδα. Το σωματικό το συναισθηματικό, το διανοητικό και το πνευματικό.
Με οδηγό το προσωπικό μας αποτύπωμα, στοχεύουμε την βέλτιστη διαχείριση των δυνατοτήτων μας. ¨Ένα πολύτιμο εργαλείο αυτογνωσίας, που μας φέρνει απευθείας σε επαφή με την πηγή του εαυτού μας και κατά συνέπεια με την παγκόσμια πηγή γνώσης. Με αυτόν τον τρόπο, γίνεται ολιστική, πολύτιμη και διαχρονική"


Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας, 
Reiki Master Teacher,
Ερευνήτρια.

Τόπος: PRIME HOTEL, Ισθμός Κορίνθου
Ημέρα: 3/5/2014
Ώρα: 18:30 - 19:30

Ε-mail:dina_vlahopoulou@yahoo.gr
ΧΟΡΗΓΟΙ  
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: