30/5/09

30/5/2009 Σάββατο

Γράφει η Κατερίνα Σουτλόγλου


ΚΡΙΟΣ

Η μέρα είναι για σας γεμάτη με ζωντάνια, δραστηριότητα και συμμετοχή σε συζητήσεις για το πως μπορεί να εξυπηρετηθούν σοβαροί κοινωνικοί στόχοι, παράλληλα με την ατομική βελτίωση των συνθηκών ζωής.


ΤΑΥΡΟΣ

Άλλοι από εσάς είναι κάπως συγκρατημένοι μπροστά στο κλίμα της ασάφειας αλλά και της ευρύτητας των προσανατολισμών, που έχει εμφανιστεί στην επαγγελματική σας ζωή, και άλλοι ήδη κάνετε ενθουσιώδη ξεκινήματα.


ΔΙΔΥΜΟΙ

Το κλίμα της εποχής σας θέλει σε κίνηση και σε συνεχείς προετοιμασίες για αναχωρήσεις και ταξιδιωτικές δραστηριότητες. Ένα πλήθος από επικοινωνιακές πρωτοβουλίες και συνεννοήσεις δεν θα σας αφήσει να «πάρετε ανάσα»!


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Δημιουργείστε μέσα στη μέρα σας γέφυρες μεταξύ της ψυχικής και συναισθηματικής σας ζωής και της δυνατότητας να την εκφράσετε με ολοκληρωμένο τρόπο.


ΛΕΩΝ

Δείξτε έμπρακτα τον θαυμασμό σας μπροστά σε άτομα που συνδυάζουν την γνώση και την εμπειρία, χωρίς να χάνουν την ανθρωπιά και την ευαισθησία τους. Πάρτε δύναμη και έμπνευση.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η επιθυμία και η διάθεσή σας για χαλάρωση και ανάπαυση μπορεί να γίνει σήμερα πραγματικότητα, όχι απαραίτητα «κοιτώντας το ταβάνι», αλλά μέσα από ερωτική ζωή ή ακόμα και με τη συμμετοχή σας σε καλλιτεχνικές δραστηριότητες.


ΖΥΓΟΣ

Ευνοϊκή μέρα για ερωτικές συνευρέσεις, φιλικές εξόδους, διασκέδαση και ψυχαγωγία. Εναλλακτικά, όσοι από εσάς βρίσκονται στην εξέλιξη ενός δημιουργικού έργου, θα έχουν την απαραίτητη διέγερση και έμπνευση για να συνεχίσουν.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όσοι δυσκολεύεστε να επιλέξετε τη διάθεση του χρόνου σας, μεταξύ της εργασίας και της οικογένειας, δοκιμάστε να αποδώσετε «τα του καίσαρος τω καίσαρι και τα του θεού τω θεώ». Πάρτε επαγγελματικές πρωτοβουλίες και ανοίξτε συναισθηματικά προς στους αγαπημένους σας.


ΤΟΞΟΤΗΣ

Όποιο κι αν είναι το σημερινό σας σχέδιο δράσης, φαίνεται πως θα το διασκεδάσετε με δημιουργικούς τρόπους. Οι πρωτοβουλίες και οι προτάσεις σας μπορούν να διευκολύνουν την ομάδα, στην οποία ανήκετε.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δώστε προσοχή στις οικογενειακές σας σχέσεις και αφουγκραστείτε τα συναισθήματά σας απέναντι στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μια διάθεση αμοιβαίας συγνώμης και συγχώρεσης που μπορεί να εμφανιστεί θα δώσει σε όλους την ευκαιρία για βελτιώσεις της κοινής σας ζωής.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αρκετά έντονη δραστηριότητα, με πολλές ταυτόχρονα ενασχολήσεις θα γεμίσουν τη μέρα σας. Φροντίστε να είστε ξεκούραστοι από πριν, ώστε να αντέξετε στην πίεση αλλά και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.


ΙΧΘΥΕΣ

Έντονη μέρα σε δραστηριότητες και επαφή με κόσμο. Αρκετοί από εσάς ίσως να ανακαλύψετε διάφορους τρόπους βελτίωσης των οικονομικών σας, που μέχρι τώρα δεν τους ξέρατε.



Στο Αστρώον Σπουδαστήριο Συμβολισμών

γίνονται μαθήματα Αστρολογίας

καθώς και Συμβουλευτική Ανάλυση Ωροσκοπίου

Λ. Αλεξάνδρας 201 & Πανόρμου, 11523 Αθήνα

Τηλ.: 210-6400966 e-mail : astrwon@in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου