12/10/11

Ο Λόγος των Άστρων - Από 10//10 έως 16/10/2011

Ο Λόγος των Άστρων
Από την Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου



Από 10//10 έως 16/10/2011



Κριός
Φροντίστε να είστε ήρεμοι γιατί οι αντιπαραθέσεις και οι διαπληκτισμοί, δεν είναι και  η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσατε να έχετε αυτή τη στιγμή. Αφήστε τους άλλους να εκφράσουν τις διαφορετικές τους απόψεις και κρατήστε τις ιδέες σας προς το παρόν κλειστές. Μπορεί να μην σας είναι εύκολο να κρατήσετε τον αυθορμητισμό σας, μα στην προκειμένη περίπτωση θα ήταν σοφό.
Συμβουλή: Επανεξετάστε τις ιδέες σας !



Ταύρος
Η Πανσέληνος αυτή σας φέρνει σε επαφή με παλιές αναμνήσεις. Οι σκέψεις μένουν απλά προφυλαγμένες για να μην θίγονται και οι πράξεις αναμένουν τη στιγμή. Σε γενικές γραμμές δεν είστε και πολύ εξωστρεφείς και προτιμάτε να είστε λίγο μοναχικοί. Αυτό βέβαια σύντομα θα αλλάξει και κυρίως εάν είστε του 1ου δεκαημέρου. Απλώς αυτή τη στιγμή, τακτοποιείτε την αλλαγή που ήδη έχετε αποφασίσει.    
Συμβουλή: Επαναπροσδιορίστε και χαλαρώστε!




Δίδυμοι
Πολλές οι αλλαγές που συμβαίνουν αυτήν την περίοδο και οι δημιουργικοί σας στόχοι βρίσκουν το έδαφος που τους αναλογεί. Οι πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες νέες συνθήκες, σας γεμίζουν με θάρρος για αλλαγή. Δείτε με καθαρή ματιά τα δεδομένα που άλλαξαν και συντονιστείτε με τις διαφορετικές σας πλευρές. Συνθέστε με προσοχή.
Συμβουλή: Να είστε ευέλικτοι!



Καρκίνος
Παρότι οι εκπρόσωποι του 1ου δεκαημέρου πέρασαν αρκετά δύσκολες στιγμές, αυτό δε σημαίνει ότι οι καλές θα λείψουν. Με την Αφροδίτη στο Σκορπιό, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για δέσμευση και θαλπωρή. Η ζεστή σας φύση, μπορεί να σας παρασύρει με θετικό τρόπο στη δύναμη της  κοινωνικής προβολής. Βγείτε με φίλους και μοιραστείτε όμορφες στιγμές για αλλαγή.
Συμβουλή: Νιώστε οικεία!



Λέων
Η Πανσέληνος αυτή σας δίνει την αίσθηση ότι μπορεί όλα να ειπωθούν με πολύ μεγάλη άνεση. Αυτό όμως δεν είναι αληθές, και καλό θα ήταν να είστε προσεκτικοί. Ενδέχεται κάποιες φορές να έχετε την εντύπωση, ότι οι άλλοι  μπορούν να ακούν τα πάντα κάθε στιγμή. Χρειάζεται να είστε στο λόγο συγκρατημένοι και να είστε σίγουροι για ότι εκφράζετε.
Συμβουλή: Ξεκουραστείτε!



Παρθένος
Η Πανσέληνος αυτή είναι λίγο περίεργη όσον αφορά τις οικονομικές και τις συναισθηματικές σας δοσοληψίες. Φροντίστε να περιορίσετε ότι δεν σας είναι απαραίτητο και προγραμματίστε με ποιούς τρόπους θα μπορούσατε να ανοίξετε οικονομικούς και συναισθηματικούς δρόμους. Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα.
Συμβουλή: Δείτε καθαρά!




Ζυγός
Η Πανσέληνος βρίσκεται απέναντί σας και φυσικά η ένταση είναι παρούσα! Δεν είναι απαραίτητο να την εκφράσετε, αλλά θα μπορούσατε κάλλιστα να βρείτε εναλλακτικούς τρόπους διαχείρισης. Επιστρατεύστε τα διπλωματικά σας εργαλεία και φροντίστε να βρείτε τη χρυσή τομή. Καλό θα ήταν να παραμείνετε αληθινοί με τον εαυτό σας.
Συμβουλή: Κάντε εσωτερικό διάλογο!



Σκορπιός
Η  Αφροδίτη στο ζώδιό σας, μπορεί να ρυθμίσει ή να φουντώσει τον συναισθηματικό σας κόσμο. Το πώς ακριβώς αυτό θα συμβεί, θα εξαρτηθεί από το τι αποφάσεις θα πάρετε, αλλά και από την συναισθηματική σας κυριαρχία. Μιας και είστε οι καλλιτέχνες του ψυχισμού, είναι σίγουρο ότι θα μπορέσετε να βρείτε τον σωστό δρόμο.
Συμβουλή: Ανοίξτε τη διαίσθηση σας!



Τοξότης
Εξωστρεφείς σας βρίσκει η Πανσέληνος αυτή και μάλλον θα είστε έξω. Το ότι δεν μπορείτε να κάτσετε ήσυχοι σε μια μεριά, το ξέρουμε, σας πάει και είναι γεγονός. Ίσως όμως, αυτή τη φορά, καλό θα ήταν να εστιαστείτε στις ανάγκες του δικού σας εαυτού. Ακούστε λοιπόν το μέσα και μετατρέψτε αυτά που πρέπει. Εάν η διάθεσή σας παραμείνει εξωστρεφείς, κάντε ένα ταξίδι στον κόσμο της εξωτερικής σας μεταμόρφωσης.
Συμβουλή: Δημιουργήστε!


Αιγόκερως
Ενδέχεται να αναγκαστείτε να αλλάξετε στάση σε ζητήματα που αφορούν κυρίως τις οικογενειακές σας υποθέσεις. Η οριοθέτηση και η εμπιστοσύνη, ίσως να είναι τα θέματα που θα σας απασχολήσουν πιο πολύ. Οι αλλαγές που πηγάζουν από τις ανάγκες του κοινωνικού συνόλου, σας παρασύρουν προς την κατεύθυνση νέας στρατηγικής.
Συμβουλή: Αλλάξτε!



Υδροχόος
Καλύτερα θα ήταν να μην βιάζεστε και να προσέχετε τα λόγια σας. Μπορεί να μην μπορέσετε να συγκρατηθείτε, αλλά ίσως θα έπρεπε να το ξανασκεφτείτε. Είναι σίγουρο ότι δεν σας αρέσει να σας λένε τι θα κάνετε, όμως εσείς έτσι κι αλλιώς θα κάνετε την αλλαγή. Μην αγχώνεστε θα γίνουν όλα με τον αέρα της έμπνευσης που σας διακατέχει.
Συμβουλή: Να είστε δίκαιοι!


Ιχθύες

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που έρχονται και δείτε με ποιόν τρόπο θα μπορέσετε να χειριστείτε τα οικονομικά σας καλύτερα έτσι ώστε, να αποδώσουν στο άμεσο μέλλον με απόλυτη επιτυχία. Ανοίξτε χώρο για την αλλαγή και συνθέστε το πάζλ των δημιουργικών σας σχεδίων. Ο καλός σχεδιασμός πάντοτε φέρνει εξαιρετικά αποτελέσματα.
Συμβουλή: Σχεδιάστε!







Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου - Σύμβουλος Ολιστικής Αστρολογίας
©2009 - 2011: Κωνσταντίνα Βλαχοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου