22/5/09

22/5/2009 Παρασκευή


Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου

22/5/2009 Παρασκευή


ΚΡΙΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ερωτικές επικοινωνίες, και συναντήσεις, καθώς και για φιλικές επισκέψεις και εξόδους για διασκέδαση και ψυχαγωγία. Για τους αδέσμευτους, μια γνωριμία μπορεί να μετατραπεί σε ενθουσιώδη ερωτική σχέση.


ΤΑΥΡΟΣ

Οι δημόσιες εμφανίσεις και η προσωπική σας έκθεση σε ανοιχτό κάπως απρόσωπο περιβάλλον ίσως να σας φοβίζουν και να σας κάνουν επιφυλακτικούς. Είναι, όμως, μια εποχή που θα πρέπει να τολμήσετε για καινούργιες εμπειρίες.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Ερωτική εποχή, ερωτική μέρα για τους περισσότερους από εσάς, Πολλά όνειρα και σχέδια για το παρόν και το άμεσο μέλλον σας κατακλύζουν και πολλά από αυτά εξαρτώνται και πηγάζουν από την προσωπική σας σχέση.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αφουγκραστείτε την αυξημένη σας διαίσθηση και τα ανάμεικτα συναισθήματα φόβων και προσδοκιών, που σας κατακλύζουν. Η επαφή μαζί τους είναι για σας μια σοβαρή πηγή συνειδητοποιήσεων, αυτή την εποχή.


ΛΕΩΝ

Μια επενδυτική ή και ερωτική πρόταση σας τριγυρίζει αυτή την εποχή. Οι ευνοϊκές συγκυρίες μπορεί να σας φέρουν μπροστά σε κατευθύνσεις, που ξεπερνάνε και τα καλλίτερά σας όνειρα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα επαγγελματικό ταξίδι ή ακόμα και κάποιες συναντήσεις και συνομιλίες θα αποβούν ιδιαίτερα ευνοϊκές για σας. Αξιοποιείστε τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν και δώστε τους την πρακτική διάσταση που χρειάζονται.


ΖΥΓΟΣ

Μια θαυμάσια σκέψη μπορεί να δώσει νέες διαστάσεις στο δημιουργικό έργο που παράγετε αυτή την εποχή. Απολαύστε τις εξελίξεις και γιορτάστε το σύντροφο και τους φίλους σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ευχάριστη και διασκεδαστική μέρα για τους περισσότερους από εσάς. Απομακρύνετε το άγχος και αποτοξινωθείτε με χαλαρωτικές δραστηριότητες, είτε με παρέα, είτε μένοντας σπίτι.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Για αρκετούς από εσάς το κεντρικό θέμα αυτών των ημερών είναι οι σκέψεις, οι προβληματισμοί και οι συζητήσεις γύρω από αλλαγές στους χώρους που κατοικείτε ή εργάζεστε. Η υπάρχουσα ασάφεια σας δίνει μεγάλους βαθμούς ελευθερίας για να επιλέξετε το καλλίτερο για σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ένα κλίμα οικονομικών βελτιώσεων, παράλληλα με την απαλλαγή σας από κάποιες βαριές ευθύνες, θα σας δώσει ανακούφιση και θα σας επιτρέψει να δείτε με αισιόδοξο μάτι τα επερχόμενα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αξιοποιείστε την καλή σας διάθεση σε βελτιώσεις στο χώρο της κατοικίας ή της επαγγελματικής σας στέγης. Καλέστε στο σπίτι φίλους και περάστε ευχάριστα και δημιουργικά το τριήμερο που επέρχεται.


ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε σήμερα να βρεθείτε για λίγο μόνοι σας και να αφουγκραστείτε τις αλλαγές που συμβαίνουν μέσα σας. Κατάλληλη μέρα για διάβασμα, ονείρεμα και διαλογισμό.


Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου