9/3/10

9/3/2010 Τρίτη


9/3/2010 Τρίτη




ΚΡΙΟΣ
Όσο πιο θερμοί και ενθουσιώδεις θα είστε, τόσο θα συναντάτε επιφυλάξεις και εμπόδια από το περιβάλλον σας. Ίσως ο σύντροφός σας να αρνείται να αναλάβει τις υποχρεώσεις του. Μια συνεργασία κλείνει τον κύκλο της.


ΤΑΥΡΟΣ
Το τέλος μιας εργασιακής απασχόλησης μπορεί να σημάνει για αρκετούς από εσάς την αρχή μιας καινούργιας. Εξαρτάται με ποιόν τρόπο θα το δείτε. Η αποφυγή της ανάληψης των υποχρεώσεών σας δεν οδηγεί πουθενά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θα χρειαστείτε άμεσα την ικανότητά σας να λύνετε προβλήματα, μιας και το άμεσο και φιλικό σας περιβάλλον είναι γεμάτο από διλήμματα και προβληματισμούς. Μην πάτε μακρύτερα από εκεί που πραγματικά μπορείτε.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μια σημαντική φιλία χρειάζεται τη βοήθειά σας. Παράλληλα, όμως, αρκετοί από εσάς αντιμετωπίζετε προσωπικά και, ίσως, οικογενειακά θέματα που σας χρειάζονται συνεχώς να είστε παρόντες.


ΛΕΩΝ
Αρκετοί από εσάς αυτές τις μέρες εργάζεστε σε πολλαπλές και διαφορετικές δραστηριότητες. Αξιοποιείστε την εσωτερική αισιόδοξη ματιά που διαθέτετε και την μεγάλη εξωτερική ενεργητικότητα που παράγετε.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ικανοί σύμβουλοι και με μεγάλες δυνατότητες να λύνετε προβλήματα, είτε δικά σας είτε τρίτων, θα έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία σήμερα να βρεθείτε σε έναν μεγάλο χώρο ανθρώπων που θα σας δώσουν την προσοχή που αξίζετε. Οικονομική εύνοια.


ΖΥΓΟΣ
Η κοινωνική απόσταση που αρκετοί από εσάς έχετε επιλέξει, ίσως να σας βοηθάει αυτή την εποχή στην εσωτερική ανάπτυξη και την επαφή με τις κρυμμένες πλευρές του εαυτού σας. Η συμπόνια και η κατανόηση σας συνεχώς βελτιώνεται.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ένας συνεργάτης μπορεί να δυσκολεύεται να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντί σας και αυτό να σας δημιουργήσει πρόβλημα για την εργασιακή σας εξέλιξη. Επινοείστε μια εναλλακτική κατεύθυνση και κινηθείτε δραστήρια.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η δυσκολία στην οικονομική ρευστότητα και στην διαχείριση του χρήματος μπορεί να καθυστερήσει κάποια σχέδιά σας σχετικά με αγοραπωλησίες ακινήτων, μετακομίσεις ή ακόμα και ανακαινίσεις χώρων.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Εξετάστε σοβαρά την περίπτωση να σταματήσετε μια επαγγελματική δραστηριότητα, προκειμένου να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Όσοι επιμένετε με άκαμπτο τρόπο, θα δημιουργήσετε εντάσεις και συγκρούσεις, τις οποίες θα δυσκολευτείτε να διαχειριστείτε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δύσκολη μέρα για οικογενειακές επικοινωνίες. Αρκετοί από εσάς ίσως να αντιμετωπίσετε έναν ξεροκέφαλο και άκαμπτο γείτονα , ο οποίος θα σας δημιουργήσει προβλήματα γύρω από τη χρήση ενός κοινόχρηστου χώρου.


ΙΧΘΥΕΣ
Καλό θα ήταν να πάρει τέλος η απομάκρυνσή σας από το φιλικό σας περιβάλλον. Η συστολή και η δυσκολία σας να εκφράσετε το πρόβλημα που έχετε μπορεί να είναι πρόφαση για κάτι βαθύτερο που σας συμβαίνει.


Aπο την Κατερίνα Σουτλόγλου



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου