29/10/11

H Σελήνη στον Αιγόκερω απο αύριο Κυριακή 30/10/2011

H Σελήνη στον Αιγόκερω απο αύριο Κυριακή 30/10/2011
 


Από το απόγευμα της Κυριακής και συγκεκριμένα από τις 18.39 μμ(αλλάζει και η ώρα μην το ξεχάσετε) η Σελήνη εισέρχεται στο Ζώδιο του Αιγόκερω όπου και θα παραμείνει μέχρι και την Τρίτη.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να παρουσιάσει το προσεχές αυτό διήμερο, (2,5 ημέρες) μιας και ο ωροσκόπος βρίσκεται στις αρχές των Διδύμων, αλλά και οι όψεις που θα σχηματιστούν, θα είναι έντονες και απαιτητικές από κάθε άποψη. 

Με μια πρώτη ματιά, βλέπουμε τη σφήνα που δημιουργείται μεταξύ Σελήνης – Πλούτωνα, Ήλιου – Δία, αλλά και της συνόδου Σελήνης – Πλούτωνα, ενώ παράλληλα η Σελήνη σε σύνοδο με τον Πλούτωνα, κάνει ένα σκληρό τετράγωνο με τον Ουρανό.

Ποιός ξέρει … τι έχουμε να ακούσουμε... (αποκαλύψεις … ψυχολογικοί εκβιασμοί… σε προσωπικό αλλά και σε πολιτικοκοινωνικό επίπεδο).

Το σίγουρο είναι, ότι οι εκπρόσωποι των πρώτων ημερών (κυρίως των σταθερών) θα νιώσουν δυνάμεις … τις οποίες δεν συνηθίζουν να αντιλαμβάνονται σε καθημερινό επίπεδο. Είναι μια μπαταρία ενέργειας και καλό θα είναι, να στραφεί προς μετασχηματιστικές και συνειδησιακές δραστηριότητες - διαδικασίες.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι των παρορμητικών ζωδίων θα ήταν χρήσιμο να έχουν υπόψη, ότι οι εντάσεις και η επίδειξη δύναμης, δεν είναι στην παρούσα κατάσταση κάτι που θα τους ανακηρύξει νικητές στο στίβο της ανησυχίας και της επίμονης στάσης που ενδέχεται να έχουν.

Ας είμαστε όλοι συνειδητοί και ευέλικτοι, προκειμένου να γίνουμε πόλος έλξης και δύναμης. Δύναμης, που θα στοχεύσει στην πρόοδο και την δημιουργία!


Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου