14/3/10

15/3/2010 Δευτέρα




ΚΡΙΟΣ
Μέρα γεμάτη με ξαφνικές συνειδητοποιήσεις και καταπληκτικές ιδέες, που όμως δεν είναι εύκολα εφαρμόσιμες. Αρκετοί από εσάς θα «ξυπνήσετε» από το λήθαργό σας και είναι δυνατόν να αποφασίσετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια ξαφνική αλλαγή στα οικονομικά της οικογένειάς σας είναι δυνατόν να σας επηρεάσει θετικά. Η επαφή με ένα φιλικό σας πρόσωπο μπορεί να σας γεμίσει με καινούργιες ιδέες.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ευφυείς και ιδιαίτερα εύστροφοι, θα κατακτήσετε σήμερα τον θαυμασμό των συνομιλητών σας. Προσέξτε τις απότομες κινήσεις και προφυλάξτε την ευαισθησία που έχετε στα πάνω και κάτω άκρα σας. Νέες διαστάσεις θα πάρει μια επαγγελματική σας συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η επαφή σας με πολύ κόσμο και η δυνατότητά σας να διατυπώνετε δύσκολες έννοιες μέσα από εικόνες, θα σας δώσει μια ενδιαφέρουσα μέρα, με ενδιαφέρον ακροατήριο.

ΛΕΩΝ
Οι οικονομικές αλλαγές που σας αφορούν μπορεί να σας φέρουν ζημιές και κέρδη. Κινηθείτε προς την κατεύθυνση που σας παρέχει οικονομικές βελτιώσεις και σημαντικά οφέλη.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ικανότητά σας να συμβουλεύετε θα γίνει σήμερα περιζήτητη και αυτό θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Ο ιδιαίτερος τρόπος που έχετε να διατυπώνετε τη γνώμη και τις ιδέες σας θα βοηθήσει κάποιους να κάνουν σημαντικές συνειδητοποιήσεις και να βρουν προσανατολισμό.

ΖΥΓΟΣ
Δώστε την προσοχή σας στο δημιουργικό σας έργο ή σε κάποιο από τα παιδιά σας. Οι εξελίξεις σε αυτούς τους τομείς ίσως να σας ανησυχήσουν όμως, τελικά, θα υπάρχει καλό τέλος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το τέλος μιας φιλικής ή ερωτικής σας σχέσης θα σας απασχολήσει αυτές τις μέρες. Ο απότομος τρόπος που μπορεί να συμβούν τα γεγονότα θα σας ξαφνιάσει και να προκαλέσει τα έντονα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι αλλαγές στο οικογενειακό σας περιβάλλον ή και στο χώρο του σπιτιού σας είναι αναμενόμενες. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση μπορεί να σας ανοίξει νέους δρόμους στον τρόπο που σκέφτεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Νέοι τρόποι και αλλαγές στον τρόπο μετακίνησης, επικοινωνίας, διδασκαλίας και ενημέρωσης θα μπουν στη ζωή σας. Μια ιδιαίτερη πληροφορία θα σας κινητοποιήσει θετικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα προβλήματα ενός πολύ κοντινού σας προσώπου σας έχουν δημιουργήσει ένταση και ίσως και αγωνία. Οι φόβοι, σε συνδυασμό με τη ματαιότητα που βλέπετε σ΄ αυτά που γίνονται, ενισχύουν την εσωστρεφή σας στάση.


ΙΧΘΥΕΣ
Μέρα γεμάτη με ένταση και συνεχή δραστηριότητα. Δεν θα αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Μια αρνητική εξέλιξη αναμένεται σε επενδυτικά θέματα ή σχετικά με την υγεία σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου