19/5/09

19/5/2009 Τρίτη


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου

19/5/2009 Τρίτη




ΚΡΙΟΣ
Δώστε προσοχή στις εργασιακές και οικονομικές σας δοσοληψίες, και πάρτε πρακτικά μέτρα ώστε να αποφύγετε κάθε πιθανότητα απώλειας και παραπλάνησης. Αποφύγετε τις άσκοπες επικοινωνίες.




ΤΑΥΡΟΣ
Χαλαροί και απρόσεκτοι μπορεί να είστε σήμερα στις οικονομικές δοσοληψίες και τις επικοινωνίες σας. Είναι πιθανή μια απογοήτευση από μια φιλική ή ερωτική σχέση. Διαχειριστείτε ευέλικτα τα οικονομικά σας.




ΔΙΔΥΜΟΙ
Κάποιες επαγγελματικές και οικογενειακές πλευρές παραμένουν αρκετά μπερδεμένες στο νου σας, δίνοντας μια χαώδη και παράλληλα και αισιόδοξη αίσθηση στις προσδοκίες σας. Αποφύγετε τις λεκτικές περιπλοκές.




ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ρομαντισμός, ποιητική διάθεση και ανάγκη για ψυχική ανάταση θα δώσουν ένα όμορφο και αισιόδοξο χρώμα στην ημέρα σας. Διοχετεύστε δημιουργικά την ευαισθησία που σας έχει καταλάβει.




ΛΕΩΝ
Αποφύγετε σήμερα τους οικονομικούς προγραμματισμούς και τις διευθετήσεις, μιας και οι εκτιμήσεις σας, παρά το ότι είναι λογικές και συνεπείς, μπορεί να μην ευνοηθούν από τις εξελίξεις.




ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Οι συνθήκες δεν ευνοούν τη σύναψη επαγγελματικών συμφωνιών, αλλά ούτε και τις συζητήσεις και δεσμεύσεις σε προσωπικές και ερωτικές σχέσεις. Είτε οι λανθασμένες εκτιμήσεις, είτε οι φόβοι συναισθηματικής απομάκρυνσης μπορεί να καλύψουν την πραγματικότητα.




ΖΥΓΟΣ
Κατάλληλη εποχή για να ασχοληθείτε με παραμελημένα ζητήματα υγείας, που δεν παρουσιάσουν, μεν, όξυνση και έντονα συμπτώματα, όμως υποβόσκουν και σας ανησυχούν. Ορισμένες πλευρές τους έχουν τη ρίζα αλλά και τη θεραπεία τους στον τρόπο της ζωής σας.




ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αντιμετωπίστε τα πιθανά μπερδέματα ανάμεσα σε πρόσωπα του οικογενειακού και προσωπικού σας περιβάλλοντος, αποφεύγοντας τις πολλές κουβέντες και εξηγήσεις, μιας και υπάρχει κλίμα θελημένων ή όχι παρεξηγήσεων και παρερμηνειών.




ΤΟΞΟΤΗΣ
Ίσως να χρειαστεί σήμερα να διαχειριστείτε με ευαισθησία τη στάση κάποιων συναδέλφων σας, οι οποίοι είτε έχουν τύψεις απέναντί σας, είτε με τις πράξεις τους μπορεί να σας βλάψουν, αθέλητα ή όχι.




ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αποφύγετε σήμερα τα εργασιακά λάθη βιασύνης ή ασυνεννοησίας, μιας και υπάρχει περίπτωση να έχουν σοβαρές οικονομικές επιπτώσεις, είτε σε σάς είτε στον χώρο που εργάζεστε.




ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ευνοϊκή μέρα για να ασχοληθείτε με πρακτικές τακτοποιήσεις στους χώρους που εργάζεστε ή κατοικείτε. Μην εξαντλείτε την ενεργητικότητά σας σε πολλαπλές επιλογές, αλλά περάστε σε συνθετικές λύσεις.




ΙΧΘΥΕΣ
Μπορεί να ακούσετε σήμερα όμορφα λόγια και με τρόπο που σας αρέσει και σας ανακουφίζει, όμως κρατείστε μέσα σας μια σοβαρή επιφύλαξη, στο κατά πόσον είναι αληθινά και με καθαρές προθέσεις.








Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών
γίνονται μαθήματα Αστρολογίας
καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου
Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα
Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου