1/3/10

1/3/2010 Δευτέρα


1/3/2010 Δευτέρα



ΚΡΙΟΣ
Είτε μια συνεργασία, είτε η προσωπική σας σχέση κινδυνεύει να χαλάσει ή να ανατραπεί. Όσο εξετάζετε τις λεπτομέρειες, τόσο βλέπετε τα προβλήματα της συνολικής κατάστασης. Φροντίστε την υγεία σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Ενώ είστε φιλικοί και ιδιαίτερα συναισθηματικοί με το περιβάλλον σας, παράλληλα έχετε πάρει την απόφαση να κινείτε στον δικό σας δρόμο. Ίσως να συναντήσετε την άρνηση και τους ενδοιασμούς των φίλων σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η προσπάθειά σας να κρατήσετε «δύο καρπούζια σε μια μασχάλη» είναι δυνατόν να σας δημιουργήσει ένταση και δυσκολία προσανατολισμού. Θα υπάρξει δυσκολία να διακρίνετε καθαρά το σωστό από το λάθος.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι πεποιθήσεις σας μπορεί να συγκρουστούν με τα σημερινά γεγονότα. Όσο κι αν θέλετε να κατανοήσετε και να συγχωρήσετε κάποια άτομα, οι πράξεις και η στάση τους θα σας εμποδίζει.


ΛΕΩΝ
Ενώ οι οικονομικές σας υποχρεώσεις και τα έξοδα αυξάνονται, η δημιουργική σας κινητικότητα μπορεί να ανοίγει συνεχώς καινούργιους και κερδοφόρους δρόμους. Προσέξτε τις υπερβολές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αρκετοί από σας θα κάνετε σήμερα κάποιες κινήσεις αρκετά ανατρεπτικές για την ιδιοσυγκρασία σας. Η επιτυχία τους θα εξαρτηθεί από το σημείο του προσανατολισμού σας και την πίστη σας στο δίκαιο.


ΖΥΓΟΣ
Η ανυπομονησία και το άγχος σας μπορεί να καταστρέψει ή τουλάχιστον να ανατρέψει μια σοβαρή προσπάθεια που έχετε κάνει μέχρι τώρα σε ένα δημιουργικό έργο που έχετε αναλάβει.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η αναστάτωση του συντρόφου σας μπορεί να είναι υπερβολική, στο βάθος της, όμως, έχει και κάποιο δίκιο. Αποφύγετε να είστε απόλυτοι και προσεγγίστε με κατανόηση τα συναισθήματά του.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες ακραίες, συναισθηματικά, οικογενειακές στιγμές. Παραμείνετε ο εαυτός σας και αποφύγετε να δώσετε έκταση στην ένταση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δύσκολη μέρα για τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας. Οι αρχές και οι πεποιθήσεις σας μπορεί να έρθουν σε σύγκρουση με αυτά που λέει και κάνει το περιβάλλον σας. Οι συγκρούσεις είναι αναμενόμενες.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρκετά ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, θα έχετε δυσκολία να «παντρέψετε» τις διαθέσεις σας με αυτές του περιβάλλοντός σας. Η αυτόνομη και αντικομφορμιστική σας συμπεριφορά μπορεί να αγνοήσει τα συναισθήματα των άλλων και να έρθετε σε αντιπαράθεση.


ΙΧΘΥΕΣ
Με την είσοδο που Ερμή στο ζώδιό σας, θα αυξηθεί κι άλλο η ρευστότητα σε αρκετές από τις υποθέσεις σας. Η κατανόηση και η συμπάθεια του συντρόφου σας είναι πολύτιμη, όμως θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτό που αισθάνεστε, όσο ανατρεπτικό κι αν είναι.

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου