12/3/10

12/3/2010 Παρασκευή, 13/3/2010 Σάββατο


12/3/2010 Παρασκευή


ΚΡΙΟΣ
Είναι η ώρα να δείτε με άλλο μάτι τις εργασιακές σας συνεργασίες. Συνάδελφοι ή και συνεργάτες πρόκειται να απομακρυνθούν λόγω «ανωτέρας ανάγκης». Κάποιοι από εσάς θα αντιμετωπίσετε το πάγωμα μιας σχέσης.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς τηρείτε μια απόμακρη και απρόσωπη στάση, προσπαθώντας να αποφύγετε να σας πληγώσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Πρέπει, όμως, να αναλάβετε τις προσωπικές σας ευθύνες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ζητήματα ανεξαρτησίας και αυτοδιάθεσης θα σας απασχολήσουν σήμερα. Θα χρειαστεί χρόνος να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα συνεργασίας που αντιμετωπίζετε, και εσείς βιάζεστε!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ένα οικογενειακό σας θέμα έχει φτάσει στο απροχώρητο. Οι λύσεις που υπάρχουν απλώς συντηρούν μια δύσκολη κατάσταση, χωρίς όμως να αναμένεται βελτίωση. Θα χρειαστεί να πάρετε σκληρές αποφάσεις. Συνεργαστείτε με το σύντροφό σας.


ΛΕΩΝ
Με δημιουργική ένταση, κλείστε σήμερα όσες υποθέσεις δεν προχωρούν και προσανατολιστείτε σε ό,τι είναι ανοιχτό και αισιόδοξο. Οργανώστε κάποια θέματα γνώσεων, σεμιναρίων ή επαγγελματικών ταξιδιών.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για την οργάνωση των επαφών που έχουν ανοίξει τον τελευταίο καιρό, είτε πρόκειται για εργασιακές δραστηριότητες, είτε για προσωπικές και φιλικές σχέσεις. Κρατείστε τις επαφές σας με τους θετικούς ανθρώπους που έχετε γνωρίσει.


ΖΥΓΟΣ
Το προσωπικό σας αδιέξοδο έχει φτάσει στο τέλος του. Αρκεί μια σημαντική απόφαση για να αρχίσει μια πορεία ανάκαμψης. Όσο αργή και να είναι, δεν παύει να σας οδηγεί σε καλλίτερη θέση από αυτήν που είστε σήμερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά τα έντονα συναισθήματά σας, κρατάτε μια μάσκα αταραξίας και απομάκρυνσης. Εάν συνεχώς «κόβετε» με παγωμένο τρόπο κάθε απόπειρα να σας προσεγγίσουν, σε λίγο το περιβάλλον σας θα κουραστεί και θα σταματήσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ευνοϊκή μέρα για μετακομίσεις, αλλαγές περιβάλλοντος καθώς και για να φιλοξενήσετε ή να φιλοξενηθείτε. Η καθυστέρηση που μπορεί να παρουσιαστεί στις εργασιακές σας δραστηριότητες, θα σας φέρει σε πολύ δύσκολη θέση.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διαπίστωση ότι η εργασιακή σας ζωή δεν χαρακτηρίζεται πλέον από δημιουργικότητα και ανοδική πορεία, είναι δυνατόν να σας εξαναγκάσει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις για τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μέρα γεμάτη υπερένταση και δυσκολία συγκέντρωσης και εστίασης. Οικογενειακά θέματα και προβλήματα με αδέλφια ή και το γειτονικό σας περιβάλλον, θα τραβήξουν την προσοχή σας.


ΙΧΘΥΕΣ
Μέρα γεμάτη με ένταση και συνεχή δραστηριότητα. Δεν θα αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Μια αρνητική εξέλιξη αναμένεται σε επενδυτικά θέματα ή σχετικά με ακίνητα.




13/3/2010 Σάββατο



ΚΡΙΟΣ
Έντονα και ανάμεικτα συναισθήματα υποβόσκουν ανάμεσα σε σας και το αγαπημένο σας πρόσωπο. Οι αντιζηλίες, τα πείσματα, οι υπόγειοι ανταγωνισμοί και οι διεκδικήσεις σε ζητήματα αγάπης και αποκλειστικότητας θα σας κρατήσουν σε αναβρασμό.


ΤΑΥΡΟΣ
Αρκετοί από εσάς τηρείτε μια απόμακρη και απρόσωπη στάση, προσπαθώντας να αποφύγετε να σας πληγώσουν ή να σας εκμεταλλευτούν. Πρέπει, όμως, να αναλάβετε τις προσωπικές σας ευθύνες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Όσοι από εσάς προσπαθείτε να συνεργαστείτε επαγγελματικά με κάποιο φίλο σας, θα συναντήσετε την επιφυλακτικότητα και τη δυσκολία του να το αποφασίσει. Ο χρόνος και το χρήμα είναι πλέον δυσεύρετα αγαθά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αρκετοί από εσάς βρίσκεστε ανάμεσα σε δύο πυρά: από τη μια, τα οικογενειακά προβλήματα, από την άλλη η δύσκολη εποχή του συντρόφου σας. Το ένα εμποδίζει τις θετικές εξελίξεις του άλλου.



ΛΕΩΝ
Η επαγγελματική πίεση που αντιμετωπίζετε απαιτεί από εσάς να κάνετε σημαντικούς μετασχηματισμούς σ΄ αυτό τον τομέα της ζωής σας. Βρείτε τρόπο να εξοικονομήσετε δυνάμεις.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μια οικονομική διευθέτηση μπορεί να παγώσει κάποιες οφειλές σας, έως ότου μπορέσετε να βρείτε την ολοκληρωμένη λύση γύρω από τις οφειλές σας. Αξιοποιείστε την καλή σας φήμη.


ΖΥΓΟΣ
Το προσωπικό σας αδιέξοδο έχει φτάσει στο τέλος του. Αρκεί μια σημαντική απόφαση για να αρχίσει μια πορεία ανάκαμψης. Όσο αργή και να είναι, δεν παύει να σας οδηγήσει σε καλλίτερη θέση από αυτήν που είστε σήμερα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Παρά τα έντονα συναισθήματά σας, κρατάτε μια μάσκα αταραξίας και απομάκρυνσης. Εάν συνεχώς «κόβετε» με παγωμένο τρόπο κάθε απόπειρα να σας προσεγγίσουν, σε λίγο το περιβάλλον σας θα κουραστεί και θα σταματήσει.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Αρκετοί από εσάς αντιμετωπίζετε σοβαρές αναστολές στην έκφραση της δημιουργικότητας και του ερωτισμού σας. Τα οικονομικά και εργασιακά σας θέματα σας κόβουν τον ενθουσιασμό και τα σχέδιά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η διαπίστωση ότι η εργασιακή σας ζωή δεν χαρακτηρίζεται πλέον από δημιουργικότητα και ανοδική πορεία, είναι δυνατόν να σας εξαναγκάσει να πάρετε δύσκολες αποφάσεις για τις αλλαγές που πρέπει να κάνετε. Αντιμετωπίστε με αδιαφορία το κουτσομπολιό.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Τα προβλήματα ενός πολύ κοντινού σας προσώπου σας έχουν δημιουργήσει ένταση και ίσως και αγωνία. Οι φόβοι, σε συνδυασμό με τη ματαιότητα που βλέπετε σ΄ αυτά που γίνονται, ενισχύουν την εσωστρεφή σας στάση.


ΙΧΘΥΕΣ
Μέρα γεμάτη με ένταση και συνεχή δραστηριότητα. Δεν θα αποφύγετε κάποιες συγκρούσεις, κυρίως στον εργασιακό σας χώρο. Μια αρνητική εξέλιξη αναμένεται σε επενδυτικά θέματα ή σχετικά με την υγεία σας.


Απο την Κατερίνα Σουτλόγλου



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966      e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου