24/10/11

Ο Λόγος των Άστρων - Από 24/10 έως 30/10/2011


Ο Λόγος των Άστρων
Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου
Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας





Από 24/10 έως 30/10/2011







Κριός
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός ! Μη διστάσετε να πάρετε νέες αποφάσεις και να δείτε τα πράγματα κάτω από ένα διαφορετικό πρίσμα. Η φύση σας δυναμική και εκφραστική σας βοηθάει να κατακτήσετε νέους στόχους. Η ακινησία δεν σας ταιριάζει και σας κάνει να νιώθετε αδύναμοι και ανίσχυροι. Αλλάξτε τα δεδομένα, δείτε μπροστά και αποφασίστε με τόλμη και αυτοπεποίθηση!
Συμβουλή: Τολμήστε!
 
 

Ταύρος
Η νέα Σελήνη που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στα μέσα της εβδομάδας αυτής, σας κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ότι σχετίζεται με τον συναισθηματικό σας κόσμο, θα εκφραστεί ποικιλοτρόπως. Καλό θα ήταν να αφήσετε τα συναισθήματά σας να γίνουν ορατά και από το περιβάλλον, μιας και θα είναι έντονα, όμορφα και εκφραστικά. Στα θέματα σχέσεων είναι καλό να αναλογιστείτε τις υποχρεώσεις που έχετε δημιουργήσει διαχρονικά.
Συμβουλή: Ηρεμήστε!
 
 

Δίδυμοι
Επικοινωνήστε με τρόπο κόσμιο και αληθινό. Βρείτε τη χρυσή τομή, μεταξύ εξωτερικών και εσωτερικών αναγκών. Επιλέξτε τα σωστά δεδομένα - κριτήρια και επιστρατεύστε το επιχειρηματικό σας ταπεραμέντο. Δείξτε το πόσο σίγουροι είστε για τις ιδέες σας και μετατρέψτε το κλίμα της ανασφάλειας σε σιγουριά. Οι συντονισμένες κινήσεις νου – σώματος θα αποδώσουν καρπούς.
Συμβουλή: Μετακινηθείτε!
 
 

Καρκίνος
Η νέα Σελήνη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Σκορπιού, σας κεντρίζει το ενδιαφέρον με τρόπο σύνθετο και αποτελεσματικό. Οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου μα κυρίως των πρώτων πέντε ημερών, θα έχουν πιο έντονη την επιρροή. Το αξιοσημείωτο είναι, ότι η συναισθηματική και ερωτική σας έκφραση θα αγγίξει τα όρια της υπερβολής. Φροντίστε να είστε συνειδητοί σε ότι επιλέξετε.
Συμβουλή: Ανοίξτε!
 

 
 
Λέων
Αυτή η εβδομάδα και κυρίως στα μέσα αυτής, η ένταση και η ψυχολογική πίεση θα είναι ορατή. Ενδέχεται οι οικογενειακοί δεσμοί να είναι λόγος προστριβής, αλλά και να αναρωτηθείτε εάν είστε σύμφωνοι με τις εσωτερικές σας διαβουλεύσεις. Εάν έχετε πάρει τις αποφάσεις έχει καλώς! Σε διαφορετική περίπτωση, θα πρέπει να δώσετε την άδεια στον εαυτό σας να πάρει το τιμόνι της δικής σας ζωής.
Συμβουλή: Πάρτε θέση!
 

 
 
Παρθένος
Κοινωνικούς, με όρεξη για δημόσιες σχέσεις σας βρίσκει η εβδομάδα αυτή … Οι καρποί των κόπων σας εμφανίζονται στο προσκήνιο και εσείς γεμίζετε από συναισθήματα ολοκλήρωσης. Νέοι άνθρωποι εισβάλουν στη ζωή σας και αυτό σας γεμίζει από ευχαρίστηση. Ήρθε η ώρα να δείξετε ότι αξίζετε και βρίσκεστε στη σωστή θέση. Απολαύστε τους καρπούς των κόπων σας.
Συμβουλή: Δημιουργήστε!

 
 
 
Ζυγός
Θα ήταν καλό να ανακαλύψετε με ποιόν ακριβώς τρόπο θα πρέπει να κινηθείτε. Οι οικονομικές σας υποχρεώσεις έχουν αρχίσει και αγγίζουν τα όρια της πίεσης. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους εισροής κερδών. Οι διπλωματικές σας ικανότητες, σίγουρα θα ανακαλύψουν τον σωστό δρόμο. Αυτοσχεδιάστε και εκφραστείτε αρμονικά σύμφωνα με τις προσταγές της συναίσθησης.
Συμβουλή: Σχεδιάστε!

 
 
 
Σκορπιός
Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας! Νέος ετήσιος κύκλος! Τώρα λοιπόν, είναι η ευκαιρία να ξεχάσετε τα παλιά και να δείτε μπροστά! Οτιδήποτε είχατε σχεδιάσει ήρθε τώρα η ώρα να εμφανιστεί. Επικεντρωθείτε με τη σοβαρότητα που σας διακατέχει και ανακοινώστε τις αποφάσεις σας με σταθερότητα. Δηλώστε με ευγένεια τις απόψεις σας και δείξτε πόσο καλοί οργανωτές είστε!
Συμβουλή: Δείξτε την αξία σας!




Τοξότης
Ενδέχεται να βρεθείτε προ εκπλήξεων μιας και είναι πιθανόν να σας θυμηθούν άτομα από το παρελθόν. Το αν θέλετε κάτι τέτοιο να σας συμβεί, θα εξαρτηθεί από τις δουλεμένες ή αδούλευτές σας κατανοήσεις. Εάν και κατά πόσον αυτό είναι επιθυμητό, είναι κάτι που καλείστε να δώσετε απάντηση. Καλό θα ήταν να είστε ξεκάθαροι και σίγουροι για τα συναισθήματά σας ώστε εάν και εφόσον έρθει μια τέτοια στιγμή να είστε έτοιμοι.
Συμβουλή: Να είστε ειλικρινείς!





Αιγόκερως
Εστιαστείτε στην πραγματικότητα με τρόπο πρακτικό και σίγουρο. Η εποχή την οποία διανύουμε αποτελείται από πολλά και σοβαρά προβλήματα. Μα εσείς, γνωρίζεται καλύτερα από κάθε άλλον, ότι η προσεκτική εργασία και τακτική εφαρμογή της, μπορεί να αποτελέσει το μοχλό της επιτυχίας. Δουλέψτε με σύνεση και προσοχή και εκμεταλλευτείτε με δίκαιο τρόπο τις ευκαιρίες που σας αναλογούν.
Συμβουλή: Χαράξτε στρατηγικούς στόχους!





Υδροχόος
Λίγο η ένταση της νέας Σελήνης, λίγο οι διαφορετικές οπτικές γωνίες και λίγο η διορατική σας ματιά, θα σας κουράσουν, αναγκάζοντάς σας να  δίνετε απαντήσεις σε ερωτήματα που θα προκύπτουν την εβδομάδα αυτή σε καθημερινή κλίμακα. Και επειδή συνήθως τα προβλήματα έχουν και τις λύσεις τους, φροντίστε να είστε αυτοί θα εμπνεύσετε το περιβάλλον σας. 
Συμβουλή: Ανοίξτε νέους δρόμους!





Ιχθύες
Μερικές φορές δίνετε την εντύπωση ότι δεν ξέρετε τι θέλετε. Μπερδεύετε τους εξωτερικούς σας παρατηρητές και αλλάζετε χρώματα και διάθεση διαρκώς. Μεταβλητοί από τη φύση σας, κολυμπάτε στον ωκεανό της πιθανότητας. Καλό όμως είναι κάποιες φορές, να δείξετε και στους άλλους ότι τους σέβεστε και ότι είστε παρόντες. (Ακούστε και μια διαφορετική άποψη). Δείξτε εμπιστοσύνη στη διαίσθησή σας.
Συμβουλή: Να είστε εγκρατείς!










Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
© 2009 - 2011: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου