31/5/09

31/5/2009 Κυριακή

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Η αρχή της επερχόμενης εβδομάδας συνοδεύεται από άνοιγμα ευκαιριών και από ευτυχείς συγκυρίες, κυρίως σε θέματα σχέσεων σε κάθε επίπεδο και διαβάθμιση, ερωτικών, φιλικών, κοινωνικών, πολιτικών, συνεργασιών. Στη συνέχεια, θα χρειαστούν αποφάσεις και επιλογές.


ΚΡΙΟΣ

Η γενικά καλή διάθεση και αισιοδοξία σας θα πρέπει να μετατραπεί σε συγκεκριμένες αποφάσεις και πρακτικότητα, προκειμένου να έχει αποτελέσματα. Ίσως να δυσκολευτείτε στην τοποθέτηση ορίων.


ΤΑΥΡΟΣ

Η γενικά καλή κοινωνική και επαγγελματική σας εικόνα μπορεί να εμποδίζει την έκφραση της δημιουργικής σας διάθεσης. Μερικά πράγματα δυσκολεύονται να μπουν σε κανόνες και πλαίσια.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Αξιοποιείστε τη μέρα σας με την τακτοποίηση οικογενειακών και οικιακών εκκρεμοτήτων, προκειμένου να έχετε ελευθερία χρόνου και κινήσεων για τις διάφορες καλοκαιρινές σας δραστηριότητες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είναι προτιμότερο να επεξεργαστείτε σιωπηλά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, παρά να προσπαθήσετε να τα εκφράσετε ακατέργαστα προς τρίτους. Πάρτε χρόνο για τον εαυτό σας.


ΛΕΩΝ

Η ανοιχτή και γενναιόδωρη φύση σας ίσως να βρίσκει προσκόμματα από τους εξωτερικούς περιορισμούς αυτής της εποχής. Μάλλον είστε αναγκασμένοι να μετράτε «με το σταγονόμετρο» κάθε κουβέντα και πράξη σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η διάθεσή σας για απόσυρση και περισυλλογή μάλλον έρχεται σε αντιπαράθεση με τη διεύρυνση των υποχρεώσεων και καθηκόντων σας, που απαιτεί από εσάς μια συνεχή κινητικότητα και προσφορά.


ΖΥΓΟΣ

Η αίσθηση ότι στερεύουν οι δυνάμεις και η ζωτικότητά σας μπορεί σήμερα να σας γεμίσει με μελαγχολία. Αξιοποιείστε τη μέρα σας, επιχειρώντας να κάνετε ένα απολογισμό πεπραγμένων.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρακτικές δυσκολίες που παρουσιάζονται προκειμένου να επικοινωνήσετε με φίλους, είναι δυνατόν να σας δημιουργήσει την αίσθηση της αποξένωσης. Στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα χρειαστεί να προσανατολίσετε τις επαγγελματικές προσπάθειές σας προς την κατεύθυνση της αξιοποίησης και της συνεργασίας όλων των πόρων σε ανθρώπινο, και όχι μόνο, δυναμικό που διαθέτετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φροντίστε ώστε, οι αποφάσεις που θα πάρετε σήμερα, να έχουν λάβει υπόψη τους όλους τους παράγοντες και τα στοιχεία που διαθέτετε χωρίς εξαίρεση και με λογικά κριτήρια. Κινδυνεύετε να γίνετε συναισθηματικά υπερβολικοί.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο πρακτικός προβληματισμός, με τον οποίο αντιμετωπίζετε ορισμένα συναισθηματικά ζητήματα, έχει γίνει στείρος και αδιέξοδος. Κάποιες πλευρές της ζωής δεν μπαίνουν στους συνήθεις λογικούς κανόνες, αλλιώς χάνουν τη ζωντάνια και το ενδιαφέρον τους.


ΙΧΘΥΕΣ

Οι οικογενειακές διασυνδέσεις και σχέσεις σας ίσως να είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τα εμπόδια που αντιμετωπίζετε στις προσωπικές και ερωτικές σας σχέσεις. Τα κριτήρια επιλογής και απόρριψης ίσως να πρέπει να αλλάξουν.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου