24/5/09

24/5/2009 Κυριακή


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου



Εβδομάδα με δραστήρια κοινωνική και πολιτική ζωή, που θα φέρει στο φως της δημοσιότητας νέα και σημαντικά στοιχεία, με αισιόδοξες διαστάσεις. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα κάθε τύπου, ενώ χρειάζεται προσοχή σε σπατάλες ενέργειας και ζωτικών πόρων.


ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ψυχαγωγική έξοδο και φιλικές επικοινωνίες. Η καλή φυσική και νοητική σας κατάσταση μπορεί να αξιοποιηθεί σε αθλητικές δραστηριότητες αλλά και στην εκτέλεση πρακτικών εργασιών.


ΤΑΥΡΟΣ

Ασχοληθείτε σήμερα με την οικονομική σας κατάσταση και χαράξτε τις άμεσες κινήσεις σας. Θα υπάρξουν άμεσες ευκαιρίες βελτιώσεων που μπορεί να χαθούν λόγω της δυσκολίας για νοητική συγκέντρωση.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Η προετοιμασία για ένα ταξίδι ή για μια γιορτή που ετοιμάζετε θα σας κρατήσει σε δημιουργική δραστηριότητα και επικοινωνιακή διάθεση. Χρειάζεστε πιο πολύ χρόνο για να προετοιμαστείτε συναισθηματικά, παρά για να τακτοποιήσετε πρακτικά αυτές τις υποθέσεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ζήστε τη μέρα με δημιουργικότητα, αισθητική και ερωτισμό. Η εσωτερική σας ζωή είναι έντονη και καλά θα κάνετε να αποφύγετε να μείνετε μόνοι με τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.


ΛΕΩΝ

Μια καινούργια φιλία είναι δυνατόν να ξεκινήσει σήμερα. Ευνοϊκή μέρα για επικοινωνία, διάβασμα και μελέτη ή ακόμα και για την προετοιμασία ενός ταξιδιού.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμα και κάποιες συναντήσεις και συνομιλίες θα αποβούν ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν.


ΖΥΓΟΣ

Δημιουργική μέρα για την προετοιμασία, ενός ταξιδιού, μιας μετακόμισης αλλά και για την ενασχόληση με θέματα σχετικά με γραπτό ή προφορικό λόγο. Ενημερωθείτε για θέματα που αφορούν την κοινωνική και πολιτική ζωή.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μέρα γεμάτη με δημιουργικότητα, επικοινωνία και ερωτισμό. Κάποιες παλαιότερες ιδέες σας γύρω από επενδυτικά και οικονομικά ζητήματα μπορεί να πάρουν «σάρκα και οστά».


ΤΟΞΟΤΗΣ

Ευνοϊκή μέρα για συντροφική ζωή και αυξημένη επικοινωνία. Μια καινούργια γνωριμία ή μια καινούργια ιδέα θα εξάψει το ενδιαφέρον σας και θα σας ωθήσει σε έντονη δραστηριότητα.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για αρκετούς από εσάς μπορεί να κλείσει μια δραστηριότητα που σας ταλαιπωρούσε αρκετό καιρό. Ευνοϊκή μέρα για δημόσιες εμφανίσεις και για επαφή με πολύ κόσμο και ενασχόληση με τα κοινά.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ευχάριστες και δημιουργικές συζητήσεις με τους αγαπημένους σας, τους συγκατοίκους ή ακόμα και τα παιδιά σας. Ανταλλάξτε ιδέες και συναισθήματα και βρείτε τρόπους κοινής διασκέδασης.


ΙΧΘΥΕΣ

Ευνοϊκή μέρα για ανανέωση της ενέργειας στους χώρους που κατοικείτε ή εργάζεστε. Δώστε στο άμεσο περιβάλλον σας μια νέα και ανάλαφρη αίσθηση, είτε με συνολικές αλλαγές θέσεων και αντικειμένων, είτε με απλές παρεμβάσεις σε χρώματα και διακοσμητικό υλικό.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου