27/5/09

27/5/2009 Τετάρτη

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



ΚΡΙΟΣ

Η ανάδειξή σας σε ηγετική ή τουλάχιστον επιφανή θέση μέσα στο περιβάλλον σας, θα σας δώσει την αναγνώριση που ζητάτε, παράλληλα με σημαντικές ευθύνες και καθήκοντα. Δείξτε την απαραίτητη σοβαρότητα.


ΤΑΥΡΟΣ

Ο συναισθηματισμός σχετικά με την επαγγελματική σας δραστηριότητα μπορεί να σας κάνει επιφυλακτικούς στις εξελίξεις που συμβαίνουν. Δεχτείτε την εμψύχωση που σας προσφέρει το περιβάλλον σας και αξιοποιείστε τις ευκαιρίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρυφερή μέρα, γεμάτη από όνειρα και έντονες ερωτικές και συναισθηματική στιγμές. Οι σχέσεις σας θα σας τονώσουν και θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και διάθεση για ζωή.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Χρειάζεστε λίγο χρόνο για να αισθανθείτε τις αλλαγές και την ευνοϊκή ανάπτυξη της επαγγελματικής σας ζωής. Οι θετικές εξελίξεις θα συνεχίσουν και θα μεταμορφώσουν την κοινωνική σας θέση.


ΛΕΩΝ

Ευνοϊκή μέρα για μετακινήσεις, ταξίδια, συναντήσεις, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, μαθησιακή ανάπτυξη και παρουσιάσεις εργασιών και προτάσεων. Κινηθείτε με άνεση και σιγουριά, ανάλογα με το θέμα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας αποτελεσματικός για σας τρόπος να διαχειρίζεστε το αρχικό «χάος» της ανάπτυξης είναι να ασχολείστε με ένα – ένα θέμα και να κάνετε την καλύτερη τακτοποίηση. Αυτή τη φορά μπορείτε να «βλέπετε το δέντρο χωρίς να χάνετε το δάσος»!


ΖΥΓΟΣ

Η ερωτική και συναισθηματική σας ζωή παίρνει μια γρήγορη και ευνοϊκή ανάπτυξη. Οι εξελίξεις στον κοινωνικό τομέα θα ενισχύσουν τη διάθεση των αλλαγών που επιθυμείτε.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η αλλαγή της «φιλοσοφίας» και της εσωτερικής σας στάσης σε μια σειρά από τομείς θα εμφανίσει άμεσα και θετικά αποτελέσματα. Οι εξελίξεις είναι ευνοϊκές σε θέματα υγείας, εργασιακής ανάπτυξης και συντροφικής ζωής.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Κινηθείτε με ενθουσιασμό και θέρμη είτε ως οπαδοί είτε ακόμα και ως ηγέτες μιας ιδέας, που αλλάζει τον τρόπο της ζωής σας αλλά και του περιβάλλοντός σας. Οι συναισθηματικές αναστολές που υπάρχουν γρήγορα θα διαλυθούν μπροστά στις νέες προκλήσεις.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η απόφασή σας να μιλήσετε απλά και ειλικρινά, χωρίς εντάσεις και κριτική, με τα μέλη της οικογένειάς σας, ίσως να αλλάξει σημαντικά το κλίμα που επικρατεί και να διευκολύνει την εφαρμογή των αποφάσεών σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η γρήγορη και απρόοπτη συναισθηματική τροπή θα επιτρέψει στις θετικές εξελίξεις να «εισβάλλουν» στη ζωή σας. Οι λύσεις ήταν πάντα μπροστά σας, αλλά η νοοτροπία που είχατε σας εμπόδιζε να τις δείτε.


ΙΧΘΥΕΣ

Η οικονομική και επαγγελματική σας δραστηριότητα θα έχει, αυτές τις ημέρες, άνθιση και ανάπτυξη. Μετατρέψτε τους φόβους και τις αναστολές σας, σε ψυχική αντοχή και δύναμη στήριξης στον εαυτό σας και στο περιβάλλον σας.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου